Creative Cloudin asennusohjelma jumittui

Kestääkö Creative Cloud -sovelluksen, kuten Photoshopin, Illustratorin tai Premiere Pron, asennus liian kauan? Kokeile noudattaa seuraavia ohjeita, jos asennus näyttää olevan jumissa.

Näetkö virheen, kun asennat tai päivität Creative Cloud -sovelluksia? Hae ratkaisuja yleisiin lataus-, asennus- ja päivitysvirheisiin.

Kokeile tätä ensin

Creative Cloud -tietokonesovellus hallitsee Creative Cloud -sovellusten, kuten Photoshopin, Illustratorin tai Premiere Pron, asennusta. Jos asennus vaikuttaa jumiutuneen, Creative Cloud -tietokonesovelluksen korjaaminen yleensä ratkaisee ongelman.

1. Sulje kaikki Creative Cloud -sovellukset ja tarkista, että internet-yhteys on käytössä.

2. Lataa Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poisto-ohjelma käyttöjärjestelmääsi varten.

Windows

macOS

3. Kaksoisnapsauta .zip-tiedostoa ja kaksoisnapsauta sitten tiedostoa Creative Cloud Uninstaller.

4. (macOS) Jos tiedosto kehotetaan avaamaan, valitse Avaa ja anna Applen järjestelmän salasana.

5. Valitse pyydettäessä Repair (Korjaa).

Creative Cloud -tietokonesovelluksen korjaaminen

6. Kun Creative Cloud -tietokonesovellus on korjattu, käynnistä se ja asenna sovellus. (Sinua voidaan pyytää kirjautumaan ensin sisään.)

Jatkuvatko ongelmat?

Jos et vieläkään pysty asentamaan sovellusta, koeta poistaa Creative Cloud -tietokonesovellus kokonaan asennuksen poisto-ohjelmalla.

1. Kaksoisnapsauta Creative Cloud -asennuksen poisto-ohjelmaa, kuten edellä vaiheessa 2.

2. Valitse pyydettäessä Uninstall (Poista asennus).

Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen

3. Kun asennuksen poistaminen on valmis, valitse Close (Sulje). Asenna Creative Cloud -sovellus sitten uudelleen Creative Cloud -verkkosivustolta.

Kokeillaanko uudelleen?

Jos Creative Cloud -sovelluksen asennus on edelleen jumissa, kokeile noudattaa lisävianmääritysohjeitamme.