Los fouten op die kunnen optreden wanneer u zich aanmeldt met uw sociale (Facebook- of Google-)account.

U kunt u met uw sociale (Facebook- of Google-)account aanmelden bij uw Adobe-account en Adobe-apps. Deze manier van aanmelden wordt Social Sign-in genoemd. Zie Aanmelden met uw sociale account voor meer informatie over Social Sign-in.

Er zijn bepaalde machtigingen vereist voor Social Sign-in. Wanneer u zich bijvoorbeeld via Facebook aanmeldt, wordt u gevraagd om machtigingen te verlenen zodat de Adobe-toepassing uw e-mailadres kan lezen.

In dit artikel worden de mogelijke fouten tijdens het Social Sign-in-proces beschreven, en hoe u ze kunt verhelpen.

Fout 'U hebt de Adobe Facebook-app niet gemachtigd'.

Fout 'U hebt de Adobe Facebook-app niet gemachtigd'

Waarom wordt deze fout weergegeven?

Deze fout wordt weergegeven wanneer u probeert u aan te melden met Facebook en de aanmelding vervolgens annuleert.

Reden voor de fout 'U hebt de Adobe Facebook-app niet gemachtigd'

Hoe kunt u deze fout verhelpen?

1. Selecteer Aanmelden met Facebook en Doorgaan als <uw naam> op het volgende scherm.

De fout 'U hebt de Adobe Facebook-app niet gemachtigd' herstellen
  2. Volg de instructies op het scherm.

Fout: Platformapps en -websites inschakelen

Enable-platform

Waarom wordt deze fout weergegeven?

Deze fout wordt weergegeven wanneer u Facebook Platform hebt uitgeschakeld. U kunt de Facebook-integratie daarom niet gebruiken in het venster Social Sign-in.

Hoe kan ik deze fout verhelpen?

Selecteer Platform inschakelen in het berichtvenster. Volg de aanwijzingen op het scherm.

De browser wordt niet geopend wanneer u probeert u aan te melden via een Adobe-app

Als u probeert u aan te melden bij uw sociale account via een Adobe-app maar de browser (bijvoorbeeld Google Chrome of Apple Safari) wordt niet geopend, gaat u als volgt te werk:

1. Ga naar de accounts pagina.

2. Kies de sociale (Facebook- of Google-)account die u hebt gebruikt om uw Adobe ID-account te maken.

Aanmelden met uw sociale account

Volg de instructies op het scherm om u aan te melden.

Opmerking:

Ondervindt u problemen bij het aanmelden met uw sociale account vanaf de accounts pagina? Zie Kunt u zich niet aanmelden vanaf de accounts pagina of hebt u niet langer toegang tot uw sociale account?

3. Uw accountdetails worden weergegeven.

Klik in de navigatiebalk bovenaan op Profiel. Geef onder Accountgegevens uw primaire e-mailadres op. U hebt het later nodig wanneer u zich aanmeldt via de Adobe-app.

4. Stel een wachtwoord in. U gebruikt het nieuwe wachtwoord om u aan te melden vanuit de Adobe-app.

In de sectie Wachtwoord en beveiliging van de pagina Profiel kiest u Een wachtwoord instellen.

Volg de instructies op het scherm.

5. GA naar de Adobe-app van waaruit u probeerde aan te melden, bijvoorbeeld de Adobe Creative Cloud-desktopapp of Adobe Photoshop.

6. Voer het primaire e-mailadres in dat u bij stap 3 hebt genoteerd, en het wachtwoord dat u in stap 4 hebt ingesteld. Kies daarna Aanmelden.

Aanmelden

U bent nu aangemeld.

Opmerking:

U kunt het e-mailadres en wachtwoord van uw Adobe ID blijven gebruiken om u aan te melden en uw account te beheren.

Kunt u zich niet aanmelden vanaf de accounts pagina of hebt u niet langer toegang tot uw sociale account?

Als u zich niet kunt aanmelden met uw sociale account vanaf de accounts pagina of als u niet langer toegang tot uw sociale account hebt, volgt u deze stappen:

1. Kies op de accounts pagina de optie Wachtwoord vergeten.

Wachtwoord vergeten kiezen
  2. Wanneer u wordt gevraagd om het e-mailadres van uw Adobe ID, voert u het e-mailadres in dat aan uw sociale account is gekoppeld. Kies dan Volgende.

E-mailadres van sociale account invoeren
    Geef het e-mailadres op dat is gekoppeld aan uw sociale account.
  3. Volg de instructies op het scherm om uw wachtwoord te wijzigen.

4. Voer op de accounts pagina het e-mailadres in van de Adobe ID waarvan u in stap 2 een aantekening hebt gemaakt, en het wachtwoord dat u in stap 3 hebt gewijzigd. Kies daarna Aanmelden.

Aanmelden

U wordt aangemeld en uw accountdetails worden weergegeven.

Opmerking:

U kunt het e-mailadres en wachtwoord van uw Adobe ID blijven gebruiken om u aan te melden en uw account te beheren.