Een overeenkomst naar één ondertekenaar verzenden

Het verzenden van een document ter ondertekening is de basisworkflow die in Adobe Sign wordt gebruikt. Het verzenden van een document ter ondertekening naar slechts één ontvanger is de eenvoudigste manier om het systeem te gebruiken.

Snelle stappen

1. Klik op de pagina Verzenden of klik op Een document laten ondertekenen.
  2. Typ het e-mailadres van de ondertekenaar in het veld Ontvanger.
  3. Kies een bibliotheekdocument om te verzenden. U kunt het document ook slepen en neerzetten of als bijlage koppelen.
  4. Selecteer Voorvertoning en handtekeningvelden toevoegen.
  5. Klik op Volgende.
  6. Sleep velden vanaf de bovenrand van de pagina naar het document.
  7. Klik op Verzenden.

Stap voor stap

1. Als u een document wilt verzenden, klikt u ofwel op de knop Verzenden, of op de koppeling Een document laten ondertekenen op de startpagina.

Klik op Verzenden
  2. Typ het e-mailadres van de ontvanger in het veld Ontvangers.

E-mailadres invoeren
  3. Kies een bibliotheekdocument om te verzenden. U kunt het document ook slepen en neerzetten of als bijlage koppelen.

Kies een document om te verzenden
  4. Als u interactieve velden wilt toevoegen voor de ondertekenaar, selecteert u de optie Voorvertoning en handtekeningvelden toevoegen.

Als alles correct is ingesteld, klikt u op Volgende.

Selecteer Voorbeeld
  5. Sleep velden van de tabbladen rechts in het scherm en plaats ze in het document.

Voeg uw handtekening toe
  6. Wanneer u alle velden in het document hebt geplaatst, klikt u op Verzenden.

Klik op Verzenden