Felsökning och hjälp

Vanliga problem

När jag klickar på Kontakta oss kan jag inte logga in eller så listas inte min produkt. Hur kontaktar jag support?

Om Adobe Presenter Video Express inte ägs av ditt företag eller din organisation, så visas det inte i listan under ditt Adobe ID. Chatta med Adobes kundtjänst.

Vad är orsaken till låg videokvalitet i Presenter Video Express?

Adobe Presenter Video Express kräver höga bearbetningsprestanda för att spela in videor från skärmen och webbkameran samtidigt. Särskilt Presenter-videon är mycket svårare att spela in. När bearbetningsprestanda inte räcker till blir Presenters videokvalitet låg. Mer information finns i felsökning och support

Vilka alternativ för innehållspublicering finns i Presenter Video Express?

Du kan publicera Adobe Presenter Video Express-innehåll som HTML5 eller MP4, till ledande LMS- och videodelningssidor som YouTube eller Vimeo. Mer information finns i Publicera din video

Varför blir presentationer hackiga när jag använder layouten sida-vid-sida i Presenter Video Express?

Adobe Presenter Video Express använder vissa funktioner i grafikkortet på din dator för att rendera bilder av bättre kvalitet i layouter sida-vid-sida. Presentationen förefaller hackig och bilden blir inte skarp om grafikkortet inte uppfyller minimikraven för Adobe Presenter Video Express. Mer information finns i ämnet Presentation blir hackig i sida-vid-sida-layouter i felsökning och support.

Vad är skillnaden mellan Presenter och Presenter Video Express?

Med Presenter Video Express kan du spela in innehåll med webbkameran, skärmen eller både webbkameran och skärmen tillsammans. Med verktyget Presenter kan du omforma dina PowerPoint-bilder till interaktivt eLearning-innehåll med resurser och frågesporter.

Ladda ned och installera

Hur köper jag och installerar Presenter Video Express?

Du kan antingen köpa en prenumerationsversion eller en icke-prenumerationsversion av Presenter Video Express. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att slutföra köpet och hämta produkten. Hjälp med att  hämta och installera programmet efter köpet finns i Hitta hämtade program och filer.

Varför hämtas inte Presenter Video Express?

Läs om hur du löser hämtningsproblem med Presenter Video Express och andra Adobe-program.

Kan jag hämta en testversion av Presenter Video Express?

Ja! Du kan hämta en utvärderingsversion från Adobes hämtningssida. Du måstelogga inmed ett Adobe-ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Detaljerade anvisningar finns i den här artikeln om att installera en utvärderingsversion.

Hur hittar jag mitt Adobe-ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga inditt Adobe-konto med ditt Adobe-ID och lösenord. Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Du kan uppdatera din kreditkortsinformation från din kontosida på adobe.com. Se Betalning i Adobe Store | Vanliga frågor om beställning och betalning online.

Min utvärderingsversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Du kan konvertera en testversion av Presenter Video Express till en prenumeration. Välj helt enkelt prenumerationsalternativet på Adobe Presenter Video Express-sidan. Mer information finns i Prenumerationsinformation och prissättning i vanliga frågor om Presenter Video Express.

Hur avbryter jag mitt abonnemang? Kan jag fortfarande använda programmet som jag har?

Du kan avbryta ditt abonnemang genom att kontakta Adobe Support. Om du avbryter inom 14 dagar får du en fullständig återbetalning. I annat fall faktureras du för 50 % av den återstående avtalstiden. Du kommer inte att ha tillgång till ditt abonnemangsprogram efter att du har avbrutit abonnemanget. Mer information finns i Prenumerationsinformation vanliga frågor om Presenter Video Express.

Community

Populära relaterade forum