Hvis du vil ha informasjon om hvordan du viser e-bøker ved hjelp av Adobe Digital Editions-teknologi på en iOS- eller Android-enhet, kan du gå til bloggen Støttede enheter for Digital Editions på http://blogs.adobe.com/digitalpublishing/supported-devices.  Under kolonnen Program eller mobil/tjoret enhet, ser du etter den passende enheten (altså Android- eller iOS-programmet).  Programmene i kolonnen gjør det mulig å vise e-bøker ved hjelp av Adobes Digital Editions-teknologi.

Hvis du vil ha mer informasjon om programmene og hvordan du synkroniserer eller laster ned e-bøkene på enheten, kan du se programprodusentens webområde.  Du finner en kobling til siden deres under Produsent-kolonnen.