Adobe Premiere Elements loopt vast bij het laden van PlayerMediaCore.prm tijdens het opstarten.

Oplossing

1. Ga naar
    C:\Users\<gebruikersnaam>\AppData\Roaming\Adobe\Premiere Elements
    of druk op Windows+R.

Het dialoogvenster Uitvoeren wordt weergegeven.

2. Typ in het dialoogvenster Uitvoeren %appdata% en klik op OK.

De map Roaming wordt geopend.

3. Ga naar de volgende locatie:

Adobe\Premiere Elements

4. Open het bestand Debug Database.txt.

5. Zoek de volgende vlagvermelding:

DS.ForceCPUOnly false false

6. Wijzig de vlagvermelding in true zoals hieronder weergegeven:

DS.ForceCPUOnly true false

7. Sla de wijzigingen op door Bestand > Opslaan te kiezen in Kladblok.

Opmerking:

Als Adobe Premiere Elements in het verleden niet correct is gestart en dit de eerste keer is dat het programma wordt geïnstalleerd, kunt u de in stap 5 genoemde vlagvermelding mogelijk niet vinden. In dat geval vervangt u de code op uw bestand Debug Database.txt door de code te kopiëren en plakken vanuit het bestand Debug Database.txt. Ga vervolgens verder vanaf stap 5.