Feilsøking og hjelp

Vanlige problemer

Når jeg klikker på Kontakt oss, kan jeg ikke logge på eller produktet mitt er ikke ført opp. Hvordan kontakter jeg kundestøtte?

Hvis Adobe Presenter eies av ditt selskap eller din organisasjon, vil du ikke se det oppført under din Adobe-ID. Chat med Adobe kundestøtte.

Hvorfor kan jeg ikke se Presenter-båndet i PowerPoint?

Noen ganger vises ikke Presenter-båndet i PowerPoint, selv når plugin-modulen er installert. For å løse problemet fjern og legg deretter til Presenter-plugin-modulen igjen.

Presenter fungerer ikke som det skal. Hvor kan jeg få hjelp?

Sjekk listen over vanligste problemer i Presenter 11 for å se om det finnes en løsning for problemet ditt.

Hvorfor konverterer ikke PowerPoint-filen min riktig?

Hva er forskjellen mellom Adobe Captivate og Presenter?

Captivate hjelper deg med å opprette ulike typer e-læringsinnhold og mobilt læringsinnhold uten å programmere.Presenterer et enkelt verktøy som lar deg lage videoer til trenings- og utdanningsformål.Finn ut mer om Adobe Presenter.

Hvorfor finner jeg ikke Presenter-mobilappen i app store?

Fordi lærende nå enkelt kan vise HTML5-innhold i sine nettleseren, har Presenter-mobilappen blitt avviklet.

Last ned og installer

Hvordan kjøper og installerer jeg Presenter?

Du kan kjøpe en versjon med eller uten abonnement av Presenter. Du målogge påmed en Adobe-ID og passord for å fullføre kjøpet og laste ned produktet. For hjelp med å laste ned og installere appen etter kjøp, se Finne nedlastede apper og filer.

Hvorfor vil ikke Presenter laste ned?

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med Presenter og andre Adobe-apper.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Presenter?

Ja! Du kan laste ned en prøveversjon fra siden Adobe-nedlastinger. Du målogge påmed Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, se denne artikkelen om å installere en prøveversjon.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Når jeg klikker på Kontakt oss, kan jeg ikke logge på eller produktet mitt er ikke ført opp. Hvordan kontakter jeg kundestøtte?

Hvis Adobe Presenter eies av ditt selskap eller din organisasjon, vil du ikke se det oppført under din Adobe-ID. Chat med Adobe kundestøtte.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg påtilAdobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Du kan konvertere en prøveversjon av Presenter 11 til et abonnement. Bare velg abonnementtilvalget på Adobe Presenter-siden. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i Presenter.

Hvordan kansellerer jeg abonnementet mitt? Kan jeg fortsatt bruke programvaren jeg har?

Du kan avslutte abonnementet ditt ved å kontakte Adobe kundestøtte. Hvis du avbryter i løpet av 14 dager, får du refundert hele beløpet. Hvis ikke blir du belastet for 50 % av den gjenværende kontrakten. Du har ikke tilgang til din abonnementsprogramvare etter at du avbryter. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i Presenter.

Fellesskap

Populære, relaterte fora