Teammedlemskapet ger dig tillgång till de senaste datorprogrammen, samarbetsverktygen och tjänsterna du behöver för att lyckas med dina arbeten.

Du måste läggas till av din IT-administratör för att få tillgång till produkterna och tjänsterna i Creative Cloud for teams eller Document Cloud for teams. Du får ett e-postmeddelande när du blivit tilldelad en produkt. När du får meddelandet är du tillagd som medlem och kan börja använda de produkter som tilldelats dig.

Hämta och installera ditt första program

Du kommer igång genom att hämta ditt första program från Adobe-webbplatsen. Adobe Creative Cloud-datorprogrammet – som du kommer att använda för att hantera framtida hämtningar – installeras samtidigt.

Information om hur du hämtar och installerar Creative Cloud-program finns i Hämta dina Creative Cloud-program. För Document Cloud-program, se Hämta och installera en Adobe Acrobat DC-prenumeration.

Starta och använda dina program

Med Creative Cloud-datorprogrammet får du en överblick över alla dina Creative Cloud-program och du kan öppna dem med ett klick. Du kan även starta dina program på samma sätt som du startar alla andra program från installationsplatsen på datorn.

Information om hur du startar Creative Cloud-program på din dator finns i Starta Creative Cloud-program. Information om hur du använder Document Cloud-tjänster finns i Adobe Document Cloud.

Hantera dina tjänster och program i Creative Cloud

Adobe Creative Cloud-datorprogrammet är ditt centrala nav för att hantera alla de tiotals program och tjänster som ingår i ditt Creative Cloud-medlemskap. Du kan även synka och dela filer, hantera tusentals teckensnitt och få tillgång till bibliotek med stockfoton och designresurser.

Information om hur du hämtar, installerar och uppdaterar program, delar filer, hanterar teckensnitt, kommer åt stockbilder och mycket annat finns i Hantera dina program och tjänster.

Hantera program och tjänster i Document Cloud

Document Cloud-webbplatsen kan du komma åt många Acrobat-verktyg. Och du kan skapa, ordna, dela och lagra PDF-filer. Lär dig hur i självstudien Arbeta med PDF-dokument online.