U kunt de kwesties die u bij Adobe-ondersteuning hebt geopend, eenvoudig bekijken door u op adobe.com aan te melden met uw Adobe ID. Van hieruit kunt u bestanden uploaden, een bericht aan een bestaande kwestie toevoegen, of de geschiedenis van alle kwesties bekijken.

Uw kwesties bekijken

1. Open uw Adobe ID-account online en meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord. Zie Problemen met Adobe ID en aanmelding oplossen voor hulp.

2. Klik op het tabblad Overzicht onder Nuttige bronnen op Ondersteuningsgeschiedenis.

Ondersteuningsgeschiedenis
  3. Bekijk op de pagina Ondersteuningsgeschiedenis de kwesties onder Ondersteuningskwesties.

Ondersteuningskwesties

Bestanden uploaden of reageren op een open kwestie

U kunt een open kwestie bijwerken door bestanden of berichten toe te voegen. U kunt bijvoorbeeld een schermafbeelding uploaden of reageren op een vraag van de ondersteuning.

Volg de onderstaande stappen als u contact met Adobe hebt opgenomen en een van de volgende documenten moet indienen:

Opmerking: als u nog geen bestaande kwestie hebt, kunt u contact met ons opnemen om een kwestie te openen.

1. Selecteer op de pagina Ondersteuningsgeschiedenis onder Ondersteuningskwesties de kwestie die u wilt wijzigen.

Ondersteuningsgeschiedenis
  2. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Typ uw bericht in het tekstvak om een bericht voor de ondersteuning achter te laten.
    • Als u bestanden wilt toevoegen, klikt u op Bestanden toevoegen en uploadt u de gewenste bestanden.

Bestanden toevoegen

Opmerking:

U kunt bestanden tot 10 MB uploaden. U kunt geen DLL- of EXE-bestanden uploaden.

3. Klik op Verzenden om de kwestie bij te werken.

Kwestiegeschiedenis bekijken

• Klik op Gesloten om uw gesloten kwesties te bekijken.
  • Klik op Alle om zowel open als gesloten kwesties te bekijken.

Opmerking:

U kunt alleen gesloten kwesties bekijken. U kunt gesloten kwesties niet wijzigen of opnieuw openen.

Een nieuwe ondersteuningskwestie aanmaken

kunt u contact met ons opnemen via telefoon of chat om een nieuwe ondersteuningskwestie te openen.