Primære nye funktioner i Maj 2019-versionen af Acrobat DC
Acrobat_DC_logo_SCREEN_RGB_96px

Acrobat DC med Adobe Document Cloud-tjenester er den fulde PDF-løsning til at arbejde hvor som helst med dine vigtigste dokumenter. I den seneste version genfortolkes Acrobat DC med en enkelt og konsistent brugeroplevelse på pc, web og mobil, inkl. touchenheder.

Ny startoplevelse i appen

Acrobat viser nu en progressiv startskærm med flere tilstande, der hjælper dig med at:

• Blive klar til succes ved at kræve PDF-ejerskab og downloade relaterede mobilapps.
  • Opdag populære Acrobat-værktøjer som Rediger PDF, Organiser PDF, Kombiner PDF'er, Send til gennemgang og flere.
  • Opnå en intuitiv førstegangeoplevelse i appen med værktøjerne.
Onboarding-oplevelse i appen

Få flere oplysninger under Grundlæggende om Workspace.

Forenklet deling til visning, gennemgang og underskrivelse

Den nye delingsoplevelse forenkler den måde, du deler PDF'er til visning, gennemgang eller underskrivelse på. Grænsefladen Del i den højre rude er nu blevet erstattet med en nu modulær dialogboks, der giver dig følgende fire primære opgaver at vælge mellem:

• Få et link: Del et link til din PDF-fil til visning eller gennemgang. Vælg derefter Tillad kommentarer til gennemgang for at få nem og hurtig feedback.
  • Inviter personer: Vælg denne mulighed for at invitere personer til at se eller gennemgå PDF-filer via mail. Vælg derefter Tillad kommentarer til gennemgang for at få nem og hurtig feedback.
  • Vedhæft til mail: Vælg denne mulighed for at sende en PDF som vedhæftet fil i en mail.
  • Anmod om signaturer: Send dine dokumenter til underskrivelse med Adobe Sign.
Del-vindue

Bemærk:

Adobe tester denne nye PDF-delingsoplevelse i Acrobat DC. Den nye oplevelse er derfor muligvis ikke tilgængelig for alle Acrobat DC-brugere.

Få mere at vide under Del og spor PDF'er online (Ny oplevelse | Gammel oplevelse).

Samlet underskrivelsesværktøj for både underskrivere og afsendere

Udfyld og underskriv og Adobe Sign (tidligere kendt som Send til underskrivelse) er nu samlet i ét underskrivelsesværktøj, hvor du enten kan udfylde og underskrive et dokument eller få et dokument underskrevet af andre. Den indeholder en forenklet oplevelse, der spørger dig, hvem der skal udfylde og underskrive først: dig eller andre – og følger dig derefter gennem trinnene for at fuldføre opgaven. Det er stedet, hvor du udfører alle dine opgaver med formularudfyldning og signaturer.

1. Vælg Udfyld og underskriv i højre rude eller i Værktøjscenter. Udfyld og underskriv-grænsefladen vises.

Udfyld og underskriv – hjem

2. Vælg en indstilling baseret på, hvem der har brug for at udfylde og underskrive dokumentet/formularen først:

a. Hvis du vil udfylde og underskrive dokumentet/formularen, skal du vælge Mig. Udfyld og underskriv-indstillingerne vises.

b. Hvis du ønsker at sende dokumentet til andre til underskrivelse, skal du vælge Andre. Indstillingerne for Send til underskrivelse med Adobe Sign vises.

Guidet Udfyld og underskriv med nye delingsmuligheder

Acrobat registrerer nu på intelligent vis, at du har en formular, der skal udfyldes, så snart du åbner den til visning – du guides derefter gennem formularudfyldningen lige der. Når du er i Udfyld og underskriv-grænsefladen og klikker på Mig, ser du Udfyld og underskriv-indstillingerne på værktøjslinjen. Efter du har fuldført formularen og klikket på Næste, vises der en ny dialogboks for deling med følgende muligheder:

• Få et link: Vælg denne mulighed, hvis du vil dele en skrivebeskyttet kopi af dit dokument med andre.
  • Anmod om signaturer: Vælg denne mulighed, hvis du vil sende dokumentet til andre for at få deres signaturer.
Delingsindstillinger for udfyldt formular

Få flere oplysninger under Send dokumenter til underskrivelse.

Genåbn PDF'er fra seneste Acrobat/Reader-session

Du kan nu gendanne den forrige session af åbne PDF'er i Acrobat. Når Acrobat lukkes uventet, vises konteksttippet Genåbn lukkede PDF'er. Klik på Gendan.

Genåbn lukkede PDF'er

Alternativt kan du for at gendanne den tidligere session klikke på Filer > Genåbn PDF'er fra sidste session.

Genåbn PDF'er fra den seneste session

Genåbn senest lukkede faner

For at genåbne en senest lukket fane skal du højreklikke på en åben PDF og vælge Genåbn lukket fane. Vælg denne indstilling igen for at åbne flere lukkede faner. Alternativt kan du bruge tastaturgenvejen Alt + Shift + T. Acrobat genåbner filerne i den rækkefølge, de blev lukket i.

Genåbn lukket fane

Forbedret søgeoplevelse

Når du skriver de første få bogstaver i en PDF-søgning, kommer Acrobat med forslag til det matchende ord og hyppigheden af dens forekomst i dokumentet. Når du vælger et ord, fremhæver Acrobat alle matchende resultater i PDF'en.

Søg, mens du skriver
Søg, mens du skriver
Navigation gennem fremhævede matches
Navigation gennem fremhævede matches

Få flere oplysninger under Søgning i PDF'er.

Kontekstuel opdagelse af Acrobat-værktøjer

Acrobat viser nu kontekstuelle tips baseret på den handling, der udføres på en PDF. Disse tips er intuitive og meget tidsbesparende. Acrobat guider dig til at:

• Del, efter du ænder en PDF.
Acrobat-tip til at dele PDF
  • Brug værktøjet Organiser sider, efter du kombinerer filer eller prøver at bruge sideminiaturer.
  • Tilføj en kommentar, og brug værktøjet Optimer scanninger, når du bruger fremhævningsværktøjet på et scannet dokument. Og når der i værktøjet Optimer scanninger ikke er vist nogen scannere, guider Acrobat dig til at bruge Adobe Scan-mobilappen.
Kontekstuelt tip til at bruge Adobe Scan-mobilappen, hvis der ikke blev fundet nogen scannere
  • Brug Gennemgangstjenesten, hvis du laver kommentarer på en PDF eller arbejder på en revideret version af et dokument, hvorpå du har modtaget feedback.
Acrobat-tip til at dele til gennemgang

Forbedret kommenteringsoplevelse

Acrobat viser nu hurtige handlinger i en flydende værktøjslinje for at udføre konteksthandlinger, når du ser en PDF. Du behøver ikke at åbne kommenteringsværktøjet for at få adgang til disse handlinger.

• Handlinger ved tekstmarkering: Fremhæv tekst, Gennemstreg tekst, Understreg tekst, Rediger tekst og billeder og Kopiér tekst.
Handlinger ved tekstmarkering
  • Handlinger ved billedmarkering: Tilføj sticky note, Fremhæv tekst, Rediger tekst og billeder og Kopiér billede.
Handlinger ved billedmarkering
  • Handlinger ved fremhævningsmarkering: Tilføj eller slet note.
Handlinger ved fremhævningsmarkering

Forbedret @omtale-oplevelse ved gennemgang af dokumenter

Når du tilføjer en kommentar, vises @omtale konsekvent i kommentarfeltet for at sikre nem adgang og valg af reviewer.

