Når du bruker verktøyet Account Administration til å konfigurere en programrolle for en Enterprise-konto, kan du velge Enable Secure Content. Hvis du velger dette alternativet og publiserer salgsfolioer i v30 eller senere med alternativet "Encrypt Folio" merket, blir innholdet i disse folioene sikret på iOS-enheter på følgende måter:

• Folioer i en sikker konto er ikke tilgjengelige via Folio Producer-tjenesten (acrobat.com). Folioer er bare tilgjengelige når de publiseres i Adobe Distribution Service.
  • Salgsfolioer som publiseres på Adobe Distribution Service, krypteres.
  • Folioer som leveres til et program, krypteres.
  • Når enheten låses eller slås av, forblir sikre folioer kryptert. Folioene blir tilgjengelige etter at enheten er låst opp ved hjelp av et passord. Denne funksjonen bruker standard iOS-funksjonalitet som leveres av operativsystemet. Hvis du vil ha mer informasjon om sikre programmer, kan du se Apple-dokumentet iOS Security (PDF).

Merk:

Bruk bare dette alternativet hvis du har konfidensiell eller sensitiv informasjon i programmet. Sosial deling, webvisningsprogram og nedlastinger i bakgrunnen er ikke tilgjengelige i en sikker konto. Bruk bare dette alternativet for et program med direkte berettigelse og salgsfolioer publisert som v30 eller senere.

Sikre innholdsressurser

Se på Colin Flemings video om sikring av innhold.

Les James Lockmans artikkel om Vurderinger ved bruk av sikkert innhold med DPS.

Les James Lockmana artikkel om å Beskytte innhold på en iOS-enhet med DPS.

Restriksjoner og begrensninger i sikkert innhold

• Programmet må inkludere direkte rettighet.
  • Bare handelsfolioer kan krypteres.
  • Sosial Deling via webvisningsprogrammet er ikke tilgjengelig.
  • Trådløs forhåndsvisning av sikre folioer via Folio Producer er deaktivert som standard. Bruk Preview on Device eller et utviklingsprogram for å forhåndsvise sikre folioer.
  • Nedlasting i bakgrunnen og progressiv nedlasting støttes ikke. På en enhet må hele folioen lastes ned før den dekrypteres.
  • På dette tidspunktet er folioer bare sikre i iOS-visningsprogrammer, og ikke i Android eller Windows Store.

Aktivere sikkert innhold

Hvis du vil aktivere sikkert innhold for en programkonto, gjør du følgende:

1. Bruk Account Administration til å konfigurere en programkonto (kun Enterprise), og velg Enable Secure Content.

Sikkert innhold
  2. Opprett folioer med v30 eller senere versjon av visningsprogram.

Folioer med visningsprogramversjoner før v30 kan ikke krypteres.

Du kan ikke kryptere folioer som allerede er publisert. Opphev i stedet publiseringen av folioen, opprett en ny v30-folio, og publiser den nye folioen med Encrypt Folio merket.

3. Når du bruker Folio Producer til å publisere folioen, velger du Encrypt Folio, og publiserer folioen som Offentlig og Salg. (Gratisfolioer kan ikke krypteres.)

Publiser folio
  4. På Apples iOS-utviklerområde oppretter eller konfigurerer du app-ID-en for å aktivere Data Protection. Bygg nye mobileprovision-filer, og bruk deretter DPS App Builder til å bygge programmer.

Konfigurere app-ID-en for å aktivere Data Protection
  5. Hvis du sender programmet til Apple, må du angi at programmet inkluderer kryptering under sendeprosessen for iTunes Connect. Se Apples retningslinjer.

Sending av innhold til iTunes

Når du har logget på Adobe Content Viewer, vises ikke sikre folioer i biblioteket som tilgjengelige for nedlasting fordi de ikke er tilgjengelige via Folio Producer-tjenesten. Hvis du vil forhåndsvise folioer i en sikker konto, kan du bruke menyinnstillingen Preview on Device eller Preview on Desktop både på Overlay Creator-panelet og Folio Builder-panelet i InDesign. Du kan også bygge et egendefinert program og vise folioer som er publisert som Offentlig og Salg.

Oppdatere sikkerhetsfilnivå

Adobe kan gi ut sikkerhetsoppdateringer etter behov for å sikre innhold. Hvis det oppstår et sikkerhetsbrudd, vil Adobe gjøre en ny sikkerhetsoppdatering tilgjengelig. Utgivere kan deretter spesifisere den nyeste sikkerhetsoppdateringen og fraråde den gamle appversjonen, noe som forhindrer at noen kan utnytte sikkerhetshullet.

Når et sikkerhetsbrudd skal rettes, kan det være at Adobe må endre både serverkomponentene og appklienten. Hvis sikkerhetsbruddet krever en ny appklient, må utgiverne følge denne fremgangsmåten når de skal bygge en ny appversjon med den nyeste oppdateringen. Brukerne må installere den nye appversjonen for å få sikkerhetsoppdateringer. I dette tilfellet vil appen med en ny sikkerhetsoppdatering registrere behovet for en oppgradering og forhindre brukere i å laste ned flere sikre folioer.

Bruk Account Administration-verktøyet til å angi nyeste sikkerhetsoppdatering når dette er nødvendig.

1. Bruk Account Administration til å konfigurere programkontoen hvor sikkert innhold er aktivert.

2. Under "Security patch level" angir du ønsket sikkerhetsfil for iOS.

Sikkert innhold er enda ikke mulig for Android- og Windows-apper.

3. Etter at du har angitt filnivået, klikker du Submit nederst i vinduet.

Det kan ta opptil 15 minutter før sikkerhetsoppdateringen trer i kraft.

4. Bruk DPS App Builder til å bygge appen på nytt, og send den inn på nytt til App Store eller post den på nytt hvis det er en privat Enterprise-app.

5. Oppdater de publiserte folioene i Folio Producer Organizer. La alternativet "Oppdatere innhold" forbli valgt.