Grunnleggende

Hva er Adobe Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Den gratis Adobe Acrobat Reader-appen for mobile enheter gjør det enkelt å vise og arbeide med PDF-filer fra hvor som helst på Android- og iOS-enheter. Den lar deg også låse opp betalte funksjoner i appen for å gjøre mer med PDF-filer, når du kjøper et abonnement på Adobe Export PDFAdobe PDF PackAdobe Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC. Acrobat Reader for mobile enheter fungerer også med abonnementer på Adobe Document Cloud for bedrifter.

Er Acrobat Reader-appen for mobile enheter gratis?

Ja. Last ned den gratis Android- eller iOS-versjonen av appen for mobile enheter fra Google Play eller iTunes App Store.

Hvordan fungerer Acrobat Reader-appen for mobile enheter med Adobe Document Cloud?

Acrobat Reader-mobilappen fungerer med Adobe Document Cloud-tjenester slik at du kan holde kontakten – og forbli produktiv – uansett hvor du er.

Registrer deg for gratis Adobe Document Cloud-tjenester for å:

• Lagre og få tilgang til filer i Adobe Document Cloud med 2 GB lagringsplass.
  • Få umiddelbar tilgang til de sist brukte filene på tvers av skrivebordsprogrammer, Internett og mobil.
  • Synkroniser Fyll ut og signer-samlingen med automatisk utfylling på tvers av skrivebordet og Internett.

Kjøp et abonnement på Acrobat Pro DC for å:

• Konvertere dokumenter og bilder til PDF-filer.
  • Konvertere PDF-filer til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer.
  • Send PDF-filer til andre for gjennomgang, og hold oversikt over alles tilbakemeldinger i én fil.
  • Rediger PDF-filer fra iPad-enheten eller Android-nettbrettet.
  • Organiser sider og kombiner filer til én PDF-fil.

Må jeg kjøpe Acrobat-skrivebordsprogrammet for å bruke Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Nei. Acrobat Reader er en gratis, frittstående app. Du kan bruke den til å vise, kommentere, fylle ut, signere og skrive ut PDF-filer.

His du kjøper et abonnement på Acrobat Pro DC, kan du opprette, eksportere og ordne sider i en PDF-fil på iOS- eller Android-enheter. Du kan også redigere PDF-filer og organisere sider fra iOS- eller Android-enheter.

Støtter Adobes apper for mobile enheter EMM (Enterprise Mobility Management)?

Ja. Adobe har forpliktet seg til å hjelpe bedriftskunder med å dekke behovene for løsninger for mobil produktivitet samtidig som bedriftens sikkerhet og samsvar trygges. Acrobat Reader- og Adobe Sign-appene for mobile enheter støtter Android for Work EMM-plattformen, og Adobe Acrobat Reader for Microsoft Intune er tilgjengelig for iOS og Android.

Informasjon om nedlasting

Hvordan laster jeg ned den gratis Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Du kan laste ned den nyeste versjonen av appen ved å gå til Google Play eller iTunes App Store.

Hvordan laster jeg ned den gratis Adobe Scan-mobilappen?

Hvis du vil laste ned den nyeste versjonen av denne appen, kan du gå til Google Play eller iTunes App Store.

Kan jeg distribuere Acrobat Reader-appen for mobile enheter i hele virksomheten?

Ja. Du kan enkelt søke om en lisens for å distribuere appen i stort volum.

Bruke Acrobat Reader-appen for mobile enheter

Kan jeg bruke Acrobat Reader-appen for mobile enheter til å kommentere PDF-filer som vises på nettbrettet eller smarttelefonen?

Ja. Du kan legge til kommentarer ved å legge til notater eller ved å bruke kommenteringsverktøyene for utheving, gjennomstreking eller understreking. Du kan også bruke gratisverktøyet for frihåndstegning for å markere innhold. Når du er ferdig, sender du den kommenterte filen via e-post direkte fra den mobile enheten.

Kan jeg opprette PDF-filer med Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Ja. Med et abonnement på PDF Pack eller Acrobat Pro DC, tilgjengelig som kjøp i appen, kan du konvertere Microsoft Office- og bildefiler til PDF.

Hvis du allerede er abonnent, logger du bare på for å låse opp premium-funksjoner.

Kan jeg eksportere PDF-filer som redigerbare Office-dokumenter med Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Ja. Med et abonnement på Eksporter PDF, PDF Pack eller Acrobat Pro DC, tilgjengelig som kjøp i appen eller fra Adobe.com, kan du konvertere PDF-filer til redigerbare Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer med mobilappen.

Kan jeg lagre skjemaer etter at jeg har fylt dem ut ved hjelp av Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Ja. Du kan fylle ut, lagre og sende utfyllbare PDF-skjemaer på Android- eller iOS-enheter. Du kan også signere PDF-skjemaer med fingeren ved hjelp av verktøyet Fyll ut og signer.

Kan jeg skanne et dokument eller skjema med Acrobat Reader?

Hvis du skal opprette en ny skanning, trykker du på den blå "+"-knappen på Hjem-skjermen eller Filer-fanen. Deretter velger du Skann.

Eksisterende skanninger fra Adobe Scan finner du ved å gå til Filer og så velge Document Cloud-mappen.

Er det mulig å signere dokumenter elektronisk med Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Ja. Du kan bruke verktøyet Fyll ut og signer til å signere en PDF-fil ved bare å bruke fingeren.

Hvis du samler inn signaturer fra andre som en del av forretningsprosessen, bør du vurdere å abonnere på Acrobat Pro DC og laste ned Adobe Sign-appen for mobile enheter. Med denne kan du be om signaturer fra andre, spore hele prosessen og behandle signerte dokumenter fra datamaskinen, nettleseren eller den mobile enheten, samtidig som du oppfyller virksomhetens krav til sikkerhet og samsvar.

Kan jeg sende dokumenter til andre for gjennomgang med Acrobat Reader?

Ja. Med et betalt abonnement på Adobe PDF Pack og Acrobat Pro DC kan du sende filer til andre for gjennomgang og samle inn kommentarer i én enkelt fil. Bare trykk på Del-ikonet når du viser filen, skriv inn mottakernes navn eller e-postadresser og velg Gjennomgang. Du kan også angi en tidsfrist for gjennomgangen og sende en tilpasset melding til mottakerne.

Kan jeg åpne passordbeskyttede og krypterte filer med Acrobat Reader-appen for mobile enheter?

Ja. Acrobat Reader-appen for mobile enheter lar deg vise passordbeskyttede og krypterte PDF-filer med støtte for den høyeste graden av PDF-kryptering opptil AES-256.