U kunt als volgt het RDV permanent verbergen in Acrobat Reader DC:

1. Start Acrobat Reader DC.

2. Ga naar Bewerken > Voorkeuren > Documenten en schakel het selectievakje Deelvenster Gereedschappen openen voor elk document uit. Klik op OK.

Voorkeur voor verbergen van RDV in Acrobat Reader DC
  3. Open een PDF-document in Reader DC en vouw het RDV vervolgens samen.

4. Start Acrobat Reader DC opnieuw.

Opmerking:

De RDV-instelling wordt nu 'sticky': als het RDV is samengevouwen of uitgevouwen toen u het programma voor de laatste keer hebt gestart, blijft dit hetzelfde wanneer u het programma opnieuw opent.