Acrobat DC:n lataus- ja asennusohjeet

acrobat_dc_logo_screenrgb96pxnoshadow

Aloita Acrobat DC:n lataaminen valitsemalla alta Lataa Acrobat DC. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.)

Ohjeita Document Cloud -jäsenyyden käyttöön

Mitä Adobe Document Cloud sisältää?

Document Cloud sisältää Acrobatin ja Adobe Signin sekä verkko- ja mobiilisovelluksia. Acrobat Readerin mobiilisovelluksen avulla voi luoda, muokata, kommentoida ja allekirjoittaa PDF-dokumentteja suoraan puhelimella tai tabletilla. Document Cloudin verkkosovelluksilla voi käyttää PDF-dokumentteja ja hallinnoida sähköisiä allekirjoituksia selaimessa millä tahansa tietokoneella. Katso lisätietoja Adobe Document Cloudin usein kysytyistä kysymyksistä.

Oletko unohtanut Adobe ID:si tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Missä tiedostoni ovat?

Valitse Acrobat- tai Reader-ohjelmassa Aloitus > Document Cloud. Voit myös käyttää tiedostoja verkossa ja hyödyntää muita Document Cloud -työkaluja. Siirry osoitteeseen https://documents.adobe.com. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella (yleensä sähköpostiosoite) ja salasanalla. Lisätietoja löytyy artikkelista Missä tiedostoni ovat?

Voinko asentaa Acrobat DC:n toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Acrobat DC:n ja muut Creative Cloud -sovellukset enintään kahteen tietokoneeseen. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja on artikkelissa Acrobat DC:n asentaminen ja käyttö uudella tietokoneella.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun Adobe.comissa olevalta tililtäsi. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostus.