Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer DPS?

For å installere alle Digital Publishing Suite (DPS)-verktøy velg Hjelp > Oppdateringer i InDesign. For mer informasjon, inkludert direkte nedlastingskoblinger og hjelp med vanlige installasjonsproblemer, se Installere DPS-verktøy.

Hvorfor lar ikke DPS seg installere?

Se Installere DPS-verktøy for hjelp med vanlige installeringsproblemer.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Vanlige spørsmål

Hvorfor vises ikke Folio Builder-panelet i den nyeste versjonen av InDesign?

Folio Builder-panelet er ikke tilgjengelig i InDesign CC 2015 eller nyere. For mer informasjon, se blogginnlegget DPS og InDesign CC 2015 og artikkelen Installere DPS-verktøy.

Kan jeg få hjelp med Folio Builder-problemer?

Se Feilsøke Folio Builder for å løse vanlige Folio Builder-feil.

Hvordan forhåndsviser jeg folier på en enhet?

Installer først visningsprogrammet på enheten din. Søk etter «innholdsvisning» i enhetsbutikken. For mer informasjon, se Forhåndsvise folier og artikler.

Hvorfor kan jeg ikke forhåndsvise innhold med skrivebordsvisningsprogrammet?

Adobe Content Viewer for skrivebord støttes ikke lenger. Bruk istedet Adobe Content Viewer-appen for å forhåndsvise innhold fra en mobilenhet. Se Installere DPS-verktøy.

Hvor finner jeg mer teknisk informasjon?

Gå til Digital Publishing Suite Developer Center for å finne en rekke verktøy og ressurser. Du kan finne hjelpeinformasjon om å komme i gang i Digital Publishing Suite hjelp.