Ota selvää, miten voit ladata ja asentaa Creative Cloud ‑sovelluksia, muun muassa Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen, uuteen tietokoneeseen.

Creative Cloud ‑sovellusten asentaminen uuteen tietokoneeseen

1. Kirjaudu sisään osoitteessa creativecloud.adobe.com/apps ja napsauta sitten asennettavan sovelluksen kohdalla Lataa

Etsitkö Creative Cloud ‑tietokonesovellusta? Se asennetaan automaattisesti ensimmäisen sovelluksen mukana. Voit halutessasi ladata sen suoraan

Lataa Creative Cloud ‑sovellus
  2. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa.

3. Kun asennusohjelman ikkuna avautuu, kirjaudu Adobe-tilillesi. Creative Cloud ‑tietokonesovellus käynnistyy automaattisesti ja asentaa sovelluksen.

Jos olet jo kirjautunut Creative Cloudiin kahdella muulla tietokoneella, sinua kehotetaan kirjautumaan ulos jommastakummasta niistä.

4. Jos haluat asentaa lisää sovelluksia, napsauta Creative Cloud ‑tietokonesovelluksessa haluamasi sovelluksen kohdalla Asenna.

Usein kysytyt kysymykset

Henkilökohtainen Creative Cloud ‑käyttöoikeutesi oikeuttaa sinut asentamaan sovellukset useampaan kuin yhteen tietokoneeseen ja aktivoimaan ne (kirjautumaan sisään) kahdessa tietokoneessa. Voit kuitenkin käyttää sovelluksia vain yhdessä tietokoneessa kerrallaan. Lisätietoja on artikkelissa Kuinka monessa tietokoneessa Creative Cloud ‑tilaustani voi käyttää?

Tässä tapauksessa voit myös kirjautua ulos Adoben tilisivulta.

Jos saat aktivointirajoituksen saavuttamiseen tai sisäänkirjautumisen epäonnistumiseen liittyvän virheilmoituksen, perehdy artikkeliin Creative Cloudin aktivointirajoituksen saavuttamiseen tai sisäänkirjautumisen epäonnistumiseen liittyvä virhe.