Vianmääritys ja ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten FrameMaker Publishing Server hankitaan ja asennetaan?

Voit ostaa Adobe Storesta FrameMaker Publishing Serverin tilausversion tai tuotteen, joka ei ole tilausversio. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi, ja osta ja lataa tuote. Kun olet ostanut tuotteen, katso sovelluksen lataus- ja asennusohjeita FrameMaker Publishing Serverin käyttöoppaan kohdasta Asentaminen ja asetukset. Lisätietoa ostovaihtoehdoista löytyy FrameMaker Publishing Serverin usein kysytyistä kysymyksistä.

Miksi FrameMaker Publishing Server ei lataudu?

Opi ratkaisemaan FrameMaker Publishing Serverin ja muiden Adobe-sovellusten latausongelmia.

Voinko ladata FrameMaker Publishing Serverin kokeiluversion?

Kyllä! Kokeiluversion voi ladata FrameMaker Publishing Server -sivulta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kokeiluversion asentamiseen tästä artikkelista.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa FrameMaker Publishing Serverin usealle tietokoneelle?

FrameMaker Publishing Serverin lisenssi sallii ohjelmiston asentamisen kahteen ytimeen joko fyysiselle tai virtuaalikoneelle. Lisätietoja FrameMaker Publishing Serverin ytimeen perustuvasta hinnoittelusta löytyy FrameMaker Publishing Serverin usein kysytyistä kysymyksistä.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Voit päivittää luottokorttitietosi Tilit-sivullasi osoitteessa adobe.com. Katso Maksut kohdassa Adobe Store | Verkossa tilaamiseen ja maksamiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Voit muuttaa FrameMaker Publishing Serverin (2019-versio) kokeiluversion tilaukseksi. Valitse vaihtoehdoksi tilaus, kun lisäät tuotteen ostoskoriin Adobe Storessa. Voit myös halutessasi ostaa erillisen tuotteen (joka ei ole tilausversio).

Miten peruutan tilaukseni? Voinko edelleen käyttää ohjelmistoa, joka minulla on?

Voit peruuttaa tilauksesi tilisivulla osoitteessa adobe.com tai ottamalla yhteyttä Adoben asiakastukeen. Peruuttaminen 14 päivän kuluessa oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Muutoin jäljellä olevasta sopimusvelvoitteesta laskutetaan 50 %. Peruutuksen jälkeen tilaukseen sisältyvää ohjelmistoa ei voi käyttää.

Yleisiä tehtäviä

Miten julkaisutoiminnolle määritetään aikataulu?

Katso Aikatauluttaminen, josta löytyy ohjeita toistuvien tehtävien aikataulujen määrittämiseen.

Voiko toimintojen tilaa seurata?

FrameMaker Publishing Serverin hallintapaneelin avulla voi luoda, määrittää aikatauluja ja seurata toimintoja.

Voiko julkaisutoimintoja käyttää uudelleen?

Tietysti. Mallien ja esimääritysten ansiosta toimintoja on helppo käyttää uudelleen. Katso lisätietoja tästä lyhyestä videosta.

Tarvitsen tietoa FrameMaker Publishing Serverin ohjelmointirajapinnoista.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suosittu alafoorumi