Veelgestelde vragen over Adobe Brush CC

Adobe Brush CC is nu onderdeel van Adobe Capture CC.

Met Adobe Brush kunt u afbeeldingen naar aangepaste penselen converteren en deze gebruiken in Adobe-toepassingen zoals Photoshop, Illustrator en Sketch. Zo kunt u in een handomdraai onderweg inspiratie vastleggen of met de hand getekende ontwerpen op papier converteren naar penselen vol inhoud. Uw penselen worden aangedreven door Creative Cloud en automatisch gesynchroniseerd met uw desktop en mobiele apps.

Algemene informatie

Adobe Brush CC gebruiken

Bekijk een zelfstudie om het volgende te leren: Penselen maken met Adobe Brush

.

U kunt penselen maken voor gebruik in Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC en Adobe Photoshop Sketch. Penselen zijn verkrijgbaar via Creative Cloud-bibliotheken.

Start Adobe Brush en tik op het pictogram + onder aan het scherm. Adobe Brush maakt gebruik van een afbeelding om een penseel te maken. U kunt een foto nemen met de camera of een bestaande afbeelding kiezen van de Filmrol of Creative Cloud.

Hebt u een afbeelding geselecteerd, geef dan de doeltoepassing en andere instellingen op om een penseel te maken.

Ja. U kunt een penseel bekijken en proberen terwijl u het maakt. Het voorvertoningsgebied bevindt zich boven aan het app-scherm. U kunt het voorvertoningsgebied ook maximaliseren.

Penselen worden in Creative Cloud-bibliotheken georganiseerd en elke bibliotheek kan verschillende penselen bevatten.

U kunt een bestaande bibliotheek kiezen of zelfs een nieuwe maken via het bibliotheekmenu op het startscherm van de app.

U kunt een bestaand penseel bewerken. Tik op een penseel om het te bewerken.

Veeg de miniatuur van het penseel naar links om het penselenmenu weer te geven. Tik op Delete (Verwijderen).

Veeg de miniatuur van het penseel naar links om het penselenmenu weer te geven. Tik op Kopiëren en vervolgens op de bibliotheek waarnaar u het penseel wilt kopiëren.

U kunt de toegang tot foto's (Filmrol) en de camera op uw apparaat uitschakelen. Selecteer Instellingen > Adobe Brush op het startscherm van uw apparaat.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account