Sovellusten ja palveluiden hallinta Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella

Lataa sovelluksia, jaa tiedostoja, etsi kirjasimia ja Adobe Stock ‑resursseja, määritä asetuksia sekä suorita muita toimintoja Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen avulla. Se asennetaan automaattisesti, kun asennat ensimmäisen Creative Cloud ‑sovelluksesi.

Mitä Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella voi tehdä?

PDF-tiedostoa ei voi muokata

Lataa ja asenna
Lataa, asenna ja päivitä sovelluksia Apps-välilehdessä. Katso Creative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen

Kehitä taitojasi
Aloita valitsemalla ResurssilinkitOpastusohjelmat (tai Opastus-välilehti). Etsi oppitunteja, seuraa edistymistäsi ja kertaa suoritettuja kursseja.

Suojatun tai salasanalla suojatun PDF-tiedoston muokkaaminen

Järjestele ja synkronoi tiedostoja
Järjestele ja jaa Creative Cloud ‑kirjastoja ja ‑pilvidokumentteja Työsi-välilehdessä. Synkronoi Creative Cloud ‑tiedostosi sen jälkeen pilveen.

Lisää kirjasimia
Valitse kirjasimia Adobe Fontsin sadoilta kirjasintoimittajilta. Voit myös lähettää kirjasimesi ja käyttää niitä Creative Cloud ‑sovelluksissa.

Skannatun PDF-tiedoston tekstin tai kuvien muokkaaminen

Jaa ja etsi
Tutustu uusimpiin luoviin töihin ympäri maailmaa. Tai jaa oma portfoliosi. Katso Behancen ohjekeskus.

Määritä asetuksia
Muuta asennuskieltä, käynnistysasetuksia, automaattisen päivityksen asetuksiailmoituksia ja paljon muuta.

Ominaisuudet vaihtelevat alue- ja versiokohtaisesti.  Alueestasi ja asentamastasi versiosta riippuen jotkin ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä asentamassasi Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen versiossa.