I tillegg til dette hjelpesystemet kan du også se disse ressursene for digital publisering:

DPS-brukerforum

Gå til det åpne brukerforumet for Digital Publishing Suite for å stille spørsmål og komme i kontakt med andre brukere.

Adobe DPS-webområder

Opplæringsressurser

Se PDF-en DPS Getting Started Guide (kom i gang med DPS) for de som abonnerer på Professional eller Enterprise DPS.

Applikasjonen DPS-tips er tilgjengelig i Apple App Store. Det er dels en brukerhåndbok, dels en blogg, og dels en kokebok. Denne appen er også tilgjengelig i Google Play Store og Windows Store (søk etter “DPS Tips”). Hvis du ikke har en iPad eller mobilenhet, kan du vise DPS Tips-utgaver på en datamaskin.

Vil du lære om prosessen for digital publisering og eksperimentere med eksempelfiler, kan du gå til DPS Authoring Tutorials (på engelsk).

Følg Følg Digital Publishing Suite på Twitter, eller bli venn med Digital Publishing Suite på Facebook.

Dokumenter om publisering av visningsprogrammer