Feilsøking og hjelp

Vanlige problemer

Hvis Adobe Presenter eies av ditt selskap eller din organisasjon, vil du ikke se det oppført under din Adobe-ID. Chat med Adobe kundestøtte.

Noen ganger vises ikke Presenter-båndet i PowerPoint, selv når plugin-modulen er installert. For å løse problemet fjern og legg deretter til Presenter-plugin-modulen igjen.

Sjekk listen over vanligste problemer i Presenter 11 for å se om det finnes en løsning for problemet ditt.

Captivate hjelper deg med å opprette ulike typer e-læringsinnhold og mobilt læringsinnhold uten å programmere.Presenterer et enkelt verktøy som lar deg lage videoer til trenings- og utdanningsformål.Finn ut mer om Adobe Presenter.

Fordi lærende nå enkelt kan vise HTML5-innhold i sine nettleseren, har Presenter-mobilappen blitt avviklet.

Last ned og installer

Du kan kjøpe en versjon med eller uten abonnement av Presenter. Du målogge påmed en Adobe-ID og passord for å fullføre kjøpet og laste ned produktet. For hjelp med å laste ned og installere appen etter kjøp, se Finne nedlastede apper og filer.

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med Presenter og andre Adobe-apper.

Ja! Du kan laste ned en prøveversjon fra siden Adobe-nedlastinger. Du målogge påmed Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, se denne artikkelen om å installere en prøveversjon.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Hvis Adobe Presenter eies av ditt selskap eller din organisasjon, vil du ikke se det oppført under din Adobe-ID. Chat med Adobe kundestøtte.

Kontoadministrering

Logg påtilAdobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Du kan konvertere en prøveversjon av Presenter 11 til et abonnement. Bare velg abonnementtilvalget på Adobe Presenter-siden. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i Presenter.

Du kan avslutte abonnementet ditt ved å kontakte Adobe kundestøtte. Hvis du avbryter i løpet av 14 dager, får du refundert hele beløpet. Hvis ikke blir du belastet for 50 % av den gjenværende kontrakten. Du har ikke tilgang til din abonnementsprogramvare etter at du avbryter. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i Presenter.

Fellesskap

Populære, relaterte fora