Viser du riktig artikkel?

Denne artikkelen refererer til Digital Publishing Suite. Du finner mer om AEM Mobile i Kontoadministrasjon.

Det kreves en bekreftet Adobe ID for å logge seg på Folio Builder-panelet, kontrollpanelet for Digital Publishing Suite og DPS App Builder.

Det er valgfritt å logge seg på Folio Builder-panelet. Hvis du ikke logger deg på, kan du opprette lokale folioer og forhåndsvise dem med Desktop Viewer eller Adobe Content Viewer på en mobil enhet. Hvis du logger deg på Folio Builder-panelet, kan du laste opp folioer på acrobat.com-serveren. Du kan laste ned disse folioene til den mobile enheten din eller dele dem med andre brukere.

Opprette og bekrefte en Adobe ID (ikke-DPS-abonnenter)

Hvis du har en kopi av InDesign CS6 eller nyere, kan du bruke DPS-verktøy til å opprette og dele folioer. Når du skal opprette Adobe ID-er for enkeltpersoner, gå til https://digitalpublishing.acrobat.com/ og klikk Opprett konto. Registrer deg med en gyldig e-postadresse. Adobe sender deg en bekreftelsesmelding. Åpne denne meldingen og bekreft den. Bruk Adobe ID-en for å logge deg på Folio Builder-panelet eller kontrollpanelet.

Adobe ID tilknyttet program (Professional- og Enterprise-abonnenter)

Du kan bruke Adobe ID-en til en person (for eksempel janhansen@gmail.com) for å logge deg på Folio Builder-panelet og opprette folioer. Hvis du publiserer et visningsprogram for flere folioer, for eksempel et månedlig tidsskrift, anbefaler vi imidlertid at du bruker en Adobe ID som er opprettet spesielt for denne bruken, for eksempel dps.publikasjon@utgiver.com. Bruk Account Administration-verktøyet for å tildele programrollen til en e-postkonto.

Adobe ID for program
Adobe ID for program

A. Folio Builder-panelet B. DPS App Builder C. Egendefinert visningsprogram opprettet med DPS App Builder viser folioer opprettet med Folio Builder-panelet

Adobe ID-en du bruker for å logge deg på Folio Builder-panelet, er knyttet til Adobe ID-en (også kalt tittel-ID-en) du angir når du oppretter visningsprogrammet i DPS App Builder. Denne Adobe ID-en bør være tildelt en programrolle ved hjelp av Account Administration-verktøyet.

Tenk deg for eksempel at du jobber i en virksomhet som heter Sporty, og at du publiserer magasiner om padling og sykling. Det beste er å opprette én Adobe ID som heter dps.padling@sporty.com, og en annen som heter dps.sykling@sporty.com.

Når du oppretter og publiserer folioer om padling, bruker du padle-Adobe ID-en for å logge deg på Folio Builder-panelet og Folio Producer. Når du oppretter det egendefinerte visningsprogrammet for padlefolioer, angir du padle-Adobe ID-en i tittel-ID-feltet i DPS App Builder. (Adobe ID-en du bruker for å logge deg på DPS App Builder, kan være en annen Adobe ID, men dette avhenger av innstillingene i Account Administration-verktøyet.)

Likeledes bruker du sykle-Adobe ID-en til å opprette og publisere folioer om sykling, og du angir sykle-Adobe ID-en som tittel-ID-en i DPS App Builder.

Folioer du publiserer ved hjelp av padle-Adobe ID-en, vises i padleprogrammet. Folioer du publiserer ved hjelp av sykle-Adobe ID-en, vises i sykleprogrammet.

Opprette Adobe ID-er med fullmakt (abonnenter)

En Adobe ID med fullmakt er tilknyttet en bestemt publiseringskonto og kan bare brukes for den kontoen. Hvis du vil bruke en e-postadresse som en Adobe ID med fullmakt, bruker du Account Administration-verktøyet for å opprette Adobe ID-en. Hvis du bruker en annen metode for å lage en e-postadresse til en Adobe ID, kan ikke den e-postadressen bli en Adobe ID med fullmakt.

Hvis du er en Professional- eller Enterprise-abonnent, bruker du Account Administration-verktøyet til å tildele en annen rolle til Adobe ID-en, slik at du kan bruke den til å opprette programmer eller logge på DPS App Builder. Se Account Administration-verktøyet.