Snabbstartguide för teammedlemmar

Om du är teammedlem och vill komma åt produkter och tjänster i Creative Cloud eller Document Cloud måste IT-administratören tilldela dig dem. Du får ett e-postmeddelande när du har lagts till för en produkt eller tjänst. Sedan kan du börja använda den.

Använd de kreativa apparna

Börja med att ladda ned ditt första program. Adobe Creative Cloud-datorprogrammet – som du kommer att använda för att hantera framtida hämtningar – installeras samtidigt.

Skapa och leverera innehåll

Ta hjälp av självstudiekurser för att lära dig nya färdigheter och utveckla dem du redan har. Det finns självstudiekurser för både nybörjare och erfarna användare och du kan lära dig grunderna, nya funktioner och tekniker samt få tips.

Felsökning och hjälp

Följande länkar går till användbar information om du har problem med hämtning, installation eller funktioner i Adobe-program.

Få åtkomst till molntjänsterna

Ta din kreativitet till nya höjder och visa upp den för världen. Använd Adobe Fonts, Adobe Stock, Behance och Portfolio för att visa upp dina arbeten för världens största kreativa community.

Visa information om ditt konto

Logga in med dina uppgifter för att se kontoinformationen. Du kan visa dina planer och produkter, byta lösenord, kontakta din administratör om eventuella problem och göra mycket annat.

Delta i samtalet

Delta i diskussionen om du har frågor eller tankar kring ämnen, begrepp eller procedurer som beskrivs i den här artikeln.

Gå med nu