Vanlige spørsmål om Acrobat Reader-appen for mobile enheter

Grunnleggende

Adobe Acrobat Reader er verdensledende innen arbeid med PDF-filer på mobile enheter - og hjelper millioner av mennesker med å jobbe hvor som helst og når som helst.

Acrobat Reader-mobilappen gir den beste PDF-visningsopplevelsen takket være Liquid Mode, som automatisk justerer innholdet til skjermen for enklere lesing. Du kan også kommentere, fylle ut og signere og dele PDF-filer ved hjelp av gratisappen. Oppgrader for å bruke premiumverktøyene, inkludert Rediger PDF, Eksporter PDF, Kombiner filer og Organiser sider.

Du laster ned den nyeste versjonen av appen ved å gå til Google Play Store eller iTunes App Store.

Nei. Acrobat Reader er en gratis, frittstående app med ekstra premiumfunksjoner tilgjengelig når du kjøper et abonnement. Tilgjengelige abonnementer inkluderer Adobe Acrobat Reader premium (kjøp i app), Adobe Acrobat Export PDFAdobe Acrobat PDF PackAdobe Acrobat Standard DC, Adobe Acrobat Pro DC eller Adobe Acrobat DC for Enterprise.

Fullstendig Hjelp-dokumentasjon finnes både på nettet og i appen på 19 språk. Gå til Hjelp-menyen i appen eller bruk disse lenkene:

Premiumfunksjoner og abonnementsbehandling

For å få tilgang til premiumfunksjonene i appen må du kjøpe et abonnement på ett av følgende produkter: Adobe Acrobat Reader Premium (kjøp i app), Acrobat Export PDF, Acrobat PDF Pack, Acrobat Standard DC, Acrobat Pro DC eller Acrobat DC for Enterprise.

Hvis du forsøker å bruke et verktøy eller en funksjon som ikke er tilgjengelig, eller hvis Acrobat Reader-appen ber deg om å abonnere, er det enkelt å oppgradere ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Trykk på .

2. Trykk på Abonnementer eller Behandle abonnementer.

3. Legg til premiumabonnementet på Acrobat Reader for mobil ved å trykke på Prøv nå og deretter Start prøveperiode og abonner på neste skjermbilde. Hvis du ikke har logget på eller opprettet en konto, blir du bedt om å gjøre det før kjøp. (Arbeidsflyten kan variere på Samsung-enheter.)

Du blir belastet for mobilabonnementet med premiumfunksjoner på kjøpstidspunktet, med mindre du registrerer deg for en gratis prøveperiode. Hvis du registrerte deg for en gratis prøveperiode, belastes du ikke før på slutten av prøveperioden, med mindre du kansellerer før prøveperioden slutter. Hvis du for eksempel gjør et kjøp i app med sju dagers prøveperiode, belastes du den åttende dagen når prøveperioden slutter. Deretter blir du belastes månedlig eller årlig, avhengig av typen abonnement du har kjøpt.

Du kan når som helst oppgradere fra et gratis til et betalt abonnement med et kjøp i appen i Adobe Acrobat Reader premium. Hvis du har et eksisterende abonnement på Acrobat PDF Pack, Acrobat Standard DC, Acrobat Pro DC eller Acrobat DC for Enterprise, vil du også ha tilgang til premiumfunksjoner på mobil. Vær oppmerksom på at når det gjelder Acrobat Export PDF, vil du bare ha tilgang til verktøyet Eksporter PDF på mobil.

Gjør følgende for å gjenopprette abonnementet:

1. Trykk på .

2. Trykk på Abonnementer eller Behandle abonnementer.

3. Trykk på Gjenopprett kjøp.

Apple administrerer premiumabonnementet på Acrobat Reader kjøpt fra Apple App Store.

Du finner trinnvise instruksjoner under Vise, endre eller avslutte abonnementer.

Når det gjelder faktureringsproblemer eller refusjon, kan du se Be om refusjon for et kjøp i App Store eller iTunes Store.

Google administrerer premiumabonnementet på Acrobat Reader kjøpt fra Google Play Store. Du kan avslutte abonnementet ved hjelp av Google Play Store-appen på Android-enheten.

Du finner trinnvise instruksjoner under Avslutt abonnementer, sett dem på pause eller endre dem på Google Play.

Når det gjelder faktureringsproblemer eller refusjon innen 48 timer etter kjøpet, kan du se Få refusjon på Google Play.
Etter 48 timer
kan du kontakte støtte gjennom chatteikonet nederst til høyre på denne siden.

Du kan velge Min side > Kvitteringer > Elementer-fanen > [navnet på ditt abonnement] > Avslutt abonnement når som helst før automatisk avslutning. Kontroller at du mottar en e-postmelding med bekreftelse.

Når det gjelder faktureringsproblemer eller refusjon, kan du se Betalinger og kjøp i Galaxy Store.

Hvis du vil avslutte et Acrobat-abonnement kjøpt utenfor en mobilappbutikk, kan du følge instruksjonene på nettet.

Bruke Acrobat Reader-appen for mobile enheter

Fullstendig Hjelp-dokumentasjon finnes både på nettet og i appen på 19 språk. Gå til Hjelp-menyen på enheten eller bruk disse lenkene:

Acrobat Reader i iOS og Android. Bruk og overføring til en annen app med informasjon mottatt fra Google-API-er vil være i samsvar med Google API Services User Data Policy, inkludert kravene til begrenset bruk.

Distribuere i bedrifter

Ja. Du kan enkelt søke om en lisens for å distribuere appen i stort volum. Du finner mer informasjon om distribusjon i Acrobat Reader Mobile Enterprise Guide.