Med Photoshop Elements kan du gjøre enda mer med bildene dine. Du kan installere mer enn én versjon av Photoshop Elements på datamaskinen din. Så du behøver ikke avinstallere tidligere versjoner.

Installere fra DVD

• Forsikre deg om at du har administratorrettigheter på kontoen du bruker.
  • Bruk den nyeste versjonen av Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.
  • Kontroller at du har en DVD-stasjon (ikke en CD-stasjon) koblet til datamaskinen før du starter installasjonen. Sett DVD-en i stasjonen, og følg instruksene.

Merk: Hvis det ikke er en DVD-stasjon på datamaskinen, kan du laste ned Photoshop Elements fra Adobes webområde og deretter installere det. Se Laste ned og installere fra Adobes nettsted for mer informasjon.

• Deaktiver brannmurer, antivirusprogramvare og tredjeparts sikkerhetsprogramvare midlertidig. Installasjonen går raskere hvis du deaktiverer disse.
  • Finn serienummeret. Serienummeret er plassert nederst på DVD-etuiet. For mer informasjon om å finne serienummeret, se Finn serienummeret til ditt Elements-produkt. Hvis du har en innløsningskode, konverterer du innløsningskoden til et serienummer. Se Hjelp med innløsningskoder for mer informasjon.

1. Sett inn DVD-en med Adobe Photoshop Elements 2020 i datamaskinen.

2. Klikk på Installer Adobe Photoshop Elements 2020 i dialogboksen for Adobe Photoshop Elements 2020.

Adobe Photoshop Elements 2020
    Installere Adobe Photoshop Elements 2020

Merk:

Hvis du lukker dialogboksen eller hvis sikkerhetsinstillingene på datamaskinen din ikke tillater Autoplay, må du bla deg frem til DVD-en ved hjelp av Windows Explorer og dobbeltklikke på Setup.exe fra mappen Adobe Premiere Elements 2020. Hvis det vises sikkerhetsadvarsler, klikker du på Ja.

3. Logg på med Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord.

4. I skjermbildet Alternativer for installering klikker du på Fortsett:

• Velg språk
    • Angi installasjonsplasseringen
    Alternativer for installering -skjermen
    Alternativer for installering
  5. I det neste skjermbildet klikker du på Photo Editor.

Installer Photo Editor
    Installer Photo Editor
  6. På skjermbildet Adobe Photoshop Elements 2020 klikker du på Lisensier denne programvaren.

Lisensiere programvaren
  7. Legg inn serienummeret på neste skjermbilde og klikk på Neste.

Legg inn serienummeret
    Legg inn serienummeret

Adobe Photoshop Elements 2020 startes.

Merk:

Finner du ikke serienummeret? Se Finn serienummeret for Elements-produktet for å lære mer.

Har du mottatt en innløsingskode? Bruk innløsingskoden for å få serienummeret ditt. Se Hjelp med innløsingskoder for å lære mer.

1. Sett inn DVD-en med Adobe Photoshop Elements 2020 i datamaskinen.

2. Klikk på Adobe Photoshop Elements 2020 i dialogboksen for Photoshop Elements 2020.

3. Naviger til Adobe Photoshop Elements 2020 > Install.app og start installasjonsprosessen.

Merk:

Skriv inn systemets kontopassord hvis du blir bedt om det.

4. Logg på med Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord.

5. I skjermbildet Alternativer for installering gjør du følgende før du klikker på Fortsett:

• Velg språk
    • Angi installasjonsplasseringen
    Alternativer for installering
    Alternativer for installering

Adobe Photoshop Elements 2020 begynner installeringsprosessen på enheten din.

Photoshop Elements installeres
  6. I det neste skjermbildet klikker du på Photo Editor.

Photo Editor

Følg instruksene på skjermen for å aktivere og starte Photopshop Elements 2020. Hvis du vil vite mer om aktivering av Elements-produkter, kan du se Lisensiere Photoshop Elements, Premiere Elements || macOS.

