Brugerhåndbog Annuller

Skab på nye måder med generativ AI fra Adobe Firefly

Generativ AI er en type kunstig intelligens, der booster kreativiteten ved at producere fantastiske resultater fra enkle tekstprompter. Vi vil gerne have, at du leger, eksperimenterer, drømmer og skaber noget ekstraordinært med den nye Adobe Firefly generative AI-teknologi i vores apps.

Bemærk:

Fra den 17. januar 2024 begynder vi at håndhæve grænser på generative kreditter på udvalgte planer, herunder, men ikke begrænset til Adobe Firefly. Oplysninger om din specifikke plan er tilgængelige på din Adobe-kontoadministrationsside, hvor du kan se tildelingen af dine generative kreditter, dit forbrug, og hvad der sker, når du har opbrugt dine generative kreditter. Kom tilbage hertil efter den 1. juni 2024 for at se, hvornår kreditgrænserne gælder for andre typer planer.

Generative AI-funktioner fra Firefly er nu tilgængelige i vores kreative kerneværktøjer og den enkeltstående Firefly-webapp. Vi starter med billeder, teksteffekter og vektorer med Generativ udfyldning og Generativ udvidelse i Adobe Photoshop, Tekst til billede i Adobe Firefly, Generativ omfarvning i Adobe Illustrator, Teksteffekter i Adobe Express og meget mere. Dernæst planlægger vi at bringe generativ AI understøttet af Firefly til 3D, animation og video.

Da generering af indhold med AI-modeller kræver betydelige ressourcer, har vi opdateret vores planer til at inkludere en månedlig tildeling af "generative kreditter". Få mere at vide om antallet af kreditter, der er tildelt hver plan https://helpx.adobe.com/firefly/using/generative-credits-faq.html#commercial-use.

Generative kreditter

Generative kreditter giver mulighed for at brug af generative AI-funktioner, der understøttes af Firefly i de programmer, du er berettiget til at bruge. Forbruget af generative kreditter afhænger af de genererede outputs omkostningerne og værdien af den generative AI-funktion, der anvendes. Få mere at vide om, hvornår kreditterne fornyes, på https://helpx.adobe.com/firefly/using/generative-credits-faq.html#credits-renew.

Eksempler på handlinger, hvor du debiteres generative kreditter:

• Vælg Generér i Generativ udfyldning
  • Vælg Indlæs mere eller Opdater i Tekst til billede
Eksempel på, hvordan generative kreditter bruges ved hjælp af generative AI-funktioner i Adobe Illustrator.
Brug generiske farver i Adobe Illustrator.

Eksempel på, hvordan generative kreditter bruges ved hjælp af generative AI-funktioner i Adobe Express.
Brug teksteffekter i Adobe Express.

Eksempel på, hvordan generative kreditter bruges ved hjælp af generative AI-funktioner i Adobe Photoshop.
Brug Generativ udfyldning i Adobe Photoshop.

Eksempler på, hvornår du ikke debiteres generative kreditter:

• Brug af generative AI-funktioner, der i tabellen over satser er defineret som "0".
  • Valg af Vis i Firefly Community (https://firefly.adobe.com/community), da åbning af værkerne ikke er en ny generering. Du vil dog blive debiteret generative kreditter, hvis du vælger Opdater, som kræver en ny generering.

Tabel over brug af generative kreditter: (gælder for enkeltpersoner, teams og virksomhedsbrugere, medmindre andet udtrykkeligt er angivet):

Produkt Funktion
Brugsrater for generativ kredit
Adobe Express Generativ udfyldning 1
Tekst til billede

1

Tekst til skabelon

1

Teksteffekter 0 kreditter i en begrænset periode. Kom tilbage efter den 1. juli 2024 for at få flere oplysninger.
Generér billedtekst (beta)
0 kreditter i en begrænset periode. Kom tilbage efter den 1. juni 2024 for at få flere oplysninger.
Adobe Firefly-webapp Tekst til billede 1, 2, 3
1
Generativ udfyldning 1
Adobe Firefly på Apple Vision Pro Tekst til billede 0 kreditter i en begrænset periode. Kom tilbage efter den 1. juni 2024 for at få flere oplysninger.
Adobe Illustrator Tekst til vektorgrafik (beta*) 1
Generativ omfarvning 1
Adobe Photoshop Generativ udfyldning 1
Generativ udvidelse 1
Referencebillede (beta*)
1
Generér billede (beta*)
1
Generér baggrund (beta*)
1
Generér tilsvarende (beta*)
1
Adobe Stock Tekst til billede 1
Udvid billede 1
Substance 3D Sampler
Tekst til tekstur
0 kreditter i en begrænset periode. Kom tilbage efter den 1. juni 2024 for at få flere oplysninger.
Substance 3D Stager
Generativ baggrund
0 kreditter i en begrænset periode. Kom tilbage efter den 1. juni 2024 for at få flere oplysninger.
Adobe InDesign
Tekst til billede (beta*)
1
Adobe Lightroom Generativ fjernelse (betaversion med tidlig adgang*)
1

Følgende tabel viser brugsrater for generativ kredit for virksomhedsfunktioner:

Produkt

Funktion

Brugsrater for generativ kredit

Adobe Firefly-webapp Tekst til billede 1
Brugerdefinerede modeller med tekst til billede
1

* Output fra betafunktioner kan bruges kommercielt, medmindre andet er angivet i produktet eller andetsteds, men er ikke berettiget til skadesløsholdelse, mens de er i beta.

Kreditforbrugssatserne er for standardbilleder på op til 2000 x 2000 pixels. For at modtage de ovenfor anførte forbrugstakster skal du bruge den nyeste version af softwaren. Adobe Firefly udvikler sig hurtigt. Priskortet opdateres, når vi tilføjer flere funktioner og tjenester. Brugsraterne kan variere. Planerne kan ændres.

Valg af en handling som f.eks. Generér, Indlæs mereeller Opdater kan generere flere resultater. Kreditforbruget bestemmes dog ikke af antallet af genererede resultater, men snarere af, hvor mange gange du vælger en handling. F.eks. debiteres valg af Generér i Generativ udfyldning kun 1 kredit.

Vi planlægger at tilbyde billeder i højere opløsning, animationer, videoer og 3D-generative AI-funktioner i fremtiden. Antallet af generative kreditter, der bruges til disse funktioner, kan være større.

Få mere at vide om planspecifikke detaljer med generative kreditter https://helpx.adobe.com/firefly/using/generative-credits-faq.html#commercial-use.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?