Grunderna

Adobe Acrobat Reader är den globala ledaren för att säkert visa och arbeta med PDF-filer från var som helst. Dessutom kan du låsa upp premiumfunktioner i appen för att göra mer med PDF-dokumentet när du köper en prenumeration på Adobe Export PDF, Adobe PDF Pack, Adobe Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC. Acrobat Reader för mobilen fungerar också med Adobe Document Cloud-prenumerationerna för företag.

Ja. Hämta den kostnadsfria Android- eller iOS-versionen av mobilappen från Google Play eller iTunes App Store.

Mobilappen Acrobat Reader fungerar med Adobe Document Cloud så att du kan vara uppkopplad och samarbeta produktivt oavsett var du befinner dig.

Genom att logga in kan du:

• Fortsätta där du slutade: Lagra, öppna och säkerhetskopiera molnfiler med 2 GB ledigt lagringsutrymme.
  • Spåra filaktivitet: Få ett meddelande så fort ditt dokument öppnas, hämtas eller delas.
  • Arbeta var som helst: Dela filer, ge feedback, fyll i och underteckna filer och få mer gjort nästan överallt.
  • Ersätt bläcksignaturer: Synkronisera din signatur med din profil och få formulär och avtal slutförda på rekordtid.

Köp en prenumeration på Acrobat Pro DC för att:

• Smärtfria dokumentgranskningar: Samla in värdefulla kommentarer och feedback från ditt team och dina klienter i en enda PDF.
  • Skapa PDF-filer: Konvertera bilder och Microsoft Office-filer till Adobe PDF-dokument med hög kvalitet.
  • Redigera PDF-filer: Lägg snabbt till eller ändra text eller bilder på datorn, surfplattan eller iPhone-appen utan att behöva källfilen.
  • Kombinera och ordna PDF-filer: Kombinera PDF-filer och ordna sidor i en enda fil som är lätt att läsa, navigera i och dela.
  • Konvertera PDF: Förvandla PDF-filer till fullt redigerbara filer i Microsoft Office- eller RTF-format samtidigt som teckensnitt, layouter och formatering bevaras.

Nej. Acrobat Reader är en kostnadsfri, fristående app.

Ja. Adobe strävar efter att tillhandahålla mobila produktivitetslösningar för företag som samtidigt skyddar företagets säkerhet och uppfyller regler om överensstämmelse. Mobilapparna Adobe Reader och Adobe Sign har båda stöd för EMM-plattformen Android for Work, och Adobe Acrobat Reader för Microsoft Intune är tillgängligt för iOS och Android.

Hämta information

Du hämtar den senaste version av appen genom att besöka Google Play eller iTunes App Store.

Om du vill hämta den senaste versionen av appen ska du besöka Google Play eller iTunes App Store.

Ja. Du kan enkelt ansöka om en licens för att kunna volymdistribuera programmet.

Använda mobilappen Acrobat Reader

Ja. Filer som öppnas med Acrobat Reader-mobilappen sparas automatiskt på din lokala enhet. Du kan enkelt komma åt dem från alla dina enheter genom att spara dokumenten i Document Cloud.

Ja. Adobe Acrobat Reader-mobilappen låter dig visuellt kommunicera idéer och feedback med mobilvänliga kommentarer och markeringsverktyg som bevarar det ursprungliga dokumentet. Lägg till kommentarer, text, ritningar, understrykningar, genomstrykningar eller markeringar, allt från din mobila enhet.

Ja. Med en prenumeration på Adobe PDF Pack eller Acrobat Pro DC som kan köpas i appen kan du enkelt konvertera dina Microsoft Office- och bildfiler till en proffisg PDF-fil.

Om du redan är prenumerant behöver du bara logga in för att låsa upp premiumfunktionerna.

Ja. Med en prenumeration på Acrobat Pro DC som kan köpas i appen kan du snabbt lägga till eller ändra text och bilder eller kombinera och ordna om sidor från din iPhone eller surfplatta.

Om du vill redigera skannade PDF-filer loggar du bara in på ditt Acrobat Pro DC-konto från Acrobat på datorn.

Ja. Med en prenumeration på Adobe Export PDF, Adobe PDF Pack eller Acrobat Pro DC som kan köpas i appen eller via Adobe.com kan du konvertera PDF-filer till redigerbara Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer med din mobilapp.

När du vill skapa en ny skanning kan du trycka på den blå plusknappen på startskärmen eller på fliken Filer och sedan välja Skanna.

Du hittar sparade skanningar genom att gå till Filer och välja Platser > Document Cloud i Adobe Scan.

Ja. Du kan använda gratisverktyget Fyll i och signera när du vill fylla i formulär och signera olika dokument.

Om du samlar in signaturer från andra som en del av dina affärsprocesser kan du välja att prenumerera på Acrobat Pro DC och hämta mobilappen Adobe Sign. Du kan med den begära signaturer från andra, spåra hela processen och hantera undertecknade dokument från datorn, webbläsaren eller din mobila enhet, samtidigt som du uppfyller företagets säkerhetsstandarder och kompatibilitetskrav.

Ja, med en betald prenumeration på Adobe PDF Pack och Acrobat Pro DC kan du skicka filer till andra för granskning och samla in kommentarerna i en fil. Tryck bara på Dela-ikonen när du visar filen, ange mottagarnas namn eller e-postadresser och välj Tillåt kommentarer för granskning. Du kan även ställa in en deadline för granskningen och skicka ett anpassat meddelande till mottagarna.

Ja. Med mobilappen Acrobat Reader kan du visa lösenordsskyddade och krypterade PDF-dokument med stöd för den högsta PDF-krypteringsnivån upp till AES-256.