Ota selvää, miten voit asentaa Creative Cloud ‑sovellukset uuteen tietokoneeseen tai laitteeseen, aktivoida ne ja käyttää niitä.

Voit asentaa Creative Cloud ‑sovellukset uuteen tietokoneeseen toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1.  Creative Cloud ‑sivustoon.

2. Valitse Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen vierestä Lataa. Sovelluksen lataaminen käynnistyy.

Lataa Creative Cloud ‑tietokonesovellus
    Lataa Creative Cloud ‑tietokonesovellus
  3. Käynnistä asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa.

macOS: Ladatun tiedoston nimi on Creative_Cloud_Installer.dmg

Windows: Ladatun tiedoston nimi on Creative_Cloud_Set-Up.exe.

4. Kun asennusohjelman ikkuna avautuu, kirjaudu Adobe-tilillesi.

Voit aktivoida henkilökohtaisen Creative Cloud ‑tilauksesi (kirjautua sisään) enintään kahdessa tietokoneessa kerrallaan. Jos olet jo kirjautunut kahteen muuhun tietokoneeseen, sinua kehotetaan kirjautumaan ulos jommastakummasta niistä.

Asennus alkaa. Asennuksen jälkeen Creative Cloud ‑tietokonesovellus käynnistyy automaattisesti.

Voit nyt käyttää Creative Cloud ‑sovelluksia uudessa tietokoneessa.

Huomautus:

Voit asentaa uudet sovellukset suoraan Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta. Jos haluat asentaa uusia sovelluksia, napsauta ladattavien sovellusten kohdalla Asenna-painiketta.

Usein kysytyt kysymykset

Henkilökohtainen Creative Cloud ‑käyttöoikeutesi oikeuttaa sinut asentamaan sovelluksesi useampaan kuin yhteen tietokoneeseen, aktivoida ne (kirjautua sisään) kahdessa tietokoneessa, mutta käyttää niitä vain yhdessä tietokoneessa kerrallaan. Lisätietoja on artikkelissa Kuinka monessa tietokoneessa Creative Cloud ‑tilaustani voi käyttää?

Henkilökohtainen Document Cloud ‑käyttöoikeutesi oikeuttaa sinut asentamaan sovelluksesi useampaan kuin yhteen tietokoneeseen, aktivoida ne (kirjautua sisään) kahdessa tietokoneessa, mutta käyttää niitä vain yhdessä tietokoneessa kerrallaan. Lisätietoja on artikkelissa Miten voin asentaa Acrobat DC:n uuteen tietokoneeseen?

Voit asentaa Elements-tuotteet ja aktivoida ne enintään kahdessa tietokoneessa kerrallaan. Jos pystyt käyttämään vanhaa tietokonettasi, poista sovelluksen aktivointi valitsemalla Ohje > Poista aktivointi tai Ohje > Uloskirjautuminen aktivoinnin poistamiseksi vanhasta tietokoneesta. Jos et pysty käyttämään vanhaa tietokonettasi, ota yhteyttä.

Tässä tapauksessa voit myös kirjautua ulos Adoben tilisivulta.

Jos saat Creative Cloudin aktivointirajoituksen saavuttamiseen tai sisäänkirjautumisen epäonnistumiseen liittyvän virheilmoituksen, perehdy artikkeliin Creative Cloudin aktivointirajoituksen saavuttamiseen tai sisäänkirjautumisen epäonnistumiseen liittyvä virhe.