Laste ned Adobe Photoshop Elements | 2024 og 2023

Last ned installasjonsprogrammer for Adobe Photoshop Elements 2023 og 2024.

Les dette før du laster ned

Merk:
  • Elements 2024 støtter kun macOS 12 og 13 (13.4).
  • Serienumre er versjonsspesifikke og fungerer bare for de tilhørende versjonene.

Adobe Photoshop Elements 2024

For Windows

For macOS

Språk: Engelsk, fransk, nederlandsk, italiensk, japansk, polsk, spansk, svensk, tsjekkisk og tysk

Merk:

Forbli koblet til Internett til Photoshop Elements er helt installert på systemet.

Merk:

Gjør ett av følgende hvis du har problemer mens du laster ned:

• Prøv å bruke en annen nettleser for å laste ned installasjonsfilen.
  • Høyreklikk på Last ned-knappen og åpne koblingen i en ny fane for å laste ned installasjonsfilen.

Adobe Photoshop Elements 2023

For Windows

For macOS

Last ned 64-bits

Språk: Tsjekkisk, nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, spansk og svensk

Last ned

Språk: Engelsk, fransk, tysk og japansk

Merk:

Forbli koblet til Internett til Photoshop Elements er helt installert på systemet.

Merk:

Gjør ett av følgende hvis du har problemer mens du laster ned:

• Prøv å bruke en annen nettleser for å laste ned installasjonsfilen.
  • Høyreklikk på Last ned-knappen og åpne koblingen i en ny fane for å laste ned installasjonsfilen.

Ser du ikke versjonen din?

Lær hvordan du får tilgang til tidligere versjoner av apper uten abonnement.

Installere Adobe Photoshop Elements

Etter at du har lastet ned installasjonsprogrammet, kan du følge fremgangsmåten i Installere Photoshop Elements for å installere programmet.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet