CSS-stijlpagina's bijwerken op een Contribute-site

Opmerking:

In Dreamweaver CC en hoger is het deelvenster CSS-stijlen vervangen door CSS ontwerpen. Zie CSS ontwerpen voor meer informatie.

Gebruikers van Adobe Contribute kunnen geen wijzigingen aanbrengen in een CSS-stijlblad. Gebruik Dreamweaver om een stijlpagina voor een Contribute-site te wijzigen.

  1. Bewerk de stijlpagina met behulp van de hulpprogramma's van Dreamweaver voor het bewerken van stijlpagina's.
  2. Vertel alle gebruikers van Contribute die aan de site werken, om pagina's te publiceren die deze stijlpagina gebruiken en om deze pagina's vervolgens opnieuw te bewerken om de nieuwe stijlpagina te bekijken.

U dient de volgende belangrijke factoren in acht te nemen wanneer u stijlpagina's voor een Contribute-site bijwerkt:

  • Als u wijzigingen aanbrengt in een stijlpagina terwijl een gebruiker van Contribute een pagina bijwerkt die deze stijlpagina gebruikt, kan de gebruiker de wijzigingen aan de stijlpagina pas bekijken wanneer de pagina wordt gepubliceerd.

  • Als u een stijl verwijdert uit een stijlpagina, wordt de naam van de stijl name niet verwijderd uit de pagina's die deze stijlpagina gebruiken, maar aangezien deze stijl niet langer bestaat, wordt deze niet meer weergegeven op de manier die een gebruiker van Contribute mogelijk verwacht. Als een gebruiker dan ook zegt dat er niets gebeurt wanneer een bepaalde stijl wordt toegepast, wordt het probleem mogelijk veroorzaakt doordat de stijl is verwijderd uit de stijlpagina.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?