Adobe® Acrobat.com is een set online services waarmee u documenten kunt maken, uploaden en delen, in real-time kunt samenwerken, en gedeelde werkzaamheden kunt vereenvoudigen. U hebt toegang tot deze gereedschappen via uw webbrowser. Files.acrobat.com is ook geïntegreerd met Acrobat XI, Reader XI, en Mobile Reader.

De Acrobat.com-familie van services bevat de Files-service, Adobe FormsCentral, en Adobe ExportPDF.

U hoeft geen software te installeren. Al uw bestandsversies worden opgeslagen op de beveiligde servers van Adobe en zijn online beschikbaar. Voor een volledige lijst met systeemvereisten voor het gebruik van Acrobat.com gaat u naar www.adobe.com/nl/acom/systemreqs.

Online opslaan

Sla bestanden in uw online account op, zodat u ze overal met een webbrowser kunt openen. De hoeveelheid opslagruimte is afhankelijk van uw service- en abonnementsniveau.