Automatische updates | Photoshop Elements en Premiere Elements

In Photoshop Elements en Premiere Elements wordt regelmatig gecontroleerd of er belangrijke updates zijn en deze worden vervolgens geïnstalleerd. Deze updates kunnen bestaan uit belangrijke beveiligingspatches en productverbeteringen. Het wordt aanbevolen om deze updates te installeren om uw toepassing up-to-date en beveiligd te houden.

Photoshop Elements 2022 en Premiere Elements 2022

U hebt de volgende twee opties voor updates:

  • Automatisch updates downloaden en installeren (aanbevolen): in Photoshop Elements en Premiere Elements wordt regelmatig gecontroleerd of er belangrijke updates zijn en deze worden vervolgens automatisch gedownload en geïnstalleerd. Wanneer dit is voltooid, wordt u de volgende keer dat u opstart, gewaarschuwd door middel van een dialoogvenster. We raden u aan updates automatisch te installeren voor een probleemloze ervaring.
  • Waarschuwing weergeven wanneer er een update beschikbaar is: in Photoshop Elements en Premiere Elements worden updates niet automatisch geïnstalleerd. Er wordt een melding weergegeven als er een update beschikbaar is. U kunt deze handmatig installeren door te klikken op Nu installeren of Installeren bij afsluiten.

Verwante informatie

Adobe-logo

Aanmelden bij je account