Ny og forbedret integration med Microsoft-programmer

Opret og del PDF'er direkte fra PowerPoint- og Word-filer på Mac

Du kan nu direkte bruge muligheden Opret og del Adobe PDF fra Hjem-menuen i Microsoft PowerPoint og Microsoft Word til at oprette PDF'er og dele dem til med andre til visning eller gennemgang. Og ved deling kan du tillad kommentarer for at få nem og hurtig feedback.

Opret og del PDF fra Word eller PowerPoint på Mac

Mac PDFMaker til PowerPoint med tjenesten Opret PDF

Opret funktionsrige, effektive og tilgængelige PDF'er fra Microsoft PowerPoint på Mac med den nye Acrobat-båndgrænseflade. Denne funktion udnytter Opret PDF-tjenesten i Document Cloud.

Del til underskrivelse fra Microsoft Word- og Microsoft PowerPoint-dokumenter

Send dine dokumenter til underskrivelse direkte fra Microsoft Word eller Microsoft PowerPoint. Det gør du ved at åbne et Microsoft Word- eller PowerPoint-dokument og på fanen Hjem klikke på Anmod om signaturer.

Anmod om signaturer

Åbn vedhæftede PDF-filer i Acrobat fra Microsoft Outlook

Når du modtager en vedhæftet PDF i Outlook, kan du nu vælge at åbne filen i Acrobat. Brug én af følgende muligheder i Outlook:

• Klik på striben Åbn PDF'er i Acrobat, der vises i højre side af rækken med vedhæftede filer. (Striben vises, når Acrobat ikke er PDF-standardfremviseren på din maskine.)
Åbn PDF i Acrobat fra Outlook
  • Vælg Åbn i Adobe Acrobat på rullelisten for vedhæftede PDF'er.
Åbn i Acrobat fra rullelisten for vedhæftede filer

Bemærk:

Efter du installerer eller opgraderer Acrobat DC til den seneste version, skal du genstarte Outlook for at se de nye indstillinger.

Åbn PDF'er i Acrobat fra Google Chrome

En ny flydende Åbn i Acrobat-knap vises i Google Chrome, når du åbner en online-PDF. Ved at klikke på knappen downloades og åbnes PDF'en i Acrobat.

Åbn i Acrobat fra Chrome

Forbedret tilgængelighed

Fortryd eller omgør de tagændringer, der er udført med værktøjet Læserækkefølge

Funktionen Fortryd-Omgør er nu føjet til værktøjet Læserækkefølge i Tilgængelighed. Du kan gendanne de tidligere tag-relaterede ændringer i et dokument en efter en med værktøjet Læserækkefølge. For at fortryde ændringerne af læserækkefølgen skal du klikke på Rediger > Fortryd redigering. For at omgøre ændringerne skal du klikke på Rediger > Omgør redigering.

Ændringer af tagget Fortryd-omgør

Få flere oplysninger under værktøjet Læserækkefølge for PDF'er.

Forbedringer af VoiceOver-navigation på Mac

VoiceOver-navigationen er forbedret på Mac. Der er nye VoiceOver-beholdere i Hjem, Værktøjscenter og Dokumentvisning i Acrobat DC og Acrobat Reader DC.

Nye VoiceOver-beholdere i Hjem-visning
Nye VoiceOver-beholdere i Hjem-visning: [1] Topbjælke [2] Højre værktøjsrude
Nye VoiceOver-beholdere i Værktøjscenter
Nye VoiceOver-beholdere i Værktøjscenter: [1] Topbjælke [2] Højre værktøjsrude [6] Værktøjscenter
Nye VoiceOver-beholdere i Dokumentvisning
Nye VoiceOver-beholdere i Dokumentvisning [1] Topbjælke [2] Højre værktøjsrude [3] Navigationsrude [4] Venstre opgaverude [5] Dokumentrude

Ryd seneste filer

Du har nu muligheden for at rydde listen alle seneste filer, inkl. delte, viste og gennemgåede filer i Acrobat DC. Det gør du ved at gå til Hjem > Seneste og klikke på Ryd seneste.

