Feilsøking og hjelp

Vanlige problemer

Når jeg klikker på Kontakt oss, kan jeg ikke logge på eller produktet mitt er ikke ført opp. Hvordan kontakter jeg kundestøtte?

Hvis Adobe Presenter Video Express ikke eies av bedriften eller organisasjonen din, vil du ikke se programmet under din Adobe ID. Chat med Adobe kundestøtte.

Hva er årsaken til den dårlige videokvaliteten i Presenter Video Express?

Adobe Presenter Video Express krever en kraftig prosessor for å kunne ta opp skjerminnhold og webkameravideoer samtidig. Presenter-videoen er mye vanskeligere å ta opp. Hvis du ikke har nok prosessorkraft, blir videokvaliteten i Presenter dårlig. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du feilsøking og støtte.

Hva er alternativene for publisering av innhold i Presenter Video Express?

Du kan publisere innhold fra Adobe Presenter Video Express som HTML5 eller MP4, til ledende LMS-er og nettsteder for videodeling, som for eksempel YouTube eller Vimeo. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Publisere videoen.

Hvorfor har presentasjonene et ujevnt utseende når jeg bruker layouten Side ved side i Presenter Video Express?

Adobe Presenter Video Express bruker bestemte funksjoner fra grafikkortet på datamaskinen til å gjengi bilder av bedre kvalitet i layouten Side ved side. Presentasjonene ser ujevne ut og bildet gjengis ikke særlig skarpt hvis grafikkortet ikke oppfyller minimumskravene til Adobe Presenter Video Express. Du finner mer informasjon i emnet Presentasjonen har et ujevnt utseende i layouten Side ved side i feilsøking og støtte.

Hva er forskjellen mellom Presenter og Presenter Video Express?

Med Presenter Video Express kan du ta opp innhold ved hjelp av webkameraet, skjermen eller både webkameraet og skjermen samtidig. Presenter-verktøyet lar deg gjøre om PowerPoint-lysbilder til interaktivt innhold for e-læring med ressurser og prøver.

Last ned og installer

Hvordan kjøper og installerer jeg Presenter Video Express?

Du kan kjøpe en versjon med eller uten abonnement av Presenter Video Express. Du må logge på med en Adobe ID og et passord for å fullføre kjøpet og laste ned produktet. Hvis du trenger hjelp med å  laste ned og installere appen etter kjøpet, ser du Finne nedlastede apper og filer.

Hvorfor kan jeg ikke laste ned Presenter Video Express?

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med Presenter Video Express og andre Adobe-apper.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Presenter Video Express?

Ja! Du kan laste ned en prøveversjon fra siden Adobe-nedlastinger. Du målogge påmed Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, se denne artikkelen om å installere en prøveversjon.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg påtilAdobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Du kan konvertere en prøveversjon av Presenter Video Express til et abonnement. Bare velg alternativet Abonnement på siden til Adobe Presenter Video Express. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Abonnementsinformasjon og priser på siden Vanlige spørsmål om Adobe Presenter Video Express.

Hvordan kansellerer jeg abonnementet mitt? Kan jeg fortsatt bruke programvaren jeg har?

Du kan avslutte abonnementet ditt ved å kontakte Adobe kundestøtte. Hvis du avbryter i løpet av 14 dager, får du refundert hele beløpet. Hvis ikke blir du belastet for 50 % av den gjenværende kontrakten. Du har ikke tilgang til din abonnementsprogramvare etter at du avbryter. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Abonnementsinformasjon på siden Vanlige spørsmål om Adobe Presenter Video Express.

Fellesskap

Populære, relaterte fora