Om du är teammedlem och vill komma åt produkter och tjänster i Creative Cloud eller Document Cloud måste IT-administratören tilldela dig dem. Du får ett e-postmeddelande när du lagts till för en produkt eller tjänst. Sedan kan du börja använda den.

Få tillgång till de senaste programmen från Adobe

artboard_4

Börja med att ladda ned ditt första program. Adobe Creative Cloud-datorprogrammet – som du kommer att använda för att hantera framtida hämtningar – installeras samtidigt.

Skapa och leverera innehåll

artboard_4_copy_2

Ta hjälp av självstudiekurser för att lära dig nya färdigheter och utveckla dem du redan har. Det finns självstudiekurser för både nybörjare och erfarna användare och du kan lära dig grunderna, nya funktioner och tekniker samt få tips.

Felsökning och hjälp

artboard_8

Följande länkar går till användbar information om du har problem med hämtning, installation eller funktioner i Adobe-program.

Få åtkomst till molntjänsterna

artboard_4_copy

Ta din kreativitet till nya höjder och visa upp den för världen. Använd Adobe Fonts, Adobe Stock, Behance och Portfolio för att visa upp dina arbeten för världens största kreativa community.

Visa information om ditt konto

artboard_7

Logga in med dina uppgifter för att se kontoinformationen. Du kan visa dina planer och produkter, byta lösenord, kontakta din administratör om eventuella problem och göra mycket annat.

Delta i samtalet

artboard_9

Delta i diskussionen om du har frågor eller tankar kring ämnen, begrepp eller procedurer som beskrivs i den här artikeln.

Gå med nu