Fouten oplossen die kunnen optreden wanneer u zich bij uw Adobe-account aanmeldt met Facebook, Google of Apple (aanmelding via sociale media).
Password Authentication Icon

Wilt u een eenvoudigere manier om u aan te melden? Gebruik de Adobe-app voor accounttoegang om u veilig aan te melden zonder een wachtwoord.

Aanmelden bij Adobe met een sociaal account niet mogelijk | Ik heb geen toegang meer tot mijn sociale account

U kon u eerder bij uw Adobe-account aanmelden met Facebook, Google of Apple (sociale account). U kunt uw sociale account nu niet meer gebruiken om u aan te melden of u hebt geen toegang meer tot uw sociale account.

Oplossing

Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord. Uw Adobe ID is het e-mailadres dat aan uw sociale account is gekoppeld.

Hebt u uw Adobe ID-wachtwoord niet ingesteld? Volg de onderstaande stappen om uw wachtwoord in te stellen als u uw mobiele nummer of alternatieve e-mailadres aan uw Adobe-account hebt toegevoegd.

1. Voer uw Adobe ID in op de pagina Aanmelden en klik dan op Doorgaan.

Apple-ID-gebruiker?

Soms ziet u alleen een nep e-mailadres wanneer u zich met Apple aanmeldt bij verschillende services. Ga naar de Apple-instellingen op uw iPhone/iPad om het echte e-mailadres van uw Apple-ID op te halen.

Voer uw Adobe ID in (e-mailadres van sociale account)
  2. Klik op Uw wachtwoord opnieuw instellen en volg de instructies op het scherm.

Klik op Uw wachtwoord opnieuw instellen
  3. Meld u aan bij uw Adobe-account met de Adobe ID en het wachtwoord dat u zojuist hebt ingesteld.

Opmerking:

U kunt zich aanmelden en uw account beheren met uw Adobe ID en wachtwoord.

Fout 'U hebt de Adobe Facebook-app niet gemachtigd'.

U ontvangt deze fout als u ervoor hebt gekozen zich aan te melden bij uw Adobe-account met Facebook, en vervolgens Annuleren hebt geselecteerd in plaats van Doorgaan als <uw naam> (zoals op de afbeelding rechtsonder).

Oplossing

Klik op de aanmeldingspagina op Doorgaan met Facebook, voer uw Facebook-gegevens in en selecteer Doorgaan als <uw naam>.

Fout: U hebt de Facebook-app van Adobe geen toestemming gegeven, wanneer u zich bij uw Adobe-account aanmeldt
Fout: U hebt de Facebook-app van Adobe geen toestemming gegeven
Selecteer Doorgaan als <uw naam> in plaats van Annuleren
Selecteer Doorgaan als <uw naam> in plaats van Annuleren

Bericht: Apps, websites en games inschakelen

U ontvangt dit bericht als u in Facebook de instelling hebt uitgeschakeld waardoor Facebook niet met andere apps kan communiceren.

Oplossing

Selecteer in het berichtvenster Inschakelen. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Apps, websites en games inschakelen, wanneer u zich bij uw Adobe-account aanmeldt

Browser opent niet wanneer u zich bij een Adobe-app probeert aan te melden

Browser opent niet wanneer u zich bij een Adobe-app probeert aan te melden.

Oplossing

Meld u aan met uw Adobe ID en het wachtwoord van de Adobe-app. Uw Adobe ID is het e-mailadres dat aan uw sociale account is gekoppeld.

Hebt u uw Adobe ID-wachtwoord niet ingesteld? Volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar de pagina Aanmelden van het Adobe-account. Kies uw sociale account (Facebook, Google of Apple) om u aan te melden.

Aanmelden met uw sociale account op de aanmeldingspagina van uw Adobe-account

Ondervindt u problemen bij het aanmelden met uw sociale account op de Adobe-accountpagina?

2. Kies het gedeelte Wachtwoord en beveiliging in het linkerdeelvenster en klik op Wachtwoord instellen. Volg de instructies op het scherm.

3. Ga terug naar de Adobe-app waarmee u zich probeerde aan te melden. Voer uw Adobe ID in en klik dan op Doorgaan.

4. Voer het wachtwoord in dat u hebt ingesteld en klik dan op Doorgaan.

Wachtwoord invoeren om u aan te melden bij de Adobe-app

U bent nu aangemeld.

Opmerking:

U kunt zich aanmelden en uw account beheren met uw Adobe ID en wachtwoord.