Lue, miten Acrobat DC asennetaan ja aktivoidaan uudella tietokoneella tai laitteella sekä miten sitä käytetään, vaikka aiempi tietokoneesi tai laitteesi ei ole enää käytettävissä.

Huomautus:

Jos otat Acrobat DC:n käyttöön ensimmäistä kertaa, katso lisäohjeita artikkelista Acrobat DC -tilauksen lataaminen ja asentaminen.

Acrobat DC:n asentaminen ja aktivoiminen uudella tietokoneella

Valitse yksi alla olevista vaihtoehdoista sen mukaan, onko edellinen tietokone, jolla olet käyttänyt tilaustasi, käytettävissä. Noudata sitten ohjeita.

Jos edellinen tietokone on käytettävissä

1. Kirjaudu ulos Acrobat DC:stä poistaaksesi aktivoinnin edelliseltä tietokoneelta.

2. Kirjaudu Adobe ID -tiliisi uudella tietokoneella.

3. Siirry uudella tietokoneellasi osoitteeseen https://cloud.acrobat.com/fi/acrobat ja lataa Acrobat.

Tarkemmat ohjeet Acrobat DC:n lataamiseen ja asentamiseen saat artikkelista Lataa ja asenna Acrobat DC | Tilaus

Acrobat DC on nyt käytettävissä uudella tietokoneella tai laitteella.

Kirjaudu ulos vanhalla tietokoneella ja sisään uudella.

Jos edellinen tietokone on enää ole käytettävissä

Jos et voi kirjautua ulos Acrobat DC:stä, koska tietokone tai laite ei ole enää käytettävissä, poista tietokoneen tai laitteen aktivointi Tili-sivulta alla olevien ohjeiden mukaisesti. Kun tietokoneen tai laitteen aktivointi on poistettu, olet kirjautunut ulos Acrobat DC:stä. Voit sitten kirjautua Acrobat DC:hen toisella tietokoneella tai laitteella.

Vanhan tietokoneen aktivoinnin poistaminen ja Acrobatin lataaminen uudella tietokoneella

Poista aktivointi vanhalta tietokoneelta, joka ei enää ole käytettävissä, noudattamalla näitä ohjeita:

1. Siirry Adobe ID -tiliisi ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi tunnuksilla (Facebook tai Google).

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet ‑osassa Tilauksen hallinta.

Tilauksen hallinta
  3. Napsauta x Aktivoidut laitteet ‑kohdassa sen laitteen vieressä, jonka aktivoinnin haluat poistaa.

Aktivoidut laitteet

Näyttääkö näyttö erilaiselta? Maissa, joissa palveluntarjoajana on Digital River, Adoben sähköisen kaupankäynnin kumppani, Tilauksen hallinta -sivu näyttää erilaiselta ja käytettävissä on erilaisia vaihtoehtoja. Jos et näe Tilauksen hallinta -kohdan napsauttamisen jälkeen Aktivoidut laitteet -osiota, käytä seuraavaa tapaa uloskirjautumiseen Acrobat DC:stä.

1. Kirjaudu uuteen tietokoneeseen tai laitteeseen. Näyttöön tulee virheilmoitus, joka ilmoittaa, että aktivointiraja on saavutettu.
    2. Valitse Kirjaa minut ulos kaikista muista tietokoneista tai laitteista.
  4. Valitse Poista aktivointi

Edellisen tietokoneen aktivointi poistetaan, ja Acrobat DC on nyt käytettävissä toisella tietokoneella.

5. Kirjaudu Adobe ID -tiliisi uudella tietokoneella.

6. Siirry uudella tietokoneellasi osoitteeseen https://cloud.acrobat.com/fi/acrobat ja lataa Acrobat.

Tarkemmat ohjeet Acrobat DC:n lataamiseen ja asentamiseen saat artikkelista Lataa ja asenna Acrobat DC | Tilaus

Acrobat DC on nyt käytettävissä uudella tietokoneella.