Vanliga frågor och svar om mobilappen Acrobat Reader

Grunderna

Adobe Acrobat Reader är den globala ledaren när det gäller att arbeta med PDF-filer på mobila enheter – vi hjälper miljontals människor att arbeta från var och när som helst.

Den mobila appen Acrobat Reader erbjuder den bästa PDF-visningsupplevelsen tack vare Liquid Mode som automatiskt justerar innehållet till din skärm för enklare läsning. Du kan också kommentera, fylla i, signera och dela PDF-filer med hjälp av den kostnadsfria appen. Uppgradera för att använda premium-verktygen inklusive Redigera PDF, Exportera PDF, Kombinera filer och Ordna sidor.

Besök Google Play Butik eller iTunes App Store för att hämta den senaste versionen av appen.

Nej. Acrobat Reader är en kostnadsfri och fristående app med ytterligare premium-funktioner tillgängliga när du köper en prenumeration. Bland tillgängliga prenumerationer finns Adobe Acrobat Reader premium (köp i appen), Adobe Acrobat Export PDF, Adobe Acrobat PDF Pack, Adobe Acrobat Standard DC, Adobe Acrobat Pro DC eller Adobe Acrobat DC för företag.

Fullständig hjälpdokumentation finns både online och i appen för 19 språk. Navigera till appens hjälpmeny eller använd följande länkar:

Hantera premium-funktioner och prenumerationer

För att få tillgång till premium-funktioner i appen måste du köpa en prenumeration på någon av följande produkter: Adobe Acrobat Reader premium (köp i appen), Acrobat Export PDF, Acrobat PDF Pack, Acrobat Standard DC, Acrobat Pro DC eller Acrobat DC för företag.

Om du försöker använda ett verktyg eller en funktion och den inte är tillgänglig eller om appen Acrobat Reader ber dig att prenumerera är det enkelt att uppgradera genom att följa dessa instruktioner:

1. Tryck på .

2. Tryck på Prenumerationer eller Hantera prenumerationer.

3. Tryck på Prova nu och sedan Starta testversion och Prenumerera på följande skärm för att lägga till prenumerationen på Acrobat Reader mobile premium. Om du inte har loggat in eller skapat ett konto uppmanas du att göra det innan köpet. (Arbetsflödet kan variera på Samsung-enheter.)

Du debiteras för mobilabonnemanget med premium-funktioner vid köptillfället om du inte registrerar dig för en kostnadsfri demoversion. Om du registrerade dig för en kostnadsfri demoversion debiteras din betalningsmetod endast vid slutet av den kostnadsfria demoversionen – om du inte avbryter innan den avslutas. Om du till exempel gör ett köp i appen med en sju dagars kostnadsfri demoversion debiteras du på den åttonde dagen när den kostnadsfria demoversionen avslutas. Du debiteras därefter regelbundet månadsvis eller årligen beroende på vilken typ av prenumeration du har köpt.

Du kan när som helst uppgradera från en kostnadsfri till en betald prenumeration med ett köp i appen av Adobe Acrobat Reader premium. Om du har en befintlig prenumeration på Acrobat PDF Pack, Acrobat Standard DC, Acrobat Pro DC eller Acrobat DC för Enterprise får du även tillgång till mobila premium-funktioner. Observera att när det gäller Acrobat Export PDF får du endast tillgång till verktyget Exportera PDF på mobilen.

Gör följande för att återställa din prenumeration:

1. Tryck på .

2. Tryck på Prenumerationer eller Hantera prenumerationer.

3. Tryck på Återställ köp.

Apple hanterar prenumerationen av Acrobat Reader premium som har köpts från Apple App Store.

Se Visa, ändra eller avbryt din prenumeration för steg för steg-anvisningar.

Se Begära återbetalning för ett App Store- eller iTunes Store-köp för faktureringsproblem eller återbetalning.

Google hanterar prenumerationen av Acrobat Reader premium som har köpts från Google Play butik. Du kan avbryta prenumerationen med hjälp av appen Google Play Store på Android-enheterna.

Se Avbryta, pausa eller ändra en prenumeration på Google Play för steg för steg-anvisningar.

Mer information om faktureringsproblem eller återbetalning inom 48 timmar efter köpet finns i Få en återbetalning på Google Play.
Efter 48 timmar
kan du kontakta kundtjänst med chattikonen längst ned till höger på den här sidan.

När som helst före den automatiska avbeställningen kan du välja Min sida > Kvitton > Fliken objekt > [ditt prenumerationsnamn] > Avsluta prenumerationen. Verifiera att e-postmeddelandet om avbeställningen skickas till dig.

Se Betalningar och köp i Galaxy Store beträffande problem med fakturering eller återbetalning.

För att avbryta en prenumeration på Acrobat som har köpts utanför en mobil appbutik ska du följa onlineinstruktionerna.

Använda mobilappen Acrobat Reader

Fullständig hjälpdokumentation finns både online och i appen för 19 språk. Navigera till hjälpmenyn på enheten eller använd följande länkar:

Acrobat Reader på iOS och Android använder och överför information från Googles API:er till andra appar och följer Googles användardatapolicy för API-tjänster, inklusive bestämmelserna för begränsad användning.

Driftsättning

Ja. Du kan enkelt ansöka om en licens för att distribuera stora mängder app. Information om distribution finns i Användarhandboken för Acrobat Reader Mobile Enterprise.