Ett teammedlemskap ger dig tillgång till några av världens bästa datorprogram – t.ex. Adobe Photoshop, InDesign och XD – samt mobilappar och molntjänster som gör att du kan arbeta effektivt var som helst på valfri enhet.

Din IT-administratör måste tilldela produkter och tjänster till dig för att du ska få tillgång till produkterna i Creative Cloud och Document Cloud. Du får ett e-postmeddelande när du lagts till för en produkt eller tjänst. Sedan kan du börja använda den.

Få tillgång till de senaste programmen från Adobe

artboard_4

Ta din kreativitet till nya höjder och dela den med världen. Använd Adobe Fonts, Adobe Stock, Behance och Portfolio för att visa upp dina arbeten för världens största kreativa community.

Skapa och leverera innehåll

artboard_4_copy_2

Ta hjälp av självstudiekurser för att lära dig nya färdigheter och utveckla dem du redan har. Det finns självstudiekurser för både nybörjare och erfarna användare och du kan lära dig grunderna, nya funktioner och tekniker samt få tips.

Felsökning och hjälp

artboard_8

Följande länkar går till användbar information om du har problem med hämtning, installation eller funktioner i Adobe-program.

Få åtkomst till molntjänsterna

artboard_4_copy

Ta din kreativitet till nya höjder och dela den med världen. Använd Adobe Fonts, Adobe Stock, Behance och Portfolio för att visa upp dina arbeten för världens största kreativa community.

Visa information om ditt konto

artboard_7

Logga in på ditt Adobe ID-konto online för att få åtkomst till din kontoinformation. Du kan visa dina planer och produkter, byta lösenord och göra mycket annat.

Delta i samtalet

artboard_9

Delta i diskussionen om du har frågor eller tankar kring ämnen, begrepp eller procedurer som beskrivs i den här artikeln.

Gå med nu