Du angir folioinformasjon og endrer innstillingene ved hjelp av organiseringspanelet. Enkelte av disse innstillingene er ment for intern sporing. Innstillinger som er merket med en stjerne (*), er obligatoriske for å publisere folioen.

1. Logg på kontrollpanelet for Adobe Digital Publishing Suite med den riktige Adobe ID-en.

2. Klikk Folio Producer (folioopprettingsverktøy) i kontrollpanelet.

Du kan også velge Folio Producer på Folio Builder-panelmenyen i InDesign.

3. Endre folioegenskapene. Se Endre folioegenskaper.