Med Photoshop Elements kan du gjøre enda mer med bildene dine. Du kan ha flere versjoner av Photoshop Elements installert på datamaskinen, så du trenger ikke avinstallere tidligere versjoner.

Hvis du har produktesken, kan du installere programvaren fra DVD-en. Du kan også laste ned Photoshop Elements fra Adobes webområde og deretter installere det.

Installere fra DVD

Før du begynner

• Forsikre deg om at du har administratorrettigheter på kontoen du bruker.
  • Bruk den nyeste versjonen av Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.
  • Kontroller at du har en DVD-stasjon (ikke en CD-stasjon) koblet til datamaskinen før du starter installasjonen. Sett DVD-en i stasjonen, og følg instruksjonene.

Merk: Hvis det ikke er en DVD-stasjon på datamaskinen, kan du laste ned Photoshop Elements fra Adobes webområde og deretter installere det. Se Laste ned og installere fra Adobes nettsted for mer informasjon.

• Deaktiver brannmurer, antivirusprogramvare og tredjeparts sikkerhetsprogramvare midlertidig. Installasjonen går raskere hvis du deaktiverer disse.
  • Finn serienummeret. Serienummeret er plassert nederst på DVD-etuiet. Se Finn serienummeret hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du finner serienummeret. Hvis du har en innløsningskode, konverterer du innløsningskoden til et serienummer. Se Hjelp med innløsningskoder for mer informasjon.

Installere Photoshop Elements (Windows)

1. Sett inn DVD-en med Adobe Photoshop Elements 2019 i datamaskinen.

2. Klikk på Installer Adobe Photoshop Elements 2019 i dialogboksen for Adobe Photoshop Elements 2019.

Adobe Photoshop Elements 2019
    Installere Adobe Photoshop Elements 2019

Merk:

Hvis du lukker dialogboksen eller sikkerhetsinnstillingene ikke tillater automatisk avspilling, navigerer du til DVD-en i Windows Utforsker og dobbeltklikker på Setup.exe. Hvis det vises sikkerhetsadvarsler, klikker du på Ja.

3. Hvis du blir bedt om å logge på, oppgir du Adobe ID-en din (vanligvis e-postadressen) og passordet, og klikker på Logg på.

4. Tekst for trinn

I skjermbildet Alternativer for installering gjør du følgende før du klikker på Fortsett:

• Velg språk
    • Angi installasjonsplasseringen
    Alternativer for installasjon
    Alternativer for installasjon

Adobe Photoshop Elements 2019 starter når installasjonen er fullført.

5. I skjermbildet Adobe Photoshop Elements 2019 klikker du på Lisensier denne programvaren og skriver inn serienummeret.

Lisensiere programvaren

Installere Photoshop Elements (Mac OS)

1. Sett inn DVD-en med Adobe Photoshop Elements 2019 i datamaskinen.

2. Klikk på Adobe Photoshop Elements 2019 i dialogboksen for Photoshop Elements 2019.

3. Gå til Adobe Photoshop Elements 2019 > Install.app og start installasjonsprogrammet.

Merk:

Skriv inn systemets kontopassord hvis du blir bedt om det.

4. Hvis du blir bedt om å logge på, oppgir du Adobe ID-en din (vanligvis e-postadressen) og passordet, og klikker på Logg på.

5. I skjermbildet Alternativer for installering gjør du følgende før du klikker på Fortsett:

• Velg språk
    • Angi installasjonsplasseringen
    Alternativer for installasjon
    Alternativer for installasjon

Adobe Photoshop Elements 2019 starter når installasjonen er fullført.

6. I skjermbildet Adobe Photoshop Elements 2019 klikker du på Lisensier denne programvaren og skriver inn serienummeret.

Lisensiere programvaren

Laste ned og installere fra Adobes nettsted

Før du begynner

• Forsikre deg om at du har administratorrettigheter på kontoen du bruker.
  • Bruk den nyeste versjonen av Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.
  • Kontroller at du har en gyldig Adobe ID.
  • Deaktiver popup-blokkeringer i nettleseren.
  • Deaktiver brannmurer, antivirusprogramvare og tredjeparts sikkerhetsprogramvare midlertidig. Installasjonen går raskere hvis du deaktiverer disse.
  • Kontroller at du har et gyldig serienummer for Photoshop Elements.
  • Sørg for at du er koblet til Internett helt til installasjonen er fullført.

Last ned Photoshop Elements

1. Åpne siden for nedlasting av Adobe Photoshop Elements i nettleseren.

2. Logg på med Adobe ID-en din.

Hvis du ikke har en Adobe ID, kan du opprette den på siden Opprett en Adobe-ID.

3. Velg plattform og språk for nedlastingen.

4. Klikk på Last ned.

Installere Photoshop Elements (Windows)

1. Åpne installasjonsfilen for Adobe Photoshop Elements som du lastet ned fra Adobes nettsted.

2. Hvis du blir bedt om å logge på, oppgir du Adobe ID-en din (vanligvis e-postadressen) og passordet, og klikker på Logg på.

3. I skjermbildet Alternativer for installering gjør du følgende før du klikker på Fortsett:

• Velg språk
    • Angi installasjonsplasseringen
    Alternativer for installasjon
    Alternativer for installasjon

Adobe Photoshop Elements 2019 starter når installasjonen er fullført.

4. I skjermbildet Adobe Photoshop Elements 2019 klikker du på Lisensier denne programvaren og skriver inn serienummeret.

Lisensiere programvaren

Installere Photoshop Elements (Mac OS)

1. Åpne installasjonsfilen for Adobe Photoshop Elements som du lastet ned fra Adobes nettsted.

Merk:

Skriv inn systemets kontopassord hvis du blir bedt om det.

2. Hvis du blir bedt om å logge på, oppgir du Adobe ID-en din (vanligvis e-postadressen) og passordet, og klikker på Logg på.

3. I skjermbildet Alternativer for installering gjør du følgende før du klikker på Fortsett:

• Velg språk
    • Angi installasjonsplasseringen
    Alternativer for installasjon
    Alternativer for installasjon

Adobe Photoshop Elements 2019 starter når installasjonen er fullført.

4. I skjermbildet Adobe Photoshop Elements 2019 klikker du på Lisensier denne programvaren og skriver inn serienummeret.

Lisensiere programvaren

Konvertere en prøveversjon til en fullversjon

Når du starter Photoshop Elements, vises antall dager som er igjen til prøveversjonen utløper. Du kan bruke alternativet for lisensiering av programvare i dette skjermbildet til å gjøre prøveversjonen om til en fullversjon.

Lisensiere programvaren

Bruk serienummeret du har mottatt, til å konvertere prøveversjonen til en fullversjon. Serienummeret starter med 1057. Du kan få serienummeret på ulike måter, avhengig av typen kjøp:

• Fra Adobes webområde: Når du kjøper Photoshop Elements, mottar du en e-post fra Adobe med serienummeret. Se etter en e-post med "ditt serienummer" eller "dine serienumre" i emnelinjen i innboksen.
  • DVD: Du finner serienummeret på baksiden av DVD-etuiet Hvis du har et omslag til programvaren, kan serienummeret være på omslaget i stedet.

Feilsøke problemer med installering