Kun yrität avata Photoshopin sen jälkeen, kun tietokone on päivitetty Windows 10 -käyttöjärjestelmään, näkyviin tulee virheilmoitus: ”Ohjelmaa ei voida käynnistää, koska kohdetta MSVCR110.dll ei löydy tietokoneesta. Korjaa tämä ongelma asentamalla ohjelma uudelleen”.

Ratkaisu

Microsoftista:

Tämä virhe ilmenee, kun haluat suorittaa ohjelmiston, joka edellyttää Microsoft Visual C++ 2012:n edelleenjaeltavaa pakettia. Edelleenjaeltava paketti on helposti ladattavissa Microsoftin sivustolta x86- tai x64-versiona. Asennettavan ohjelmiston mukaan sinun on asennettava joko 32-bittinen tai 64-bittinen versio.

Katso seuraavaa linkkiä: Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4