Acrobat DC:n asentaminen uuteen tai toiseen tietokoneeseen

Adobe Acrobat DC

Aloita Acrobat Pro DC:n tai Standard DC:n lataaminen valitsemalla alta Lataa Acrobat DC. Kirjaudu sisään ja asenna sovellus näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka monella tietokoneella Acrobat DC voi olla asennettuna ja käytössä?

Henkilökohtainen Acrobat DC -käyttöoikeutesi oikeuttaa asentamaan Acrobatin useampaan kuin yhteen tietokoneeseen ja aktivoimaan ne (kirjautumaan sisään) kahdella tietokoneella. Voit kuitenkin käyttää Acrobatia vain yhdessä tietokoneessa kerrallaan.

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksesi tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adobe sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

En löydä ladattua asennustiedostoa. Missä se on?

Jos et löydä ladattua tiedostoa, toimi seuraavasti:

• Windows: Avaa Resurssienhallinta ja valitse Lataukset vasemmasta siirtymisruudusta. Kaksoisnapsauta ladattua EXE-tiedostoa.
  • Mac: Avaa Finder ja valitse Lataukset-kansio vasemmasta siirtymisruudusta. Kaksoisnapsauta ladattua DMG-tiedostoa.