Tekniska specifikationer för tidigare versioner av Lightroom CC.

Systemkrav för Lightroom CC 1.x

Windows

• Intel®- eller AMD-processor med 64-bitarsstöd
  • Windows 10 (64-bitars) version 1511 eller senare
  • 4 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 1 GB Video RAM (VRAM). 2 GB med dedikerat VRAM rekommenderas för större, högupplösta skärmar, till exempel skärmar med 4K- och 5K-upplösning
  • 10 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Grafikkort med OpenGL 3.3- och DirectX 10-funktioner för grafikprocessorrelaterade funktioner
  • Internet-anslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster†

macOS

• Flerkärnig Intel®-processor med 64-bitarsstöd
  • OS X 10.11 (El Capitan), macOS 10.12 (Sierra) eller macOS 10.13 (High Sierra)
  • 4 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 1 GB Video RAM (VRAM). 2 GB med dedikerat VRAM rekommenderas för större, högupplösta skärmar, till exempel skärmar med 4K- och 5K-upplösning.
  • 10 GB ledigt hårddiskutrymme (kan inte installeras på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • grafikkort med OpenGL 3.3-funktioner för grafikprocessorrelaterade funktioner
  • Internet-anslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster†

† Obs! En Internet-anslutning, ett Adobe ID-id och godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller tillåta åtkomst till vissa nättjänster från Adobe eller tredje part. Adobes tjänster är bara tillgängliga för personer som är minst 13 år gamla och tjänsterna kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor och Adobes integritetspolicy. Programmen och tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och kan upphöra eller ändras utan förvarning. Ytterligare avgifter eller medlemsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner för Lightroom CC 1.x

Adobe Photoshop Lightroom CC är tillgängligt på följande språk:

Deutsch

Nederländska

English

Español

Français

Italiano

Português (Brasil)

Svenska

日本語

简体中文

繁體中文

한국어