Programfliken saknas i Creative Cloud-datorprogrammet när du har uppdaterat ett Creative Cloud-program.

Lösning

1. Klicka på kugghjulsikonen i Creative Cloud-datorprogrammet och välj Avbryt.

quit_v1
  2. Navigera till följande plats

(Windows): C:/Program(x86)/Delade filer/Adobe/OOBE/Configs/

(macOS): /Library/Application Support/Adobe/OOBE/Configs/

3. Sök efter och öppna filen serviceconfig.xml i Anteckningar (Windows) eller TextEdit (macOS).

4. Ändra AppsPanel-värdet i filen serviceeconfig.xml från falskt till sant.

serviceconfig
  5. Spara och stäng serviceconfig.xml.

6. Starta om datorn och öppna Creative Cloud-datorprogrammet.

Fliken Appar visas nu.