Download Lightroom en zoek zelfstudies om aan de slag te gaan.

Lightroom downloaden en installeren

Lr_cc_appicon_noshadow_2017

Installeert u de toepassing voor het eerst of op een nieuwe computer?
Klik hieronder op Lightroom downloaden om Lightroom te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. Als dit de eerste keer is dat u een Creative Cloud-app installeert, wordt de Creative Cloud-desktopapp ook geïnstalleerd.

Hulp nodig bij uw abonnement?

Ik heb het verkeerde abonnement aangeschaft. Hoe wissel ik van abonnement?

Kom te weten hoe u overstapt op een ander Adobe-lidmaatschap of de opslag of factureringsfrequentie van uw huidige lidmaatschap wijzigt.

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u voor een proefversie downloadde of een Adobe-app of -lidmaatschap kocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden