Mobiele apps voor Photoshop

Zie Veelgestelde vragen | Mobiele apps
voor de meest recente informatie over mobiele apps.

Photoshop op de iPad

Til uw creativiteit naar een hoger niveau met Photoshop op de iPad. U kunt Photoshop nu overal mee naartoe nemen, met functies die speciaal op de iPad zijn aangepast. Maak composities met uw vinger en retoucheer afbeeldingen met uw Apple Pencil. Uw PSD's zijn precies hetzelfde, of u nu achter uw desktop zit of u bovenop een berg bevindt. Met Photoshop op de iPad zit u niet langer achter uw desktop geplakt en kunt u uw werk naadloos oppakken op een ander apparaat. Dat is de kracht van clouddocumenten.

Download: Photoshop op de iPad

Photoshop op de iPad | Veelgestelde vragen

Ga aan de slag met Photoshop op de iPad

Adobe Photoshop Sketch

Met Adobe Photoshop Sketch worden inspiratie, prachtige tekeningen en uw creatieve community samengebracht op uw iPhone of iPad. Tover uw ideeën om in een schets en deel deze op Behance voor onmiddellijke feedback. Sketch geeft u de vrijheid om overal inspiratie op te doen, ideeën uit te werken en feedback te vragen van collega's die u vertrouwt.

Download: iTunes

Veelgestelde vragen over Adobe Photoshop Sketch

Aan de slag met Photoshop Sketch

Adobe Photoshop Fix

Gebruik Adobe Photoshop Fix om de mogelijkheden van de Adobe Photoshop-bureaubladsoftware te combineren met het gemak van een mobiel apparaat, zodat u eenvoudig en op creatieve wijze foto's kunt retoucheren op uw iPhone of iPad. U kunt foto's retoucheren, lichter of vloeiender maken, laten uitvloeien of er andere bewerkingen op aanbrengen om precies de foto te maken die u voor ogen had. Bovendien is Fix verbonden met de Adobe Creative Cloud-workflows, zodat uw creativiteit op geen enkele manier wordt beperkt.

Download: iTunes

Veelgestelde vragen over Adobe Photoshop Fix

Aan de slag met Photoshop Fix

Adobe Photoshop Mix

Gebruik Adobe Photoshop Mix om de mogelijkheden van de Adobe Photoshop-software te combineren met het gemak van een mobiel apparaat, zodat u eenvoudig en op creatieve wijze foto's kunt bewerken op uw iPhone, iPad of Android-telefoon. U kunt afbeeldingen uitknippen, combineren en op niet-destructieve wijze bewerken, zodat het origineel ongewijzigd blijft. Bovendien is Mix verbonden met de Creative Cloud-workflows, zodat uw creativiteit op geen enkele manier wordt beperkt.

Download: iTunes | Google Play

Veelgestelde vragen over Adobe Photoshop Mix

Aan de slag met Photoshop Mix

Adobe Preview CC

Adobe Preview CC is een Photoshop-companion-app voor iOS waarmee u in real-time ontwerpen kunt voorvertonen terwijl u deze bewerkt in Photoshop. Met Preview CC kunt u ervoor zorgen dat uw ontwerpen er op de daadwerkelijke apparaten precies zo uitzien als u voor ogen hebt. Preview CC versnelt het ontwerpproces en verkort de testtijd op verschillende schermformaten.
Als u een document met meerdere tekengebieden hebt, wordt met Apparaatvoorvertoning geprobeerd het juiste tekengebied weer te geven op basis van de afmetingen en positie van het tekengebied en het schermformaat van het aangesloten apparaat.

Download: Preview CC is vanaf oktober 2017 niet meer te downloaden en wordt niet meer actief onderhouden.

Veelgestelde vragen over Adobe Preview CC

Photoshop Help | Apparaatvoorvertoning

Adobe Lightroom voor mobiele apparaten

Maak prachtige afbeeldingen met Adobe Lightroom. Lightroom voor mobiele apparaten wordt aangestuurd door de fantastische Adobe Photoshop-technologie en stelt u in staat afbeeldingen van professionele kwaliteit te maken en te delen vanaf uw smartphone of tablet. En als u uw fotografie naar een hoger niveau wilt tillen, kunt u het proefabonnement op Adobe Creative Cloud-fotografie gebruiken om uw foto's weer te geven, in te delen, te bewerken en te delen op al uw mobiele apparaten, bureaublad-pc's en het web. Alles wat u nodig hebt voor uw fotografie op één plek.

Download: iTunes | Google Play

Veelgestelde vragen over Adobe Lightroom voor mobiele apparaten

Aan de slag met Lightroom voor mobiele apparaten

Zie ook:

Adobe-logo

Aanmelden bij je account