Vanlige spørsmål om Acrobat Reader-appen for mobile enheter

Acrobat Reader-mobilappen gir optimal visning, redigering og deling av PDF-filer. Acrobats avanserte Liquid Mode kan automatisk justere innholdet til skjermen din for enklere lesing. Du kan kommentere, fylle ut, signere og dele PDF-filer ved hjelp av gratisappen, og du kan abonnere for å bruke premiumfunksjonene, inkludert Rediger PDF, Eksporter PDF, Kombiner filer og Ordne sider.

Du laster ned den nyeste versjonen av appen ved å gå til Google Play Store eller iTunes App Store.

Referer til Hjelp for Acrobat Reader for Android og Hjelp for Acrobat Reader for iOS for å lære hvordan du bruker appen. Hjelp på internett er tilgjengelig på 19 språk. Du kan få tilgang til den fra mobilenheten eller PC-en gjennom en hvilken som helst nettleser.

Nei. Acrobat Reader er en gratis, frittstående app med ekstra premiumfunksjoner tilgjengelig når du kjøper et abonnement. Tilgjengelige abonnementer inkluderer Adobe Acrobat Reader premium (kjøp i app), Adobe Acrobat Export PDFAdobe Acrobat PDF PackAdobe Acrobat Standard, Adobe Acrobat Pro eller Adobe Acrobat for Enterprise.

For å få tilgang til premiumfunksjonene i appen abonnerer du på ett av følgende produkter: Adobe Acrobat Reader Premium (kjøp i app), Acrobat Export PDF, Acrobat PDF Pack, Acrobat Standard, Acrobat Pro eller Acrobat for Enterprise. Slik kjøper du et abonnement:

1. Trykk på > Abonnementer.
  2. Hvis du vil legge til premiumabonnementet på Acrobat Reader for mobil, trykker du på Abonner nå.
  3. Trykk på Start prøveperiode og abonner i skjermbildet som vises.
     Hvis du ikke er logget på eller ikke har en konto, blir du bedt om å logge på eller registrere deg før kjøpet. Arbeidsflyten for abonnement kan variere på Samsung-enheter.
Merk:

Gratis prøveversjon og automatisk fornyelse av abonnementer er utilgjengelig i India på grunn av et e-mandat. Brukere på det indiske subkontinentet kan bruke premiumfunksjonene i appen via et månedlig eller årlig abonnement for enkelttilgang. Trykk på  > Abonnementer > Kjøp nå og følg instruksjonene for å legge til premiumabonnementet på Acrobat Reader for mobil.

Du belastes for premiumabonnementet på mobil på kjøpstidspunktet, med mindre du registrerer deg for en gratis prøveperiode. Hvis du registrerer deg for en gratis prøveperiode, belastes betalingsmåten først på slutten av den gratis prøveperioden. Du kan avslutte abonnementet når som helst før den gratis prøveperioden utløper.

Hvis du for eksempel gjør et kjøp i app med sju dagers prøveperiode, belastes du den åttende dagen når prøveperioden slutter. Du belastes månedlig eller årlig, avhengig av typen abonnement du kjøper.

Du kan når som helst oppgradere fra et gratis til et betalt abonnement med et kjøp i appen i Adobe Acrobat Reader premium. Hvis du har et eksisterende abonnement på Acrobat PDF Pack, Acrobat Standard, Acrobat Pro eller Acrobat for Enterprise, vil du også ha tilgang til premiumfunksjoner på mobil. Med abonnement på Acrobat Export PDF vil du bare ha tilgang til verktøyet Export PDF på mobil.

Du må kanskje gjenopprette abonnementet ditt. Slik gjør du det: trykk på  > Abonnementer eller Behandle abonnementer. Deretter trykker du Gjenopprett kjøp.

Stopp et abonnement i butikken der det ble kjøpt.

• Fra App Store på iPad eller iPhone

Apple administrerer premiumabonnementet på Acrobat Reader kjøpt fra Apple App Store. Se Apples støtteside for å finne ut hvordan du kan vise, endre eller stoppe abonnementer.

• Fra Google Play Store på Android-enheter

Google administrerer premiumabonnementet på Acrobat Reader kjøpt fra Google Play Store. Hvis du vil avslutte abonnementet via Google Play Store, kan du se stoppe, sette på pause eller endre et abonnement i Google Play.

Når det gjelder faktureringsproblemer eller refusjon, kan du se Få refusjon på Google Play.

• Fra Galaxy Store

Du kan velge Min side > Kvitteringer > Elementer-fanen > [navnet på ditt abonnement] > Avslutt abonnement når som helst før automatisk avslutning.

Når det gjelder faktureringsproblemer eller refusjon, kan du se Betalinger og kjøp i Galaxy Store.

Du vil motta en e-post om kanselleringen når du avslutter et abonnement. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du avbryter abonnementer, kan du se Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement.

For ytterligere støtte for refusjoner kan du kontakte oss via Kontakt oss-chatboten nederst på denne siden.

Ja, du kan bruke Acrobat Reader til å få tilgang til PDF-filer som er sendt som et Gmail-vedlegg. Når det gjelder bruk og overføring av informasjon mottatt fra Google API-er, følger imidlertid Acrobat Reader på iOS og Android retningslinjene for brukerdata for Google API-tjenester, inkludert kravene til begrenset bruk.

Ja. Du kan enkelt søke om en lisens for å distribuere appen i stort volum. Du finner mer informasjon om distribusjon i Acrobat Reader Mobile Enterprise Guide.