Ota selvää, miten voit asentaa, aktivoida ja käyttää Creative Cloud ‑sovelluksia uudessa tietokoneessa tai laitteessa, vaikka edellinen tietokone tai laite ei enää olisikaan käytettävissä.

Huomautus:

Jos olet ottamassa Creative Cloudia käyttöön ensimmäisen kerran, perehdy artikkeliin Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen.

Creative Cloud ‑sovellusten asentaminen uuteen tietokoneeseen

Valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista sen mukaan, onko edellinen tietokone, jossa käytit tilaustasi, vielä käytettävissä. Toimi sen jälkeen näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Jos edellinen tietokone on käytettävissä

1. Poista Creative Cloud ‑sovellusten aktivointi edellisestä tietokoneesta kirjautumalla Creative Cloudista ulos.

2. Siirry uudessa tietokoneessa Creative Cloud ‑sovellusten luetteloon ja lataa haluamasi sovellukset.

Voit nyt käyttää Creative Cloudia uudessa tietokoneessa tai laitteessa.

use_creative_cloudnewcomputerdeviceavailable

Jos edellinen tietokone ei enää ole käytettävissä

Jos et pysty kirjautumaan Creative Cloudista ulos, sillä tietokone tai laite ei enää ole käytettävissä, poista tietokoneen tai laitteen aktivointi Tili-sivulla alla esitettyjen ohjeiden mukaan. Kun tietokoneen tai laitteen aktivointi on poistettu, sinut kirjataan Creative Cloudista ulos. Voit tämän jälkeen kirjautua Creative Cloudiin toisesta tietokoneesta tai laitteesta.

Jos tietokone tai laite ei enää ole käytettävissä, voit poistaa sen aktivoinnin seuraavasti:

1. Käytä Adobe ID ‑tiliäsi verkossa ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla.

2. Valitse Tilaukset-osassa Tilauksen hallinta.

3. Poista laitteen aktivointi Aktivoidut laitteet ‑osassa (sivun alalaidassa).

Näyttääkö näyttö erilaiselta? Maissa, joissa palvelusta vastaa Digital River, Adoben sähköisestä kaupankäynnistä vastaava kumppani, Tilauksen hallinta ‑sivu näyttää erilaiselta ja siinä on eri vaihtoehtoja. Jos et Tilauksen hallinta ‑painikkeen napsauttamisen jälkeen näe Aktivoidut laitteet ‑osaa, kirjaudu Creative Cloud ‑sovelluksista ulos seuraavan menetelmän mukaan:

1. Yritä kirjautua sisään uuteen tietokoneeseen tai laitteeseen. Näyttöön tulee virheilmoitus, jossa kerrotaan, että aktivointirajoitus on saavutettu.
    2. Valitse Kirjaa minut kaikista muista tietokoneista tai laitteista ulos.
  4. Siirry uudessa tietokoneessa Creative Cloud ‑sovellusten luetteloon ja lataa haluamasi sovellukset.

Voit nyt käyttää Creative Cloudia uudessa tietokoneessa.

Huomautus:

Jos olet asentamassa CC 2019 ‑sovelluksia ja olet jo aktivoinut ne toisissa laitteissa, voit kirjautua ulos etäältä. Katso Aktivointi ja aktivoinnin poistaminen | CC 2019.

Saat tietoja Creative Cloudin aktivointi- ja sisäänkirjautumisongelmien vianmäärityksestä artikkelista Creative Cloudin aktivointivirheiden vianmääritys.