Vianmääritys ja ohje

Lataaminen ja asentaminen

Voit ostaa Adobe Storesta FrameMaker Publishing Serverin tilausversion tai tuotteen, joka ei ole tilausversio. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi, ja osta ja lataa tuote. Kun olet ostanut tuotteen, katso sovelluksen lataus- ja asennusohjeita FrameMaker Publishing Serverin käyttöoppaan kohdasta Asentaminen ja asetukset. Lisätietoa ostovaihtoehdoista löytyy FrameMaker Publishing Serverin usein kysytyistä kysymyksistä.

Opi ratkaisemaan FrameMaker Publishing Serverin ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Kyllä! Kokeiluversion voi ladata FrameMaker Publishing Server -sivulta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kokeiluversion asentamiseen tästä artikkelista.

FrameMaker Publishing Serverin lisenssi sallii ohjelmiston asentamisen kahteen ytimeen joko fyysiselle tai virtuaalikoneelle. Lisätietoja FrameMaker Publishing Serverin ytimeen perustuvasta hinnoittelusta löytyy FrameMaker Publishing Serverin usein kysytyistä kysymyksistä.

Tilienhallinta

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Voit muuttaa FrameMaker Publishing Serverin (2019-versio) kokeiluversion tilaukseksi. Valitse vaihtoehdoksi tilaus, kun lisäät tuotteen ostoskoriin Adobe Storessa. Voit myös halutessasi ostaa erillisen tuotteen (joka ei ole tilausversio).

Voit peruuttaa tilauksesi tilisivulla osoitteessa adobe.com tai ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Peruuttaminen 14 päivän kuluessa oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Muutoin jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta laskutetaan 50 %. Peruutuksen jälkeen tilaukseen sisältyvää ohjelmistoa ei voi käyttää.

Yleisiä tehtäviä

Katso Aikatauluttaminen, josta löytyy ohjeita toistuvien tehtävien aikataulujen määrittämiseen.

FrameMaker Publishing Serverin hallintapaneelin avulla voi luoda, määrittää aikatauluja ja seurata toimintoja.

Tietysti. Mallien ja esimääritysten ansiosta toimintoja on helppo käyttää uudelleen. Katso lisätietoja tästä lyhyestä videosta.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suosittu alafoorumi