Handboek Annuleren

Welkom

1. Handboek Adobe Lightroom
  2. Inleiding
    1. Nieuw in Lightroom
    2. Systeemvereisten voor Lightroom
    3. Lightroom | Algemene vragen
    4. Lightroom-lesbestanden
    5. Werken met Adobe Photoshop Lightroom voor mobiele apparaten
    6. Voorkeuren instellen
  3. Leren in de app
    1. Leren en inspireren in de app
    2. Leren en inspireren in de app | Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    3. Leren en inspiratie in de app | Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
  4. Foto's toevoegen, importeren en vastleggen
    1. Foto's toevoegen
    2. Foto's vastleggen met Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    3. Foto's vastleggen met Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
    4. Foto's importeren in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    5. Foto's en video's importeren in Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
  5. Foto's ordenen
    1. Foto's ordenen
    2. Foto's van personen vinden en ordenen in de weergave Personen
    3. Foto's zoeken en indelen in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    4. Foto's zoeken en indelen in Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
  6. Foto's bewerken
    1. Foto's bewerken
    2. Maskeren in Lightroom
    3. Foto's bewerken in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    4. Foto's bewerken in Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
    5. Foto's samenvoegen tot HDR's, panorama's en HDR-panorama's
    6. Verbeter eenvoudig de afbeeldingskwaliteit in Lightroom
  7. Video's bewerken
    1. Video's bewerken
    2. Foto's bewerken in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    3. Foto's bewerken in Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
  8. Opslaan, delen en exporteren
    1. Uw foto's exporteren of delen
    2. Foto's exporteren en delen in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    3. Foto's opslaan, delen en exporteren met Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
  9. Lightroom voor mobiele apparaten, tv en op het web
    1. Aan de slag met Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    2. Aan de slag met Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
    3. Adobe Photoshop Lightroom op het web
    4. De app Lightroom voor Apple TV installeren
    5. Snelkoppelingen gebruiken in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS en Android)
    6. Adobe Photoshop Lightroom voor mobiele apparaten en Apple TV | Veelgestelde vragen
    7. Lightroom-foto's en -video's weergeven op uw tv
    8. Voorinstellingen toevoegen/synchroniseren met mobiele apparaten
  10. Foto's migreren
    1. Apple-fotobibliotheek migreren naar Lightroom
    2. Foto's en video's migreren van Lightroom Classic naar Lightroom
    3. Foto's migreren van Photoshop Elements naar Lightroom

Gebruik dit handboek om snel te leren hoe Lightroom voor desktop en mobiele apparaten u kan helpen met het ordenen, bewerken en delen van uw foto's en het maken van een voorvertoning.

Begin bij het begin, bekijk elk gedeelte of maak verbinding met de community om de app te doorlopen.

Opmerking:

Dit handboek is voor Lightroom en niet voor Lightroom Classic.

Gebruikt u Lightroom Classic? Ga dan naar het Lightroom Classic-handboek.

Neem deel aan het gesprek

Community-koppeling naar community.adobe.com

Bezoek de Lightroom-community voor inspiratie en krijg antwoord op veelgestelde vragen.

Populaire onderwerpen

Nieuw in Lightroom

Nieuw in Lightroom

Systeemvereisten voor Lightroom

Systeemvereisten voor Lightroom

Foto's bewerken

Foto's bewerken

Uw foto's exporteren of delen

Uw foto's exporteren of delen