Gebruik Acrobat.com (files.acrobat.com) om bestanden in de cloud op te slaan, te zoeken en weer te geven. Wanneer u bestanden in de cloud opslaat, kunt u ze vanaf vrijwel elk apparaat openen. Files.acrobat.com is ook geïntegreerd met Adobe Acrobat XI, Adobe Reader en Mobile Reader.

  1. Klik op Aanmelden.

  2. Voer uw Adobe ID en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid