Lataa sovelluksia, jaa tiedostoja, etsi kirjasimia ja Adobe Stock ‑resursseja, määritä asetuksia sekä suorita muita toimintoja Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen avulla. Se asennetaan automaattisesti, kun asennat ensimmäisen Creative Cloud ‑sovelluksesi.

Mitä Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella voi tehdä?

Unable to edit a PDF

Lataa ja asenna
Lataa, asenna ja päivitä sovelluksia Apps-välilehdessä. Katso Creative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen

3_tutorial

Kehitä taitojasi
Aloita valitsemalla ResurssilinkitOpastusohjelmat (tai Opastus-välilehti). Etsi oppitunteja, seuraa edistymistäsi ja kertaa suoritettuja kursseja.

Edit a secure or password protected PDF

Järjestele ja synkronoi tiedostoja
Järjestele ja jaa Creative Cloud ‑tiedostosi Työsi-välilehdessä. Synkronoi Creative Cloud ‑tiedostosi sen jälkeen pilveen.

2_add_fonts_v2

Lisää kirjasimia
Valitse kirjasimia Adobe Fontsin sadoilta kirjasintoimittajilta. Katso Adobe Fontsin käyttäminen. Voit myös lähettää kirjasimesi ja käyttää niitä Creative Cloud ‑sovelluksissa. Katso Omien kirjasimien käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa.

Edit text or images in a scanned PDF

Jaa ja etsi
Tutustu uusimpiin luoviin töihin ympäri maailmaa. Tai jaa oma portfoliosi. Katso Behancen ohjekeskus.

6_preference

Määritä asetuksia
Muuta asennuskieltä, käynnistysasetuksia, automaattisen päivityksen asetuksia, ilmoituksia ja paljon muuta.

Ominaisuudet vaihtelevat alue- ja versiokohtaisesti.  Alueestasi ja asentamastasi versiosta riippuen jotkin ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä asentamassasi Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen versiossa.