Behance is nu geïntegreerd in Adobe Creative Cloud, zodat u uw onderhanden werk naadloos kunt delen. U kunt ook vanuit Adobe Photoshop delen

Uw werk delen op Behance vanuit Creative Cloud

Of u een Behance-account hebt of niet, u kunt gemakkelijk onderhanden werk naar Behance publiceren vanuit Creative Cloud. Dit doet u door de onderstaande stappen uit te voeren.

1. Open een element in creative.adobe.com. Klik op Delen en kies Openbaar publiceren.

Klik op Delen en kies Openbaar publiceren

U kunt ook Openbaar publiceren selecteren in het pop-upmenu onder een afbeelding in rasterlay-out.

Selecteer Openbaar publiceren in het pop-upmenu
  2. Geef een titel en enkele labels op voor de afbeelding die u deelt. U kunt ook een opmerking plaatsen om het gesprek over uw werk te starten.

Als u al een Behance-account hebt, wordt uw werk naar deze account geüpload. Als u nog geen Behance-account hebt, maakt u er een door uw werk te delen.

Nieuw werk delen

Opmerking:

Als de afbeelding een herhaling is van onderhanden werk dat u naar Behance hebt geladen, selecteert u Revisie om deze te koppelen.

Een revisie uploaden
  3. Klik op Doorgaan.

Uw werk is beschikbaar op Behance.

Het scherm Uw Werk is Live
  4. Klik op Weergeven en delen op Behance om uw werk te synchroniseren met sociale netwerken, zoals Twitter, Facebook en Linkedin.