Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer InDesign?

Du kan laste ned InDesign fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. For mer informasjon, blant annet om hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-programmer.

Hvorfor lar ikke InDesign seg installere?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av InDesign?

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere InDesign på en annen datamaskin?

Du kan installere InDesign og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord.Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du stopper medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kansellerer forskjellige Creative Cloud-medlemskap og tolker abonnementsvilkårene til Adobe.

Vanlige oppgaver

Kan jeg lagre en fil så den er kompatibel med tidligere versjoner?

Ja. Hvis du lagrer filene i formatet INX eller IDML, kan personer som bruker tidligere versjoner av InDesign åpne filene dine.

Hvordan kan jeg legge til sidetall?

Legge til et sidetallsmerke på en malside. Se legge til sidetall for detaljerte instruksjoner og et video- og bildegalleri med eksempler på sidenummerering.

Kan jeg legge til sider med forskjellig størrelse i dokumentet?

Ja. Det er lett å definere forskjellige sidestørrelser for forskjellige sider i ett og samme dokument. Du kan endre størrelsen raskt ved å markere siden i Sider-panelet og deretter velge en sidestørrelse med knappen Rediger sidestørrelse.

Hvordan legger jeg til bilder i et InDesign-dokument?

Bruk kommandoen Sett inn for å sette inn grafikk i et InDesign-dokument. Lær hvordan du bruker kommandoen Sett inn og andre metoder for å legge til grafikk.

Hva er en master-side?

En master-side er som en bakgrunn du lett kan bruke for flere sider. Alle endringer du gjør i en master vises på alle sidene som bruker den masteren.

Eksporter og skriv ut

Hvorfor kan jeg ikke skrive ut eller eksportere dokumentet?

En rekke problemer på dokument- eller systemnivå kan forhindre at dokumentet kan skrives ut eller eksporteres som PDF. Gå gjennom oppgavene i denne feilsøkingsguiden for utskrift og eksport for å løse problemet.

Hvorfor vises det hvite eller mørke linjer i PDF-filen?

Disse linjene forårsakes av eksportproblemer, som at prosess- og feltfarger samhandler under flatbehandling. Les denne feilsøkingsartikkelen for eksport til PDF for løsninger.

Hvorfor mottar jeg en "PDF-eksport mislyktes"-feilmelding?

Dette problemet skyldes ofte at man plasserer store bilder og så skalerer dem ned i betydelig grad. Prøv å redusere størrelsen før eller etter eksport isteden.

Hvorfor henger InDesign seg når jeg prøver å eksportere til PDF?

Prøv løsningene i denne feilsøkingsartikkelen hvis InDesign henger seg opp når du prøver å eksporterer og du mottar en feilmelding om at en eller flere bakgrunnsoppgaver kjører når du prøver å avslutte InDesign.

Krasjer

Hvorfor krasjer InDesign når det starter eller jeg bruker Type-verktøyet?

Hvis dokumentet bruker skrifttyper med spesielle tegn i navnet, kan InDesign krasje under oppstart eller når du bruker Type-verktøyet. Se gjennom løsningene i InDesign krasjer under oppstart for å løse problemet.

Hvorfor oppfører InDesign seg rart (krasjer, kjører sakte)?

Hvis InDesign-innstillingene blir korrumpert, kan du oppleve at programmet oppfører seg merkelig. Heldigvis er det enkelt å endre innstillingene for InDesign. Hold inne Ctrl + Alt + Shift (Windows) eller Cmd + Ctrl + Opt + Shift (Mac OS) mens du starter InDesign på nytt.

Jeg tror dokumentet mitt er skadet. Hva kan jeg gjøre?

Denne feilsøkingsguiden kan også hjelpe deg med å isolere og løse dokumentskadeproblemer og problemer på systemnivå som ser ut til å forårsakes av feil i dokumentet.

InDesign krasjet akkurat. Kan jeg redde arbeidet mitt?

Ja. Heldigvis har InDesign automatisk gjenoppretting av dokumenter, slik at du sannsynligvis kan redde alt arbeidet ditt, selv om du ikke har lagret på en stund.