Feilsøking og hjelp

Du kan laste ned InDesign fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med epostadresse og passord for å fullføre nedlastingen. Hvis du vil vite mer, inkludert hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, se Laste ned Creative Cloud-apper.

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Lær å laste ned og installere en prøveversjon for Creative Cloud.

1. Logg på Adobe-kontoen.
  2. Velg du Endre for Gjeldende passord og følg så instruksene på skjermen.

Glemt passordet? Finn ut mer om hvordan du kan tilbakestille det.

Hvis du vil vite mer om hvordan du kan få igjen tilgangen til kontoen, se Enkle løsninger for vanlige problemer Adobe-ID og pålogging.

Du kan installere InDesign og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Finn ut mer om aktivering og deaktivering av Creative Cloud-apper ved å lese artikkelen Logge på for å aktivere Adobe-appene.

1. Logg på Adobe-kontoen.
  2. Velg du Endre for Gjeldende passord og følg så instruksene på skjermen.

Glemt passordet? Finn ut mer om hvordan du kan tilbakestille det.

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg denne trinnvise veiledningen for å oppgradere eller endre planen.

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg denne trinnvise veiledningen for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvis du avslutter medlemskapet, beholder du likevel de kostnadsfrie fordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet og gjøre deg kjent med abonnementsvilkårene til Adobe.

Ja, det gjør det. Du kan bruke automatisk stil for å utforme teksten med et enkelt klikk. Våre innebygde Adobe Sensei-baserte stilpakker kan lese og bruke forskjellige stiler på ulike deler av teksten din. Du finner mer informasjon under Jobbe med stilpakker.

Ja. Hvis du lagrer filene i formatet INX eller IDML, kan personer som bruker tidligere versjoner av InDesign åpne filene dine.

Ja. Du kan nå dele designene dine med interessenter for gjennomgang, få tilbakemeldinger og administrere tilbakemeldingskommentarer innen InDesign. For mer informasjon om hvordan du kan dele for gjennomgang, se Dele og samarbeid i InDesign-dokumenter

Legge til et sidetallsmerke på en malside. Se legge til sidetall for detaljerte instruksjoner og et video- og bildegalleri med eksempler på sidenummerering.

Drevet av Adobe Sensei, kan InDesign pakke tekst rundt emner i et bilde intelligent ved å følge enkle trinn. Få tekst til å flyte rundt konturene av et motiv direkte, uten å måtte bruke Alfa-kanaler eller Photoshop-baner. For mer informasjon, se Emnebevisst tekstomslag

Ja. Det er lett å definere forskjellige sidestørrelser for forskjellige sider i ett og samme dokument. Du kan endre størrelsen raskt ved å markere siden i Sider-panelet og deretter velge en sidestørrelse med knappen Rediger sidestørrelse.

Bruk kommandoen Sett inn for å sette inn grafikk i et InDesign-dokument. Finn ut hvordan du kan Plassere eller importere grafikk.

En overordnet (master) side er som en bakgrunn du enkelt kan bruke for flere sider. Alle endringer du gjør i master vises på alle sidene som bruker den masteren.

Ja; du kan bruke utvidelsen Capture til å trekke ut temaer, former og type fra det valgte bildet og lagre dem i Creative Cloud-biblioteket.

En rekke problemer på dokument- eller systemnivå kan forhindre at dokumentet kan skrives ut eller eksporteres som PDF. Gå gjennom oppgavene i denne feilsøkingsguiden for utskrift og eksport for å løse problemet.

Disse linjene forårsakes av eksportproblemer, som at prosess- og feltfarger samhandler under flatbehandling. Les denne feilsøkingsartikkelen for eksport til PDF for løsninger.

Dette problemet skyldes ofte at man plasserer store bilder og så skalerer dem ned i betydelig grad. Prøv å redusere størrelsen før eller etter eksport isteden.

Prøv løsningene i denne feilsøkingsartikkelen hvis InDesign henger seg opp når du prøver å eksporterer og du mottar en feilmelding om at en eller flere bakgrunnsoppgaver kjører når du prøver å avslutte InDesign.

Hvis dokumentet bruker skrifttyper med spesielle tegn i navnet, kan InDesign krasje under oppstart eller når du bruker Type-verktøyet. Se gjennom løsningene i InDesign krasjer under oppstart for å løse problemet.

Hvis InDesign-innstillingene blir korrumpert, kan du oppleve at programmet oppfører seg merkelig. Heldigvis er det enkelt å endre innstillingene for InDesign. Hold nede Ctrl + Alt + Shift (Windows) eller Cmd + Ctrl + Opt + Shift (macOS) mens du starter InDesign på nytt.

InDesign oppdager de skadede dokumentene automatisk og prøver å reparere dem på Adobes servere. For mer informasjon, se Dokumentgjenoppretting som en tjeneste. Denne feilsøkingsguiden kan også hjelpe deg med å isolere og løse dokumentskadeproblemer og problemer på systemnivå som ser ut til å forårsakes av feil i dokumentet.

Ja. Heldigvis har InDesign automatisk gjenoppretting av dokumenter, slik at du sannsynligvis kan redde alt arbeidet ditt, selv om du ikke har lagret på en stund.

Fellesskap

Bli med i samtalen.

Populære underfora for InDesign