Je voorkeuren voor marketingcommunicatie bijwerken

Lees hoe je je kunt aan- of afmelden om marketinggerelateerde communicatie van Adobe te ontvangen.

Welk soort marketinggerelateerde communicatie verzendt Adobe?

De marketingcommunicatie van Adobe kan informatie bevatten over evenementen, nieuws, app-updates, service en onderzoeksmogelijkheden van Adobe.

Hoe kan ik marketingcommunicatie ontvangen?

Je kunt ervoor kiezen om marketinggerelateerde communicatie van Adobe op een andere manier te ontvangen dan accountgerelateerde communicatie.

Afhankelijk van je voorkeuren kun je marketingcommunicatie ontvangen per e-mail, telefoon of post.

Aanmelden om marketingcommunicatie te ontvangen

 1. Onder Aanbiedingen en inzichten kun je je telefoonnummer of postadres toevoegen of wijzigen.

  Telefoonnummer of postadres toevoegen of wijzigen

 2. Schakel in het gedeelte Nieuws van Adobe de vakjes naar e-mail, telefoon of postadres in of uit op basis van je voorkeuren.

  Opmerking:

  In de meeste landen word je gevraagd je aan of af te melden voor marketingcommunicatie per e-mail wanneer je je Adobe-account maakt. Voor zowel je telefoonnummer als je postadres kun je je echter pas aan- of afmelden nadat je een account hebt gemaakt (het ingeschakeld de vakje ernaast geeft aan dat je nog geen machtigingen hebt ingesteld).

  Woon je in Duitsland?

  Wanneer je je voor het eerst aanmeldt voor marketingcommunicatie per e-mail, ontvang je ook een e-mail waarin je wordt gevraagd dit goed te keuren. Totdat je dit goedkeurt, zie je een streepje naast E-mail om aan te geven dat er op je goedkeuring wordt gewacht.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account