Du kan installere Adobe Digital Editions 4.0 i Windows 7, Windows XP og Windows Vista ved å følge trinnene nedenfor:

1. Klikk Last ned-fanen. Nedlastinger-siden for Adobe Digital Editions vises.

2. Klikk på Last ned Digital Edition 4.0Windows (7,2 MB).

ADE_4.0_Installer.exe -filen lastes ned til datamaskinen.

3. Dobbeltklikk på filen ADE_4.0_Installer.exe for å starte installasjonsprosessen.

4. Velg alternativene for komponentene du vil installere, og klikk på Neste.

Oppsett av Digital Editions 4.0
  5. Bekreft installeringsplasseringen og klikk på Installer. Adobe Digital Editions installeres på datamaskinen.

Bekreft installering av plassering
  6. Når installasjonen er fullført, klikker du på Lukk og starter Adobe Digital Editions.

Oppsett fullført

Tilleggsinformasjon

Hvis du har problemer med installeringen, kan du se Kan ikke installere Adobe Digital Editions.