Tiedostojen lataaminen Acrobat.comiin ei onnistu. Joissakin tapauksissa lataaminen palveluun alkaa, mutta ei tule valmiiksi.

Ratkaisut

Ratkaisu 1. Testaa internet-yhteys

Avaa selaimeen uusi sivu ja katso, miten nopeasti se latautuu.

Ratkaisu 2: Tarkasta tiedostomuoto

Acrobat.comissa on joitakin rajoituksia tiedostomuodoille. Seuraavia tiedostotyyppejä ei voi ladata palveluun ja jakaa:

• äänitiedostot (mp3, AAC, OGG)
  • videotiedostot (MOV, WMV, FLV, XVID, DIVX, RETG)
  • fonttitiedostot (TTF, DFONT, OTF)
  • arkistotiedostot (TGZ, RAR 7Z, SIT, JAR, WAR ja CAB)
  • järjestelmätiedostot ja suoritettavat tiedostot (EXE, DLL, JS, VB, BAT, CMD, COM, CPL, SH, CSH, TCSH, KSH, BASH, ZSH, INF, HTA, HLP, INS, ISP, VB, JSE, LNK, MS, PIF, SCR, SHS ja WS)
  • verkkotiedostot (CHM ja CRT)
  • tietokantatiedostot (MDB)
  • rasterikuvatiedostot (PCD, SCT)

Lisätietoja

Ongelma voi ilmetä monista syistä:

• Internet-yhteys on heikko tai se ei ole aktiivinen.
  • ExportPDF-palveluun lähetettiin yli 100 Mt:n PDF-tiedostoja (100 Mt:n raja koskee ainoastaan ExportPDF-palvelua).
  • Tiedostomuotoa ei tueta.