När du försöker öppna Photoshop efter att ha uppgraderat till Windows 10 visas följande felmeddelande: "Programmet går inte att starta eftersom MSVCR110.dll saknas på din dator. Försök att installera om programmet för att åtgärda problemet."

Lösning

Från Microsoft:

Detta fel inträffar när du försöker köra ett program som kräver Microsoft Visual C++ Redistributable 2012. Detta kan enkelt hämtas på Microsofts webbplats som x86- eller x64-version. Beroende på vilken programvara du vill installera måste du antingen installera 32-bitarsversionen eller 64-bitarsversionen.

Du hittar mer information på följande plats: Hämta Visual C++ Redistributable för Visual Studio 2012 Update 4