Du kan laste ned installasjonsprogrammer for Photoshop Elements 2019, 2018 og 15 fra denne siden.

Les før du laster ned

Klikk her for å utvide listen over ting du trenger å vite før du laster ned Photoshop Elements

• Du kan bruke installasjonsfilene til å installere Photoshop Elements på datamaskinen og deretter bruke den som full versjon eller prøveversjon.
    • Du må ha serienummeret til Photoshop Elements for å kunne bruke den fulle versjon av produktet. Trenger du hjelpmed å finneserienummeret ditt? Skiltin til Min Adobe for å finne serienumre for registrerte produkter.
      Ellers kan du lese Finne et serienummer.
    • Hvis du ikke har serienummeret, kan du installere produktet og prøve det i en begrenset prøveperiode.
  • Sørg for at systemet ditt oppfyller systemkravene for Photoshop Elements-produkter.
  • Har du problemer? Få hjelp fra ekspertene i fellesskapet vårt.

Photoshop Elements 2019

For Windows For macOS

Last ned 64-biters (2,9 GB)

Språk: Tsjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Last ned (2,8 GB)

Språk: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Photoshop Elements 2018

For Windows For macOS

Last ned 64-biters (2,6 GB)

Språk: Tsjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Last ned (2,6 GB)

Språk: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Photoshop Elements 15

For Windows For macOS

Last ned 64-biters (1,8 GB)

Språk: Tsjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Last ned (1,8 GB)

Språk: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Last ned tidligere versjoner av Photoshop Elements

Hvis du vil laste ned Photoshop Elements versjon 14 og tidligere, ser du Laste ned Photoshop Elements | versjon 14, 13, 12 og tidligere.

Installere Photoshop Elements

Etter at du har lastet ned installasjonsprogrammet, kan du følge fremgangsmåten i Installere Photoshop Elements for å installere programmet.