Elementsin aktivointi

Elementsin aktivointiohjeet

Aktivoi Elements-tuotteet tarkistaaksesi ohjelmiston käyttöoikeuden ja liittääksesi sen tietokoneisiin, joissa käytät kyseisiä tuotteita. Aktivointi on pakollinen prosessi, joka edellyttää, että ohjelmisto muodostaa yhteyden Adoben palvelimiin Internetin kautta. Aktivointi auttaa suojaamaan tietokoneitasi ja ympäristöäsi haittaohjelmilta varmistamalla, että käyttämäsi Adoben ohjelmisto on aito.

Varmista ennen aloittamista, että olet jo asentanut Elements-tuotteen laitteeseesi. Elements-tuotteiden asennusohjeet löydät täältä:

Aktivoi ostettu Elements-tuote toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Valitse alla olevasta näytöstä Elements-tuote, jonka haluat aktivoida.

Asenna Photo Editor tai Video Editor

2. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.

Kirjautumisnäyttö

3. Valitse aloitusnäytössä Aktivoi nyt.

Aktivoi Elements 2020 macOS:ssä
    Aktivoi Elements

4. Anna sarjanumero seuraavassa näytössä ja napsauta Seuraava.

Anna sarjanumero ‑näyttö

Elements-tuotteesi käynnistyy.

Huomautus:

Etkö löydä sarjanumeroa? Saat lisätietoja artikkelista Elements-tuotteen sarjanumeron etsiminen.

Saitko lunastuskoodin? Hanki sarjanumero lunastuskoodilla. Lisätietoja on lunastuskoodeja käsittelevässä ohjeessa.

Maksuttoman kokeiluversion käytön aloittaminen asennuksen jälkeen

Saat 30 päivän maksuttoman kokeilujakson Elements-tuotteiden kokeilua varten. Aloita kokeilu Elements-tuotteen asennuksen jälkeen toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Valitse annetussa näytössä Elements-tuote, jonka kokeilun haluat aloittaa.

Asenna Photo Editor tai Video Editor

2. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.

Kirjautumisnäyttö

3. Valitse aloitusnäytössä Kokeile nyt.

Kokeile Elements-tuotteita

4. Vahvista kokeilu valitsemalla Aloita maksuton kokeilu.

Aloita maksuton kokeilu

Elements-tuote käynnistyy.

Kokeiluversion muuntaminen ostetuksi versioksi

Kun käynnistät Elements-tuotteen, sen näytöstä näet kokeilujaksosta jäljellä olevien päivien määrän. Valitse tässä näytössä Osta nyt ja muunna kokeiluversio täysversioksi toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Muunna kokeiluversio ostetuksi tuotteeksi

Voit muuntaa kokeiluversion täysversioksi saamallasi sarjanumerolla. Sarjanumero alkaa numerolla 1057 tai 1143. Saat sarjanumeron ostoksesi tyypin mukaan:

• Adoben sivustosta: Kun ostat Photoshop Elementsin, saat sarjanumeron Adoben lähettämästä sähköpostiviestistä. Etsi postilaatikostasi viesti, jonka aiheena on ”Your Serial Number” tai ”Your Serial Numbers”.
  • DVD-levyltä: Löydät sarjanumeron DVD-kotelon takaa. Jos ohjelmisto on taskussa, sarjanumero voi olla taskussa.

Huomautus:

Sarjanumerossa on 24 numeroa, ja se eroaa lunastuskoodista, joka on aakkosnumeerinen. Voit hankkia sarjanumeron lunastuskoodilla

Yleisten aktivointivirheiden korjaaminen

Opi ratkaisemaan jotkin yleiset sarjanumeroihin liittyvät ongelmat, kun aktivoit Elements-tuotteen.

Virheellinen sarjanumero ‑virhe

Adobe estää sarjanumerot, jotka eivät ole Adoben myöntämiä tai joita valtuuttamattomat myyjät ovat käyttäneet petollisesti tuottaakseen laittomia ohjelmistoja. Jos sarjanumero on estetty tästä syystä, saat sen valitettavasti selville vain silloin, kun aktivoit tai asennat Adoben ohjelmiston uudelleen.

Virheellinen sarjanumero

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan, jos saat Virheellinen sarjanumero ‑viestin:

1. Varmista, että käytät oikeaa sarjanumeroa tuotteen asentamiseen. Sarjanumerossa on vain 24 numeroa.

Saat lisätietoja artikkelista Elements-tuotteen sarjanumeron etsiminen

2. Jos ohjelmistoon liittyvä sarjanumero on estetty, etsi ongelman nopeaan ratkaisemiseen tarvittavat tiedot tältä sivulta.

Lunastuskoodiin liittyvä virhe

Sarjanumerossa ja lunastuskoodissa on molemmissa 24 elementtiä. Sarjanumero on kuitenkin 24 numeroa, kun taas lunastuskoodissa on 24 aakkosnumeerista merkkiä. Jos annat sarjanumeron sijaan lunastuskoodin, saat seuraavan virheilmoituksen:

Sarjanumeron lunastuskoodi

Voit ratkaista tämän virheen varmistamalla, että et anna lunastuskoodia sarjanumeron sijaan. Voit hakea ohjelmiston asentamiseen tarvittavan sarjanumeron seuraavasti:

1. Siirry Lunasta ostoksesi ‑sivulle.

2. Kirjaudu sisään tai luo Adobe ID.

3. Anna lunastuskoodi ja valitse sitten Lunasta.

4. Kirjoita näyttöön tuleva sarjanumero muistiin.

5. Anna sarjanumero pyydettäessä asennuksen aikana.

6. Tallenna sarjanumeron lunastuskoodi tulevaa käyttöä varten siltä varalta, että sinun on asennettava ohjelmisto uudelleen.

Kumottu sarjanumero

Adobe estää sarjanumerot, jotka eivät ole Adoben myöntämiä tai joita valtuuttamattomat myyjät ovat käyttäneet petollisesti tuottaakseen laittomia ohjelmistoja. Jos sarjanumero on estetty tästä syystä, saat sen valitettavasti selville vain silloin, kun aktivoit tai asennat Adoben ohjelmiston uudelleen.

Kumottu sarjanumero -virhe

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan, jos saat Kumottu sarjanumero ‑viestin:

1. Varmista, että käytät oikeaa sarjanumeroa tuotteen asentamiseen. Sarjanumerossa on vain 24 numeroa.

Saat lisätietoja artikkelista Elements-tuotteen sarjanumeron etsiminen

2. Jos ohjelmistoon liittyvä sarjanumero on estetty, etsi ongelman nopeaan ratkaisemiseen tarvittavat tiedot tältä sivulta.

Vanhentunut sarjanumero

Saat tämän viestin, koska käytät vanhentunutta sarjanumeroa Elements-tuotteen aktivointiin. Tämä johtuu siitä, että käyttämäsi ohjelmiston koontiversio on vanhentunut tai sovelluksen lisensointiin käytetyn sarjanumeron voimassaoloaika on päättynyt. Molemmissa tapauksissa sinun on ostettava uusi Elements-tuote.

Vanhentunut sarjanumero