Missä tiedostoni ovat?

Voit käyttää Adobe Document Cloudia osoitteessa https://acrobat.adobe.com/fi/fi/. Kirjaudu sisään Adobe-tunnuksellasi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla. Voit käyttää Adobe Document Cloud -verkkopalveluita ja myös ladata Acrobat-tietokone- ja -mobiilisovellusten uusimmat versiot.

Adobe Acrobatin Aloitus-sivu

Tiedostojen käsitteleminen Adobe Cloud -pilvitallennustilalla

Voit käyttää Adobe Cloudissa olevia tiedostoja verkkoselaimella, Acrobat- ja Acrobat Reader -tietokonesovelluksilla tai Acrobat-mobiilisovelluksella.

Voit käyttää tiedostoja jollakin seuraavista tavoista:

• Kirjaudu selaimella Adobe Acrobat Onlineen ja napsauta Adobe Acrobatin Aloitus-sivun ylävalikkorivillä Dokumentit .
  • Valitse Acrobatissa tai Acrobat Readerissa Aloitus > Adobe Cloud Tallennustila > Tiedostot ja valitse sitten PDF-asiakirja.
  • Valitse Acrobat Reader -mobiilisovelluksessa Tiedostot > Adobe cloud tallennustila ja sitten PDF-dokumentti.
Huomautus:

Huomio, ilmaisen tilin käyttäjät Adobe Cloud Storagessa!

Vain ilmaisen tilin käyttäjät, jotka käyttävät aktiivisesti ilmaisia Adobe-paketteja, ovat oikeutettuja kaikkiin ilmaisiin etuihin, mukaan lukien Adoben pilvitallennustilaan. Jos et täytä tätä vaatimusta, sisältösi voidaan poistaa. Lisätietoja on kohdassa Adoben pilvitallennustilan säilytyskäytäntö ei-aktiivisille maksuttomille tileille.

Lisätietoja

Kohteeseen

Katso

Opi käsittelemään tiedostoja Adobe Document Cloud -sivustolla

Opi tarkastelemaan ja muokkaamaan Document Cloudiin tallennettuja Microsoft Word-, Excel- tai PowerPoint-tiedostoja

Opi avaamaan PDF-tiedostoja Acrobatilla tai Readerilla

Opi tallentamaan PDF-tiedostoja Acrobatilla tai Readerilla

Ota selvää, miten voit lisätä PDF-tiedostoon tekstiä, muistilappuja, korostuksia ja muita merkintöjä

Opi jakamaan ja seuraamaan tiedostoja Acrobatilla

Opi jakamaan ja seuraamaan tiedostoja Adobe Document Cloud -sivustolla

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa