Programfliken saknas i Creative Cloud-datorprogrammet när du har uppdaterat ett Creative Cloud-program.

Lösning

1. Klicka på kugghjulsikonen i Creative Cloud-datorprogrammet och välj Avbryt.

quit_v1
  2. Navigera till följande plats

(Windows): C:/Program(x86)/Delade filer/Adobe/OOBE/Configs/

(macOS): /Library/Application Support/Adobe/OOBE/Configs/

3. Hitta filen serviceconfig.xml och kopiera den till din skrivbordsmapp (eller annan plats på din dator). Öppna den kopierade filen i Anteckningar (Windows) eller TextEdit (macOS).

4. I filen serviceconfig.xml, ändra värdet på AppsPanel från falskt till sant.

serviceconfig
  5. Spara och stäng serviceconfig.xml.

6. Flytta filen serviceconfig.xml till den ursprungliga platsen och skriv över den ursprungliga filen med denna nya fil.

7. Starta om datorn och öppna Creative Cloud-datorprogrammet.

Fliken Appar visas nu.