Hva er skysignaturer?

Skybaserte digitale signaturer, eller eksterne signaturer, er en ny generasjon av digitale signaturer som fungerer både på stasjonære PC-er, mobiltelefoner og Internett. De oppfyller de høyeste krav til samsvar og sikrer autentisering av signataren. Hver signatar utstedes en sertifikatbasert digital ID av en klarert tjenesteleverandør (TSP: Trust Service Provider). Når du signerer et dokument, brukes ID-en med en personlig PIN-kode og andre verifiseringstrinn for å bevise identiteten til den som signerer. Les løsningssammendraget.

Logg på online med en skybasert digital ID

Følg disse trinnene for å få din skybaserte digitale ID.

1. Velg en tjenesteleverandør av tillit nedenfor.
  2. Registrer deg etter leverandørens instruksjoner for å få din ID.
  3. Start signeringsprosessen på nytt og velg din nye innloggingsinformasjon til å signere dokumentet.

Ikke klar for å kjøpe ennå? Få en gratis digital ID for testing >

Tjenesteleverandører av tillit

Adobe er den første globale leverandøren som leverer løsninger basert på en åpen standard utvikletmedbransjeledende i Cloud Signature Consortium (CSC). Tjenesteleverandørene av tillit oppført nedenfor tilbyr digitale ID-er og andre løsninger som virker i samsvar med de nyestandard,eller vil levere samsvarende løsninger snart. De er sikkerhetseksperter og oppfyller de strengeste krav for forhåndssjekking og sikring av identiteter, som kvalifiserte elektroniske signaturer i den europeiske eIDAS-forskriften. Adobe Sign gir deg muligheten til å velge, slik at du kan velge leverandøren som passer til å oppfylle dine egne, unike samsvarskrav.

Tilgjengelig i dag

GlobalSign

GlobalSign er en ledende sertifiseringsinstans som driver forretninger verden rundt og er en av de første medlemmene i Adobes og Microsofts systemer for klarert rotsertifisering. De tilbyr en svært skalerbar, skybasert ditital signeringstjeneste (DSS) som leverer fullstendig kompatible og offentlig klarerte digitale signaturer uten maskinvarekrav.

Få en digital ID

Intesi Group

Intesi Group er en italiensk klareringstjeneste- og teknologileverandør som tilbyr digitale ID-er for forbrukere og foretak i samsvar med CSC- og eIDAS-standarder. Siden 2009 har mer enn 10 millioner brukere logget på med denne skytjenesten.

Få en digital ID

SimplySign

SimplySign by Asseco, en polsk løsning for mobil- og skrivebordsenheter, samsvarer med CSC- og eIDAS-standarder og er tilgjengelig over hele Europa, i Midtøsten og Afrika.

Få en digital ID

BankID

BankID er den ledende elektroniske identifikasjonsløsningen i Sverige, med over 7,5 millioner aktive brukere. Adobe Sign-kunder kan enkelt få juridisk bindende avanserte elektroniske signaturer fra svenske statsborgere ved hjelp av BankID-identiteten som utstedes av bankene deres.

Få en digital ID

InfoCert

InfoCert er den største sertifiseringsmyndigheten i Europa og en ledende leverandør av klareringstjenester, som hjelper organisasjoner i deres digitale samhandlinger med kunder/borgere i samsvar med eIDAS-forskriften på høyeste klareringsnivå.
Få en digital ID

Seiko

Seiko Solutions er et japansk selskap med dokumentert renommé innen eksterne, skybaserte signaturløsninger og sertifiserte tidsstempler. Seikos klareringstjenester brukes av selskaper innen finanssektoren, distribusjonstjenester og andre typer virksomheter.

Få en digital ID

Trans Sped

Trans Sped er en rumensk tjenesteleverandør som utsteder sertifikater til de europeiske og amerikanske markedene. Trans Sped har vært en pioner innen skybaserte sertifikater siden 2008, og tilbyr CSC-samsvarende løsninger som er eIDAS-kvalifisert og kryssertifisert medSAFE BioPharmaBridge og amerikanske Federal PKI Bridge.

Få en digital ID

BankID

BankID er den mest allsidige elektroniske identifikasjonsløsningen i Norge, med over 3,9 millioner aktive brukere. Enten du signerer en kjøpekontrakt, legger inn et bud på et hus eller signerer dokumenter – med BankID kan du alltid bekrefte hvem du er ved å bruke et sikkerhetstoken eller en BankID på en mobilenhet.

Få en digital ID

Kommer snart

Certinomis

Certinomis, et datterselskap av det franske DOCAPOST (La Poste Group), er en ledende klareringstjenesteleverandør som spesialiserer seg på elektroniske identitets- og tidsstempeltjenester. De støtter det høyeste nivået av eIDAS-samsvar og CSC-kompatible løsninger.

Kommer snart

D-TRUST

D-TRUST er en ledende tysk klareringstjenesteleverandør som forbereder seg for å levere støtte for CSC-standarden gjennom sin eksterne signaturtjeneste, sign-me. Denne tjenesten tilbyr støtte for både avanserte og kvalifiserte nivåer i eIDAS.

Kommer snart

Worldline

Worldline, et Atos-selskap, tilbyr eIDAS-sertifiserte klareringstjenester for digital identitet, digital signatur og digital bevaring. Worldline er Europas ledende leverandør av skybaserte betalings- og transaksjonstjenester med vekt på finans, offentlig sektor, forretningsenheter, telekommunikasjon og verktøy.

Kommer snart

Universign

Universign, en fransk kvalifisert klareringstjenesteleverandør, leverer flere klareringstjenester for organisasjoner, inkludert CSC eIDAS-kompatible sertifikat-baserte digitale ID-er for personer over hele Europa.

Kommer snart

Merk:Adobes nettjenester er bare tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever godtakelse av tilleggsvilkår og Adobes personvernpolicy. Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.