Voit käyttää Adobe Document Cloudia osoitteessa https://documentcloud.adobe.com. Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla. Voit käyttää Adobe Document Cloud -palveluita ja myös ladata Acrobat DC -tietokone- ja -mobiilisovellusten uusimmat versiot.

Adobe Document Cloudin kotisivu

Tiedostojen käsittely Adobe Document Cloudissa

Voit käyttää Document Cloudissa olevia tiedostoja verkkoselaimella, Acrobat DC- ja Acrobat Reader DC -tietokonesovelluksella tai Acrobat DC -mobiilisovelluksella.

Voit käyttää tiedostoja jollakin seuraavista tavoista:

• Kirjaudu selaimella Adobe Document Cloudiin ja valitse Document Cloudin kotisivun sivupalkista Tiedostot.
  • Valitse Acrobat DC:ssä tai Acrobat Reader DC:ssä Aloitus > Document Cloud ja sitten PDF-dokumentti.
  • Valitse Acrobat DC -mobiilisovelluksessa valikko > Document Cloud ja sitten PDF-dokumentti.

Lisätietoja

Vastaanottaja Katso
Opi käsittelemään tiedostoja Adobe Document Cloud -sivustossa Tiedostojen käsittely
Opi avaamaan PDF-tiedostoja Acrobat DC:llä tai Reader DC:llä PDF-tiedostojen avaus
Opi tallentamaan PDF-tiedostoja Acrobat DC:llä tai Reader DC:llä PDF-tiedostojen tallentaminen
Opi jakamaan ja seuraamaan tiedostoja Acrobat DC:llä Tiedostojen jakaminen ja seuraaminen
Opi jakamaan ja seuraamaan tiedostoja Adobe Document Cloud -sivustossa PDF-tiedostojen jakaminen ja seuraaminen verkossa

Tiedostojen hallinta Adobe Document Cloudissa

Lisätietoja tiedostojen hallinnasta tietokoneella tai mobiililaitteella Document Cloudin avulla on artikkelissa Tiedostojen hallinta.