Nieuwe functies in Adobe Bridge CS6

Een contactblad afdrukken

Met contactbladen kunt u eenvoudig groepen afbeeldingen bekijken door een reeks miniaturen op één pagina weer te geven. U kunt automatisch miniaturen maken en deze op een pagina plaatsen via de opdracht Contactblad II.

Kies in Adobe Bridge Opties > Photoshop > Contactblad II om de plug-in Contactblad II te openen in Photoshop CS6.

Filmstripweergave in Mini Bridge

Het opnieuw ontworpen Mini Bridge-deelvenster in Photoshop® CS6 en InDesign® CS6 biedt een filmstripweergave van uw foto's, zodat u eenvoudig kunt scrollen en bladeren.

Mini Bridge wordt getoond als een gekoppeld deelvenster onder in het Photoshop-venster of als een normaal deelvenster in InDesign.

Zie voor meer informatie Mini Bridge.

Verbeteringen in Camera Raw-verwerking

De vereenvoudigde schuifregelaars op het tabblad Standaard zorgen voor betere rendering van hooglichten en schaduwen. Er zijn extra lokale correcties beschikbaar voor witbalans, hooglichten, schaduwen, ruisreductie en moiré.


Bekijk de nieuwe schuifregelaars voor Basis en lokale aanpassingsopties voor nieuwe afbeeldingen of eerder verwerkte afbeeldingen die u omzet in procesversie 2012 (PV2012). Als u een afbeelding wilt omzetten, klikt u op het pictogram van het uitroepteken rechtsonder in het voorvertoningsgebied.


Zie voor meer informatie Kleur- en toonaanpassingen maken in Camera Raw, Lokale aanpassingen aanbrengen in Camera Raw en Procesversies in Camera Raw.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account