Last ned installasjonsprogrammer for Photoshop Elements 2018 og 2019.

Les før du laster ned

Klikk her for å utvide listen over ting du trenger å vite før du laster ned Photoshop Elements

• Du kan bruke installasjonsfilene til å installere Photoshop Elements på datamaskinen og deretter bruke den som full versjon eller prøveversjon.
    • Du må ha serienummeret til Photoshop Elements for å kunne bruke den fulle versjon av produktet. Trenger du hjelp med å finne serienummeret ditt? Logg på Min Adobe for å finne serienumre for registerte produkter.
      Ellers kan du lese Finne et serienummer.
    • Hvis du ikke har serienummeret, kan du installere produktet og prøve det i en begrenset prøveperiode.
  • Sørg for at systemet ditt oppfyller systemkravene for Photoshop Elements-produkter.
  • Har du problemer? Få hjelp fra ekspertene i fellesskapet vårt.

Photoshop Elements 2019

For Windows For macOS

Last ned 64-biters (2,9 GB)

Språk: Tsjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Last ned (2,8 GB)

Språk: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Photoshop Elements 2018

For Windows For macOS

Last ned 64-biters (2,6 GB)

Språk: Tsjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk og svensk

Last ned (2,6 GB)

Språk: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Ser du ikke versjonen din?

Lær hvordan du får tilgang til tidligere versjoner av apper uten abonnement.

Installere Photoshop Elements

Etter at du har lastet ned installasjonsprogrammet, kan du følge fremgangsmåten i Installere Photoshop Elements for å installere programmet.