Grunnleggende

Hva er Adobe Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Adobe Acrobat Reader er den betrodde globale lederen for pålitelig visning av og arbeid med PDF-filer fra hvor som helst. Den lar deg også låse opp betalte funksjoner i appen for å gjøre mer med PDF-filer, når du kjøper et abonnement på Adobe Export PDFAdobe PDF PackAdobe Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC. Acrobat Reader for mobile enheter fungerer også med abonnementer på Adobe Document Cloud for bedrifter.

Er Acrobat Reader-appen for mobile enheter gratis?

Ja. Last ned den gratis Android- eller iOS-versjonen av appen for mobile enheter fra Google Play eller iTunes App Store.

Hvordan fungerer Acrobat Reader-appen for mobile enheter med Adobe Document Cloud?

Acrobat Reader-mobilappen fungerer med Adobe Document Cloud-tjenester slik at du kan holde kontakten, være produktiv og samarbeide fra der du måtte være.

Registrer deg for gratis Adobe Document Cloud-tjenester for å:

• Lagre og få tilgang til filer i Adobe Document Cloud med 2 GB lagringsplass.
  • Spor filen og se når den åpnes, lastes ned eller deles.
  • Få umiddelbar tilgang til de sist brukte filene på tvers av skrivebordsprogrammer, Internett og mobil.
  • Synkroniser Fyll ut og signer-samlingen med automatisk utfylling på tvers av skrivebordet og Internett.

Hva kan jeg gjøre med et oppgradert Adobe Acrobat Pro DC-abonnement?

Kjøp et abonnement på Acrobat Pro DC for å:

• Konvertere dokumenter og bilder til PDF-filer.
  • Konvertere PDF-filer til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer.
  • Send PDF-filer til andre for gjennomgang, og hold oversikt over alles tilbakemeldinger i én fil.
  • Rediger PDF-filer fra iPad-enheten eller Android-nettbrettet.
  • Organiser sider og kombiner filer til én PDF-fil.

Hva kan jeg gjøre fra Adobe Acrobat-mobilappen med et abonnement på Adobe Acrobat Pro?

• Send PDF-filer til andre for gjennomgang med kommentarer og varsler i sanntid, og hold skjemaet med angitte tidsfrister og påminnelser.
  • Omordne sider eller kombiner PDF-filer til én enkelt fil som er enkel å lese og navigere i og enkel å dele.
  • Legg til eller endre tekst og bilder i PDF-filer, på nettbrett.
  • Konverter hvilken som helst Microsoft Office-fil til en PDF-fil med profesjonelt utseende.
  • Gjør om PDF-filen til en fullt redigerbar Microsoft Office- eller RTF-fil, med opprinnelige skrifter, oppsett og formatering intakt.

Må jeg kjøpe Acrobat-skrivebordsprogrammet for å bruke Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Nei. Acrobat Reader er en gratis, frittstående app. Du kan bruke den til å vise, kommentere, fylle ut, signere og skrive ut PDF-filer.

Hvis du kjøper et abonnement på Acrobat Pro DC, kan du sende PDF-filer til gjennomgang og få kommentarer, varsler og dokumentsporing i sanntid, opprette, konvertere og organisere sider i en PDF-fil fra iOS- eller Android-telefonen. Du kan også redigere PDF-filer og organisere sider fra iOS- eller Android-enheter.

Støtter Adobes apper for mobile enheter EMM (Enterprise Mobility Management)?

Ja. Adobe har forpliktet seg til å hjelpe bedriftskunder med å dekke behovene for løsninger for mobil produktivitet samtidig som bedriftens sikkerhet og samsvar trygges. Acrobat Reader- og Adobe Sign-appene for mobile enheter støtter Android for Work EMM-plattformen, og Adobe Acrobat Reader for Microsoft Intune er tilgjengelig for iOS og Android.

Informasjon om nedlasting

Hvordan laster jeg ned den gratis Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Du kan laste ned den nyeste versjonen av appen ved å gå til Google Play eller iTunes App Store.

Hvordan laster jeg ned den gratis Adobe Scan-mobilappen?

Hvis du vil laste ned den nyeste versjonen av denne appen, kan du gå til Google Play eller iTunes App Store.

Kan jeg distribuere Acrobat Reader-appen for mobile enheter i hele virksomheten?

Ja. Du kan enkelt søke om en lisens for å distribuere appen i stort volum.

Bruke Acrobat Reader-appen for mobile enheter

Kan jeg bruke Acrobat Reader-appen for mobile enheter til å kommentere PDF-filer som vises på nettbrettet eller smarttelefonen?

Ja. Med Adobe Acrobat Reader-mobilappen kan du visuelt formidle idéer og tilbakemeldinger med mobilvennlige verktøy for kommentering og merking som beholder det opprinnelige dokumentet intakt. Legg til kommentarer, tekst, tegninger, understreking, gjennomstreking eller utheving – alt fra mobilenheten. Når du er ferdig, synkroniseres endringer til Adobe Document Cloud-kontoen, og du kan sende og bli varslet om aktivitet i filen, i sanntid.

Kan jeg opprette PDF-filer med Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Ja. Med et abonnement på PDF Pack eller Acrobat Pro DC, tilgjengelig som kjøp i appen, kan du enkelt konvertere Microsoft Office- og bildefiler til PDF-filer med profesjonelt utseende.

Hvis du allerede er abonnent, logger du bare på for å låse opp premium-funksjoner.

Kan jeg eksportere PDF-filer som redigerbare Office-dokumenter med Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Ja. Med et abonnement på Eksporter PDF, PDF Pack eller Acrobat Pro DC, tilgjengelig som kjøp i appen eller fra Adobe.com, kan du konvertere PDF-filer til redigerbare Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer med mobilappen.

Kan jeg lagre skjemaer etter at jeg har fylt dem ut ved hjelp av Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Ja. Du kan fylle ut, signere og sende PDF-filer fra Android- eller iOS-enheten.

Kan jeg skanne et dokument eller skjema med Acrobat Reader?

Hvis du skal opprette en ny skanning, trykker du på den blå "+"-knappen på Hjem-skjermen eller Filer-fanen. Deretter velger du Skann.

Eksisterende skanninger fra Adobe Scan finner du ved å gå til Filer og så velge Document Cloud-mappen.

Er det mulig å signere dokumenter elektronisk med Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Ja. Du kan bruke verktøyet Fyll ut og signer til å signere en PDF-fil ved bare å bruke fingeren.

Hvis du samler inn signaturer fra andre som en del av forretningsprosessen, bør du vurdere å abonnere på Acrobat Pro DC og laste ned Adobe Sign-appen for mobile enheter. Med denne kan du be om signaturer fra andre, spore hele prosessen og behandle signerte dokumenter fra datamaskinen, nettleseren eller den mobile enheten, samtidig som du oppfyller virksomhetens krav til sikkerhet og samsvar.

Kan jeg sende dokumenter til andre for gjennomgang med Acrobat Reader?

Ja. Med et betalt abonnement på Adobe PDF Pack og Acrobat Pro DC kan du sende filer til andre for gjennomgang og samle inn kommentarer i én enkelt fil. Bare trykk på Del-ikonet når du viser filen, skriv inn mottakernes navn eller e-postadresser og velg Gjennomgang. Du kan også angi en tidsfrist for gjennomgangen og sende en tilpasset melding til mottakerne.

Kan jeg åpne passordbeskyttede og krypterte filer med Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Ja. Acrobat Reader-appen for mobile enheter lar deg vise passordbeskyttede og krypterte PDF-filer med støtte for den høyeste graden av PDF-kryptering opptil AES-256.