Feilsøking og hjelp

Fra mai 2013 utvikler ikke Adobe lenger Fireworks aktivt. Men du kan fortsatt installere en tidligere versjon fra Creative Clouds skrivebordsapp. For instruksjoner, se Hvorfor har Adobe sluttet å utvikle appen min?.

Du finner løsninger på feil av typen «Kan ikke installere» under Feil: «Kan ikke installere» Creative Cloud-skrivebordsappen. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere Fireworks på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Finn ut hvordan du logger på Adobe-appene for å aktivere dem.

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-planen. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet og bli kjent med Adobes abonnementsvilkår.

Fellesskap

Bli med i samtalen.

Populært relatert forum