Noudattamalla seuraavia vaiheita pääset alkuun Dimension CC:n käytössä.

Dimension CC:n lataaminen ja asentaminen

direct download

Käynnistä Dimension CC:n lataus valitsemalla alta Lataa Dimension CC. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.)

Aloittamisongelmia?

Oletko unohtanut Adobe ID:si tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miksi minun on kirjauduttava sisään voidakseni käyttää Dimension CC:tä?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen tilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 99 päivän välein. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös silloin, kun lataat tai päivität Dimension CC:n. Lisätietoja on kohdassa Adobe Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen.

Voinko asentaa Dimension CC:n toiseen tietokoneeseen?

Dimension CC ja muut Creative Cloud -sovellukset voidaan asentaa enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun tililtäsi osoitteessa Adobe.com. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostaminen.

Miten voin optimoida Dimension-sovelluksen suorituskyvyn järjestelmässäni?

Adobe Dimension CC on monitahoinen 3D-sovellus, jossa käytetään useita menetelmiä 3D-grafiikan näyttämiseen. 3D-sovellusten laitteistovaatimukset ovat 2D-sovellusten vaatimuksia suurempia. Ohjeet Dimensionin käyttökokemuksen optimoimiseen koneilla, jotka eivät täytä suositeltuja järjestelmävaatimuksia, on artikkelissa Dimension CC:n suorituskyvyn optimointi.