Ryd seneste filer

Vis MIP-beskyttede filer i Acrobat Reader DC og Acrobat DC på Mac desktop

Nu kan du bruge Adobe Acrobat DC og Acrobat Reader DC Mac-programmer til at åbne filer, der er beskyttet med MIP (Microsoft Information Protection)-løsninger, inkl. Azure Information Protection (AIP) og Information Protection, der anvender Office 365.

Acrobat Reader DC og Acrobat DC registrerer nu automatisk en MIP-beskyttet fil og beder dig om at downloade et plugin fra hjælpesiden. Når du downloader og installeret plugin'et, åbnes de beskyttede filer lige som enhver anden PDF i Acrobat eller Reader.

Afsluttet understøttelse til Mac OS X 10.11

Acrobat understøtter ikke længere Mac OS 10.11, eftersom Apple meddelte supportophør for denne version i august 2018. Adobe anbefaler, at du opdaterer dit Mac OS til den nyeste version og installerer den seneste version af Acrobat, så du fortsat kan modtage Acrobat-opdateringer.

Se de seneste systemkrav under Systemkrav til Acrobat DC.

Nye profiler til forhåndskontrol

Følgende profiler føjes til værktøjet Forhåndskontrol i Acrobat:

• GWG 2015-specifikationer for emballering: tjekker for specifikke problemer, der er relevante for emballage- og etiketproduktion til designs af Packaging Offset (GWG2015), Packaging Gravure (GWG2015) og Packaging Flexographic (GWG2015).
  • Behandlingstrin: Leverer oplysninger om, hvilke metadata for behandlingstrinnene der er i en PDF-fil, og rapporterer om tomme lag.
  • Anvender PDF 2.0-funktioner: bestemmer, om en PDF anvender nogen printrelaterede funktioner i PDF 2.0.
  • Bring 100% sort tekst forrest: bringer tekst med 100% sort blæk forrest ved kørsel.

Sikkerhedsforbedringer

• Acrobat DC og Acrobat Reader DC er nu stærkere og sikrere mod skadelige angreb via forebyggelse af læk, sandkasser til flere workflows og kodesanitering.
    • De binære Acrobat- og Reader-filer er nu CFG (Control Flow Guard)-aktiveret på Windows.
    • Introducerede sandkasse i billedkonverteringers workflows.
  • Acrobat Reader DC har nu AppContainer aktiveret som standard.

Ydelsesforbedringer

Acrobat DC virker nu meget hurtigere. Du vil opleve:

• Forbedret programstart på macOS 10.14.
  • 50% mindre tid på at starte en gennemgang.
  • Forbedret ydelse på tværs af forskellige funktioner.
  • Forbedret produktstabilitet.

Flere forbedringer

Pop op-systemnotifikation til at angive Acrobat DC som standardappen for PDF'er

Hvis Acrobat DC ikke er PDF-standardejeren på din computer, vil du se en pop op-notifikation til at angive Acrobat DC som standardappen for PDF'er. Klik på notifikationen for at følge et guidet workflow til at angive Acrobat DC til at vise alle PDF'er.

Pop op-notifikation til at angive Acrobat som PDF-standardejeren

Enkelt rullelinje til Hjem-visningen

Hjem-visningen har nu en enkelt rullelinje for hele vinduet, der dækker værktøjerne Anbefalet, Opgavekort og sektionerne Senest.

Download og start Acrobat DC fra Acrobat Reader DC

Hvis du er en aktiv Acrobat-abonnent, men stadig bruger Reader, vil Acrobat Reader DC bede dig om at downloade Acrobat DC.

To gratis Adobe Sign-transaktioner til Acrobat Reader DC-brugere

Kommer snart: Acrobat Reader DC-brugere får to gratis Sign-transaktioner hver måned, når de logger på, så de kan opleve Sign-workflowet.