Laste ned og installere fra Adobes nettsted

• Forsikre deg om at du har administratorrettigheter på kontoen du bruker.
  • Bruk den nyeste versjonen av Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.
  • Kontroller at du har en gyldig Adobe ID.
  • Deaktiver popup-blokkeringer i nettleseren.
  • Deaktiver brannmurer, antivirusprogramvare og tredjeparts sikkerhetsprogramvare midlertidig. Installasjonen går raskere hvis du deaktiverer disse.
  • Kontroller at du har et gyldig serienummer for Photoshop Elements.
  • Sørg for at du er koblet til Internett helt til installasjonen er fullført.

1. Åpne siden for nedlasting av Adobe Photoshop Elements i nettleseren.

2. Logg på med Adobe ID-en din.

Hvis du ikke har en Adobe ID, kan du opprette en Adobe ID.

3. Velg plattform og språk for nedlastingen.

4. Klikk på Last ned.

1. Åpne Adobe Photoshop Elements installasjonsfilen som du har lastet ned fra Adobes hjemmeside.

2. Logg på med Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord.

3. I skjermbildet Alternativer for installering gjør du følgende før du klikker på Fortsett:

• Velg språk
    • Angi installasjonsplasseringen
    Alternativer for installering -skjermen
    Alternativer for installering
  4. I det neste skjermbildet klikker du på Photo Editor.

Installer Photo Editor
    Installer Photo Editor
  5. I skjermbildet Adobe Photoshop Elements 2020 klikker du på Lisensier denne programvaren.

Lisensiere programvaren
  6. Legg inn serienummeret på neste skjermbilde og klikk på Neste.

Legg inn serienummeret
    Legg inn serienummeret

Adobe Photoshop Elements 2020 startes.

Merk:

Finner du ikke serienummeret? Se Finn serienummeret for Elements-produktet for å lære mer.

Har du mottatt en innløsingskode? Bruk innløsingskoden for å få serienummeret ditt. Se Hjelp med innløsingskoder for å lære mer.

1. Åpne Adobe Photoshop Elements installasjonsfilen som du har lastet ned fra Adobes hjemmeside.

Merk:

Skriv inn systemets kontopassord hvis du blir bedt om det.

2. Logg på med Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord.

3. I skjermbildet Alternativer for installering gjør du følgende før du klikker på Fortsett:

• Velg språk
    • Angi installasjonsplasseringen
    Alternativer for installering
    Alternativer for installering

Adobe Photoshop Elements 2020 begynner installeringsprosessen på enheten din.

Photoshop Elements installerer
  4. På neste skjermbilde klikker du på Photo Editor.

Photo Editor

Følg instruksene på skjermen for å aktivere og starte Photopshop Elements 2020. Hvis du vil vite mer om aktivering av Elements-produkter, kan du se Lisensiere Photoshop Elements, Premiere Elements || macOS.

Konvertere en prøveversjon til en fullversjon

Når du starter Photoshop Elements, vises antall dager som er igjen til prøveversjonen utløper. Avhengig av operativsystemet ditt, kan du gjøre følgende:

Windows-brukere

Klikk på Lisensier denne programvaren og følg instruksene på skjermen for å konvertere prøveversjonen din til en fullversjon.

Lisensiere programvaren

macOS-brukere

Klikk på Kjøp nå og følg instruksene på skjermen for å konvertere prøveversjonen din til en fullversjon.

Konverter prøveversjon til fullversjon

Bruk serienummeret du har mottatt, til å konvertere prøveversjonen til en fullversjon. Serienummeret starter med 1057. Du kan få serienummeret på ulike måter, avhengig av typen kjøp:

• Fra Adobes webområde: Når du kjøper Photoshop Elements, mottar du en e-post fra Adobe med serienummeret. Se etter en e-post med "ditt serienummer" eller "dine serienumre" i emnelinjen i innboksen.
  • DVD: Du finner serienummeret på baksiden av DVD-etuiet Hvis du har et omslag til programvaren, kan serienummeret være på omslaget i stedet.

Merk:

Et serienummer har 24 sifre og er forskjellig fra en alfanumerisk innløsingskode. Du kan bruke innløsingskoden for å få serienummeret ditt

Feilsøke problemer med installering